Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

Laba diena,

Kaledoms sesei noriu nupirkt knyg aapi edekupaza. Gal galit kokia parekomenduoti?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2009 11 25, 18:21)

Ačiūkas, vakar jau ir išbandžiau su vandens srovele, gana neblogai gavosi bigsmile.gif (na žinoma ir, tai ne iš pirmo karto, nes vis plyšdavo servetėlė bestumdant raukšles), bet rezultatu tikrai likau sužavėtu, o kai išdžiuvo dar gražiau paveiksliukas atrodo bigsmile.gif Dabar beliko tik užlakuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Jeigu norime servetėlės motyvą klijuoti ant tamsaus pagrindo, reikia išsikirpti motyvą, jį gerąja puse į apačią padėti ant slidžios įmautės. Tuomet supurkšti laku ir kai lakas nudžius, uždažyti motyvą baltais akriliniais dažais.

Klausimas, koks tas purškiamas lakas turi būti? Sintetinis ar koks kitoks?

Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 11 26, 14:30)
Jeigu norime servetėlės motyvą klijuoti ant tamsaus pagrindo, reikia išsikirpti motyvą, jį gerąja puse į apačią padėti ant slidžios įmautės. Tuomet supurkšti laku ir kai lakas nudžius, uždažyti motyvą baltais akriliniais dažais.

Iš anksto ačiū  4u.gif

Taip, sintetinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 11 26, 14:30)

Iš anksto ačiū  4u.gif

kitokio pusrkiame aerozoliniuose bolioneliuose ir nera - tik sintetinis.
Perkame arba Senukuose arba automobilininku parduotuvese.
Atsakyti
Nuotaikinga, Tina Les ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2009 11 26, 13:41)
Laba diena,
Kaledoms sesei noriu nupirkt knyg aapi edekupaza. Gal galit kokia parekomenduoti?

man labiausiai "dekupazo magija" rolleyes.gif
Atsakyti
Aš taip pat noriu paprašyti pagalbos help.gif Gal užmatėte, kur galima nusipirkti kabliukų į raktadėžes (tų, ant kurių raktai kabinami, būna tokie metaliniai, įsukami)? Labai prireikė ir niekur nerandu doh.gif O gal kuri atliekamų 6 vnt. turi ir galėtų parduoti? Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
sveiko, prasau patarkit kuom lengviau nuvalyti nepavykusi darbeli? blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,
ir aš turiu klausymą ax.gif
Kiek skaičiau, kad pačiam paveikslėlį spausdinti rekomenduoja ant sumuštinių popieriaus. Šiandien išsiruošiau į maximą jo nusipirkti. IR lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visas lentynas išnaršiau, bet radau tik kepimo popierių verysad.gif , ką daryti, ką pirkti ir kur to sumuštinių popieriaus būna???????????????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 11 26, 14:54)
man labiausiai "dekupazo magija"  rolleyes.gif

O si knyga pasirodo jau isparduota, bent jau internete taip raso leidyklos puslapyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 11 26, 16:30)
Laba diena,
ir aš turiu klausymą  ax.gif
Kiek skaičiau, kad pačiam paveikslėlį spausdinti rekomenduoja ant sumuštinių popieriaus. Šiandien išsiruošiau į maximą jo nusipirkti. IR  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visas lentynas išnaršiau, bet radau tik kepimo popierių verysad.gif , ką daryti, ką pirkti ir kur to sumuštinių popieriaus būna???????????????? g.gif

as nespauzdinu, bet girdejau kad kai kurios ant tokio popieriaus spauzdina kuris buna batu dezese. na ipakuoti batai i toki balta.
Atsakyti