Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

[quote=Tina Les,2009 11 26, 14:01]
Aš taip pat noriu paprašyti pagalbos help.gif Gal užmatėte, kur galima nusipirkti kabliukų į raktadėžes (tų, ant kurių raktai kabinami, būna tokie metaliniai, įsukami)?

Sveika. Mačiau tokių kabliukų Senukuose. Jeigu yra rajoninio mąsto p-vėj, tai Vilniuj tikrai bus. Jie buvo prie visokių varžtelų-kabliukų tokiam skyrely. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2009 11 26, 14:37)
O si knyga pasirodo jau isparduota, bent jau internete taip raso leidyklos puslapyje unsure.gif

man ir "dekupazo magija" super knyga thumbup.gif na bet realiai knygynuose tikrai dar turetu buti nes tik pries savaite jos pristatyme buvau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 26 lapkričio 2009 - 14:49
pirmą kartą bandžiau draugaut su aliejinais dažais ir vienkomonenčiu sendintoju.
šš...niekas nesigauna, arba tiesiogne ta diena sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 26, 14:49)
pirmą kartą bandžiau draugaut su aliejinais dažais ir vienkomonenčiu sendintoju.
šš...niekas nesigauna, arba tiesiogne ta diena sad.gif

Pasakok kaip darei. Turi gautis tiek su aliejiniais, tiek su akrilniais, pati bandžiau, netgi man aliejiniai geriau skilo.
Iš savo patirties turiu dvi pastabas - nepamiršti braukti kryžmai, negalima braukti du kartus per tą pačią vietą. Ir nepadauginti/nepamažinti dažų bei lako. smile.gif

O beje, kas norit tai dovanoju Sadolino Antique, nes pas mane stovi jau pusmetis ir nenaudoju as jo. Pabandžiau kelis kartus ir vistik esu linkus rinktis dvikomponenčius, tai skardine dar apypilnė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 26, 15:07)
Pasakok kaip darei. Turi gautis tiek su aliejiniais, tiek su akrilniais, pati bandžiau, netgi man aliejiniai geriau skilo.
Iš savo patirties turiu dvi pastabas - nepamiršti braukti kryžmai, negalima braukti du kartus per tą pačią vietą. Ir nepadauginti/nepamažinti dažų bei lako. smile.gif

nu velniava.
gal ir braukiau daugiau nei kartą nes kitaip matėsi apatinis tamsesnis dažų sluoksnis. doh.gif
apatinis sluoksnis atrodo suskilo normaliai, o va viršutinis užsidėjo ir neliko jokio suskilimo.

ar aš jau eilės tvarką sumaičiau doh.gif

sūnus kaip tyčia vis ką iškrečia,kai teptuką į rankas paimu... taisakiau šiandien nė prie vieno darbo nebesiliesiu. unsure.gif

kiek laiko aliejinai džiūva?t
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 11 26, 15:40)
  Sveika. Mačiau tokių kabliukų Senukuose. Jeigu yra rajoninio mąsto p-vėj, tai Vilniuj tikrai bus. Jie buvo prie visokių varžtelų-kabliukų tokiam skyrely. Sėkmės

Ačiū 4u.gif Lyg ir žiūrėjau ermitaže, tiesa, ne prie varžtukų, o prie baldinių visokių kabliukų, tai jie ten baisiai dideli buvo doh.gif reiks dar ir pro varžtukus ir vinukus pralėkti - gal ką rasiu doh.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Aciu , uz mano daiktadezes su meskiuku pagyrimus 4u.gif
KAzkas klause,kaip perkelti motyva ne is serveteles, o is paprasto popieriaus..tai si procesa buvau aprasius 36temoje (praitoje) kazkur vidury..reik tik paieskot ir atrasit..
QUOTE(adatiene @ 2009 11 26, 14:30)
Laba diena,
ir aš turiu klausymą  ax.gif
Kiek skaičiau, kad pačiam paveikslėlį spausdinti rekomenduoja ant sumuštinių popieriaus. Šiandien išsiruošiau į maximą jo nusipirkti. IR  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visas lentynas išnaršiau, bet radau tik kepimo popierių verysad.gif , ką daryti, ką pirkti ir kur to sumuštinių popieriaus būna???????????????? g.gif

As spausdinau ant kepimo popieriaus, bet ne rudo o sviesasu..tai viskas ok gavosi..manau tai tas pats popierius..dar kai kurios mergaites spausdina tiesiog antbaltu serveteliu, berods Aurorum ar kazkaip panasiai vadinasi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2009 11 26, 17:35)
Aciu , uz mano daiktadezes su meskiuku pagyrimus 4u.gif
KAzkas klause,kaip perkelti motyva ne is serveteles, o is paprasto popieriaus..tai si procesa buvau aprasius 36temoje (praitoje) kazkur vidury..reik tik paieskot ir atrasit..

As spausdinau ant kepimo popieriaus, bet ne rudo o sviesasu..tai viskas ok gavosi..manau tai tas pats popierius..dar kai kurios mergaites spausdina tiesiog antbaltu serveteliu, berods Aurorum ar kazkaip panasiai vadinasi.. 4u.gif

Ačiū pabandysiu ant kepimo popieriaus 4u.gif ,
O servetėlės nesusilamdo spausdinant, juk jos tokios minkštos g.gif
Atsakyti
*meduota*, skilimo reakcija vyksta iš karto, tai ir taisyti nebegalima. Reikia laukti, kol išdžius ir tada kur reikia pataisyti. Jei dažai per tiršti taip pat sunkiau dengti gražiai. O čia kalbi apie atvirkštinį dekupažą? Viršutinis ir turi skilti. Dažai - lakas - dažai. Lakas turi suskaldyti viršutinį dažų sluoksnį, ne apatinį. O kitas dalykas - lakas dar turi nebūti išdžiuvęs iki galo. Turi dar būti šiek tiek lipnus.

Pamėgink ant kokio kartono, o paskui ant darbelio 4u.gif

Adatiene, man regis merginos lipnia juostele tą servetėlę prie paprasto lapo priklijuoja, nes tokį ploną greitai printeris įtrauks. dar teko girdėt yra šilkinis popierius, ant kurio galima spausdintis. 4u.gif

Aš esu spausdinus ir ant batų dėžutės popieriaus. Labai gerai gavosi. Ant lapo priklijavau viršutinius kampukus smile.gif
Atsakyti
Balte, man skilo apatinis sluoksnis.
Tai gal vistik sendinimo laką tada reik ant antro sluoksnio tepti?
va toks pas mane http://www.decoupage...kas-90-ml-.html , tik ne skaidrus g.gif

instrukcijoj nieko nerašo, tai aš ir nusprendžiau tepti kaip vienkomponentį mastau.gif fool.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 11 26, 16:39)
servetėlės nesusilamdo spausdinant, juk jos tokios minkštos g.gif

as klijuoju visus 4 serveteles sonus su klijais prie paprasto popieriaus ir tada spauzdinu thumbup.gif truputi apsilamdo kai spauzdinasi, bet nera taip stipriai
Atsakyti
labukas, mergaites reikia skubiai pagalbos pirma karta klijuoju ryzini popieriu, nudaziau suoliuka persikine spalva, uzklijavau paveiksliuka, bet aplinkui paveiksliuka matosi balti krasciukai ryzinio popieriaus galvojau kazkaip jis susilies su persikine spalva ir jo nebus matyti,ka man daryti ar taip turi buti, kazin ar graziai atrodys? help.gif help.gif help.gif
Atsakyti