Laba diena,
Kaledoms sesei noriu nupirkt knyg aapi edekupaza. Gal galit kokia parekomenduoti?
Aciu
QUOTE(Tina Les @ 2009 11 25, 18:21)
Ačiūkas, vakar jau ir išbandžiau su vandens srovele, gana neblogai gavosi (na žinoma ir, tai ne iš pirmo karto, nes vis plyšdavo servetėlė bestumdant raukšles), bet rezultatu tikrai likau sužavėtu, o kai išdžiuvo dar gražiau paveiksliukas atrodo Dabar beliko tik užlakuoti
Jeigu norime servetėlės motyvą klijuoti ant tamsaus pagrindo, reikia išsikirpti motyvą, jį gerąja puse į apačią padėti ant slidžios įmautės. Tuomet supurkšti laku ir kai lakas nudžius, uždažyti motyvą baltais akriliniais dažais.
Klausimas, koks tas purškiamas lakas turi būti? Sintetinis ar koks kitoks?
Iš anksto ačiū
Iš anksto ačiū
QUOTE(monika 22 @ 2009 11 26, 14:30)
Jeigu norime servetėlės motyvą klijuoti ant tamsaus pagrindo, reikia išsikirpti motyvą, jį gerąja puse į apačią padėti ant slidžios įmautės. Tuomet supurkšti laku ir kai lakas nudžius, uždažyti motyvą baltais akriliniais dažais.
Iš anksto ačiū
Iš anksto ačiū
Taip, sintetinis
QUOTE(monika 22 @ 2009 11 26, 14:30)
Iš anksto ačiū
Iš anksto ačiū
kitokio pusrkiame aerozoliniuose bolioneliuose ir nera - tik sintetinis.
Perkame arba Senukuose arba automobilininku parduotuvese.
QUOTE(agotas @ 2009 11 26, 13:41)
Laba diena,
Kaledoms sesei noriu nupirkt knyg aapi edekupaza. Gal galit kokia parekomenduoti?
man labiausiai "dekupazo magija"
Aš taip pat noriu paprašyti pagalbos Gal užmatėte, kur galima nusipirkti kabliukų į raktadėžes (tų, ant kurių raktai kabinami, būna tokie metaliniai, įsukami)? Labai prireikė ir niekur nerandu O gal kuri atliekamų 6 vnt. turi ir galėtų parduoti? Iš anksto dėkoju
sveiko, prasau patarkit kuom lengviau nuvalyti nepavykusi darbeli?
Laba diena,
ir aš turiu klausymą
Kiek skaičiau, kad pačiam paveikslėlį spausdinti rekomenduoja ant sumuštinių popieriaus. Šiandien išsiruošiau į maximą jo nusipirkti. IR visas lentynas išnaršiau, bet radau tik kepimo popierių , ką daryti, ką pirkti ir kur to sumuštinių popieriaus būna????????????????
ir aš turiu klausymą
Kiek skaičiau, kad pačiam paveikslėlį spausdinti rekomenduoja ant sumuštinių popieriaus. Šiandien išsiruošiau į maximą jo nusipirkti. IR visas lentynas išnaršiau, bet radau tik kepimo popierių , ką daryti, ką pirkti ir kur to sumuštinių popieriaus būna????????????????
QUOTE(Chera @ 2009 11 26, 14:54)
man labiausiai "dekupazo magija"
O si knyga pasirodo jau isparduota, bent jau internete taip raso leidyklos puslapyje
QUOTE(adatiene @ 2009 11 26, 16:30)
Laba diena,
ir aš turiu klausymą
ir aš turiu klausymą
as nespauzdinu, bet girdejau kad kai kurios ant tokio popieriaus spauzdina kuris buna batu dezese. na ipakuoti batai i toki balta.