Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 11 26, 13:39)
kitokio pusrkiame aerozoliniuose bolioneliuose ir nera - tik sintetinis.
Perkame arba Senukuose arba automobilininku parduotuvese.

Nusipirkau purškiamą laką ir parašytas, kad jis akrilinis bigsmile.gif tai kaip suprast?
Atsakyti
kaip tycia nieko nera, kas man gali padeti? doh.gif anam psl. parasiau savo beda unsure.gif

MONIKA neesu tokio lako naudojusi nieko negaliu pasakyti apie ji.
Atsakyti
Zioplam zmogui blush2.gif smile.gif , pasakykit, lateksiniai dazai tinka pagrindui ar ne?
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 11 26, 18:06)
labukas, mergaites reikia skubiai pagalbos pirma karta klijuoju ryzini popieriu, nudaziau suoliuka persikine spalva, uzklijavau paveiksliuka, bet aplinkui paveiksliuka matosi balti krasciukai ryzinio popieriaus galvojau kazkaip jis susilies su persikine spalva ir jo nebus matyti,ka man daryti ar taip turi buti, kazin ar graziai atrodys? help.gif  help.gif  help.gif

Sveika,

kiek dariau, tai lieka baltais tik tie atambesni ryziniai siulelai jie maotsi per visa motyva. Visur kitur turi susilieti g.gif
Gali imest nuotrauka kaip ten pas tave atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 26 lapkričio 2009 - 18:28
QUOTE(biriusa @ 2009 11 26, 19:28)
Sveika,

kiek dariau, tai lieka baltais tik tie atambesni ryziniai siulelai jie maotsi per visa motyva. Visur kitur turi susilieti  g.gif
Gali imest nuotrauka kaip ten pas tave atrodo?

oi pagaliau atiliepe kazkas smile.gif thumbup.gif 4u.gif nu stipriai man matosi jau isdziuvo klijai ir niekas nesusiliejo, gal as per storus krasciukus palikau reikia plesyti arciau paveiksliuko.
va ir nuotraukyte

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 26 lapkričio 2009 - 18:50
QUOTE(rug_gele @ 2009 11 26, 19:47)
oi pagaliau atiliepe kazkas smile.gif  thumbup.gif  4u.gif  nu stipriai man matosi jau isdziuvo klijai ir niekas nesusiliejo, gal as per storus krasciukus palikau reikia plesyti arciau paveiksliuko.
va ir nuotraukyte

kodel as jos nematau g.gif kai rasau atsakyma matau kad ideta bet man jos nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 26 lapkričio 2009 - 19:06
user posted image

nu ir as nesuprantu kodel nerodo bandau dar karta
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 11 26, 19:52)
[url=http://www.radikal.ru][img]

nu ir as nesuprantu kodel nerodo bandau dar karta

idek tada linka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 26 lapkričio 2009 - 19:07
va pagaliau pikele ir per daug jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 26 lapkričio 2009 - 18:58
rug_gele, paimk ir apdazyk ta ryzini popieriu su dazais salia motyvo smile.gif
monika22, mano masininis purskiamas lakas irgi akrilinis! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 26, 19:58)
rug_gele, paimk ir apdazyk ta ryzini popieriu su dazais salia motyvo smile.gif
monika22, mano masininis purskiamas lakas irgi akrilinis! wink.gif

ale tikrai aciu tau EFAUTO 4u.gif bet gal arciau paveiksliuko reikia stengtis plesyti per didelis krasciukas gal paliktas

aciu BIRIUSA ir tau uz kantrybe kad laukiai kol ikels nuotraukas, stringa kazko tai rodo foto tai nerodo.
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2009 11 26, 19:01)
ale tikrai aciu tau EFAUTO 4u.gif  bet gal arciau paveiksliuko reikia stengtis plesyti per didelis krasciukas gal paliktas

su ryziniu reikia labai atsragiai, jei salia motyvo plesysi, tiesiog dabar siek tiek paslifuok ir padazayk tais dazais, kurie po apacia yra wink.gif zinok balta ryzini ant juodo pavirsiaus uzklijavus, matysi baltus siulelius wink.gif
Atsakyti