[quote=Tina Les,2009 11 26, 14:01]
Aš taip pat noriu paprašyti pagalbos Gal užmatėte, kur galima nusipirkti kabliukų į raktadėžes (tų, ant kurių raktai kabinami, būna tokie metaliniai, įsukami)?
Sveika. Mačiau tokių kabliukų Senukuose. Jeigu yra rajoninio mąsto p-vėj, tai Vilniuj tikrai bus. Jie buvo prie visokių varžtelų-kabliukų tokiam skyrely. Sėkmės
QUOTE(agotas @ 2009 11 26, 14:37)
O si knyga pasirodo jau isparduota, bent jau internete taip raso leidyklos puslapyje
man ir "dekupazo magija" super knyga na bet realiai knygynuose tikrai dar turetu buti nes tik pries savaite jos pristatyme buvau
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 26, 14:49)
pirmą kartą bandžiau draugaut su aliejinais dažais ir vienkomonenčiu sendintoju.
šš...niekas nesigauna, arba tiesiogne ta diena
šš...niekas nesigauna, arba tiesiogne ta diena
Pasakok kaip darei. Turi gautis tiek su aliejiniais, tiek su akrilniais, pati bandžiau, netgi man aliejiniai geriau skilo.
Iš savo patirties turiu dvi pastabas - nepamiršti braukti kryžmai, negalima braukti du kartus per tą pačią vietą. Ir nepadauginti/nepamažinti dažų bei lako.
O beje, kas norit tai dovanoju Sadolino Antique, nes pas mane stovi jau pusmetis ir nenaudoju as jo. Pabandžiau kelis kartus ir vistik esu linkus rinktis dvikomponenčius, tai skardine dar apypilnė.
QUOTE(baltė @ 2009 11 26, 15:07)
Pasakok kaip darei. Turi gautis tiek su aliejiniais, tiek su akrilniais, pati bandžiau, netgi man aliejiniai geriau skilo.
Iš savo patirties turiu dvi pastabas - nepamiršti braukti kryžmai, negalima braukti du kartus per tą pačią vietą. Ir nepadauginti/nepamažinti dažų bei lako.
nu velniava.
gal ir braukiau daugiau nei kartą nes kitaip matėsi apatinis tamsesnis dažų sluoksnis.
apatinis sluoksnis atrodo suskilo normaliai, o va viršutinis užsidėjo ir neliko jokio suskilimo.
ar aš jau eilės tvarką sumaičiau
sūnus kaip tyčia vis ką iškrečia,kai teptuką į rankas paimu... taisakiau šiandien nė prie vieno darbo nebesiliesiu.
kiek laiko aliejinai džiūva?t
QUOTE(rimute7 @ 2009 11 26, 15:40)
Sveika. Mačiau tokių kabliukų Senukuose. Jeigu yra rajoninio mąsto p-vėj, tai Vilniuj tikrai bus. Jie buvo prie visokių varžtelų-kabliukų tokiam skyrely. Sėkmės
Ačiū Lyg ir žiūrėjau ermitaže, tiesa, ne prie varžtukų, o prie baldinių visokių kabliukų, tai jie ten baisiai dideli buvo reiks dar ir pro varžtukus ir vinukus pralėkti - gal ką rasiu Dėkui
Aciu , uz mano daiktadezes su meskiuku pagyrimus
KAzkas klause,kaip perkelti motyva ne is serveteles, o is paprasto popieriaus..tai si procesa buvau aprasius 36temoje (praitoje) kazkur vidury..reik tik paieskot ir atrasit..
As spausdinau ant kepimo popieriaus, bet ne rudo o sviesasu..tai viskas ok gavosi..manau tai tas pats popierius..dar kai kurios mergaites spausdina tiesiog antbaltu serveteliu, berods Aurorum ar kazkaip panasiai vadinasi..
KAzkas klause,kaip perkelti motyva ne is serveteles, o is paprasto popieriaus..tai si procesa buvau aprasius 36temoje (praitoje) kazkur vidury..reik tik paieskot ir atrasit..
QUOTE(adatiene @ 2009 11 26, 14:30)
Laba diena,
ir aš turiu klausymą
Kiek skaičiau, kad pačiam paveikslėlį spausdinti rekomenduoja ant sumuštinių popieriaus. Šiandien išsiruošiau į maximą jo nusipirkti. IR visas lentynas išnaršiau, bet radau tik kepimo popierių , ką daryti, ką pirkti ir kur to sumuštinių popieriaus būna????????????????
ir aš turiu klausymą
Kiek skaičiau, kad pačiam paveikslėlį spausdinti rekomenduoja ant sumuštinių popieriaus. Šiandien išsiruošiau į maximą jo nusipirkti. IR visas lentynas išnaršiau, bet radau tik kepimo popierių , ką daryti, ką pirkti ir kur to sumuštinių popieriaus būna????????????????
As spausdinau ant kepimo popieriaus, bet ne rudo o sviesasu..tai viskas ok gavosi..manau tai tas pats popierius..dar kai kurios mergaites spausdina tiesiog antbaltu serveteliu, berods Aurorum ar kazkaip panasiai vadinasi..
QUOTE(Eglu @ 2009 11 26, 17:35)
Aciu , uz mano daiktadezes su meskiuku pagyrimus
Ačiū pabandysiu ant kepimo popieriaus ,
O servetėlės nesusilamdo spausdinant, juk jos tokios minkštos
*meduota*, skilimo reakcija vyksta iš karto, tai ir taisyti nebegalima. Reikia laukti, kol išdžius ir tada kur reikia pataisyti. Jei dažai per tiršti taip pat sunkiau dengti gražiai. O čia kalbi apie atvirkštinį dekupažą? Viršutinis ir turi skilti. Dažai - lakas - dažai. Lakas turi suskaldyti viršutinį dažų sluoksnį, ne apatinį. O kitas dalykas - lakas dar turi nebūti išdžiuvęs iki galo. Turi dar būti šiek tiek lipnus.
Pamėgink ant kokio kartono, o paskui ant darbelio
Adatiene, man regis merginos lipnia juostele tą servetėlę prie paprasto lapo priklijuoja, nes tokį ploną greitai printeris įtrauks. dar teko girdėt yra šilkinis popierius, ant kurio galima spausdintis.
Aš esu spausdinus ir ant batų dėžutės popieriaus. Labai gerai gavosi. Ant lapo priklijavau viršutinius kampukus
Pamėgink ant kokio kartono, o paskui ant darbelio
Adatiene, man regis merginos lipnia juostele tą servetėlę prie paprasto lapo priklijuoja, nes tokį ploną greitai printeris įtrauks. dar teko girdėt yra šilkinis popierius, ant kurio galima spausdintis.
Aš esu spausdinus ir ant batų dėžutės popieriaus. Labai gerai gavosi. Ant lapo priklijavau viršutinius kampukus
Balte, man skilo apatinis sluoksnis.
Tai gal vistik sendinimo laką tada reik ant antro sluoksnio tepti?
va toks pas mane http://www.decoupage...kas-90-ml-.html , tik ne skaidrus
instrukcijoj nieko nerašo, tai aš ir nusprendžiau tepti kaip vienkomponentį
Tai gal vistik sendinimo laką tada reik ant antro sluoksnio tepti?
va toks pas mane http://www.decoupage...kas-90-ml-.html , tik ne skaidrus
instrukcijoj nieko nerašo, tai aš ir nusprendžiau tepti kaip vienkomponentį
QUOTE(adatiene @ 2009 11 26, 16:39)
servetėlės nesusilamdo spausdinant, juk jos tokios minkštos
as klijuoju visus 4 serveteles sonus su klijais prie paprasto popieriaus ir tada spauzdinu truputi apsilamdo kai spauzdinasi, bet nera taip stipriai
labukas, mergaites reikia skubiai pagalbos pirma karta klijuoju ryzini popieriu, nudaziau suoliuka persikine spalva, uzklijavau paveiksliuka, bet aplinkui paveiksliuka matosi balti krasciukai ryzinio popieriaus galvojau kazkaip jis susilies su persikine spalva ir jo nebus matyti,ka man daryti ar taip turi buti, kazin ar graziai atrodys?