Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(sobieska @ 2009 11 25, 18:39)
Gerai ir perduok nuo manes linkejimus...gal ir as naudos is to ispesiu biggrin.gif
Jei rimtai, tikrai rasi graziu daiktu mirksiukas.gif

perduosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tylavakare @ 2009 11 25, 18:30)
Ar tiks purskiamas lakas "Craft Spray" uztvirtinti itrynimus po dvikomponencio sendinimo su Antika? Itryniau aukso pudra (is Senuku statybiniu medziagu). Ir ar galima paskui lakuot akriliniu laku?

Tai turi Antik ar Antika? Seip kiek zinau, sintetinis lakas tinka viskam, o ir akrilini laka ant jo galima lakuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute24 @ 2009 11 25, 18:35)
dekui  smile.gif  Reiks rytoj butinai uzsukti  ax.gif

tik ta mergaite buna nuo 12 val, o kai as vaziavau, velavo smarkiai, tai dar ir nemokamai keleta serveteliu gavau dovanu uz tai kad palaukiau... biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 11 25, 18:39)
Jei rimtai, tikrai rasi graziu daiktu mirksiukas.gif

Tikra tiesa, labai fainu mediniu daikteliu turi, ir zaislu mediniu vaikuciams thumbup.gif
Atsakyti
Zinot mergaites, mane tas dekupazas visai parakan suvaris doh.gif
Na nebelaiko man nervai. Issyk tokia euforija, toks malonus laiko praleidimas, o dabar tik galvos skausmas verysad.gif
Na paruosiau dezute lakavimui, liuks, tiks kaip pirmam kartui.
tepti laka-na tas pirmas zingsnis sukniso reikalus....baika, gal svirtiniu veliau pataisysiu.
Na galu gale itrinu itrukimus ta purpurina doh.gif ir ka gi mes turime, ogi kazkoki tai puisiu doh.gif cray.gif , valiau valiau, tryniau tryniau skudureliais keliais. Reziume, itrukimai vietom blizga, bet uztat visas dezutes dangtelis it purvinas. Bandziau nufotografuoti, parodyti, bet nesimato nieko blizga viskas ir gana
Kaip jus elgiates? ka as ne taip padariaukad tokia kaka gavosi ? frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2009 11 25, 21:15)
Zinot mergaites, mane tas dekupazas visai parakan suvaris  doh.gif
Na nebelaiko man nervai. Issyk tokia euforija, toks malonus laiko praleidimas, o dabar tik galvos skausmas  verysad.gif 
tepti laka-na tas pirmas zingsnis sukniso reikalus....baika, gal svirtiniu veliau pataisysiu.
Na galu gale itrinu itrukimus ta purpurina  doh.gif  ir ka gi mes turime, ogi kazkoki tai puisiu doh.gif cray.gif  , valiau valiau, tryniau tryniau skudureliais keliais. Reziume, itrukimai vietom blizga, bet uztat visas dezutes dangtelis it purvinas. Bandziau nufotografuoti, parodyti, bet nesimato nieko blizga viskas ir gana
Kaip jus elgiates? ka as ne taip padariaukad tokia kaka gavosi ?  frusty.gif

Pati dar nebandziau su dvikomponenciu...bet per kursus mus mokino, kad po labai maza ploteli reikia itrinti, o jei didesni plota trini, tai ir gaunasi murzius nes nespeji nuvalyti pertekliaus ir jis isdziuna... smile.gif
o lakuoji jau po visko, ar as ka ne taip supratau...? g.gif
Atsakyti
Na nebelaiko man nervai. Issyk tokia euforija, toks malonus laiko praleidimas, o dabar tik galvos skausmas  verysad.gif 
Na galu gale itrinu itrukimus ta purpurina  doh.gif  ir ka gi mes turime, ogi kazkoki tai puisiu doh.gif cray.gif  , valiau valiau, tryniau tryniau skudureliais keliais. Reziume, itrukimai vietom blizga, bet uztat visas dezutes dangtelis it purvinas. Bandziau nufotografuoti, parodyti, bet nesimato nieko blizga viskas ir gana

Nezinau, kokį dvikomponentį naudojote, bet visus juos reikia įtrinti, kaip jau merginos minėjo, po mažytį plotelį, o tuos plotelius (tik ne tarpus smile.gif ) galima pavalyti. Jei dvikomponentis yra vandens pagrindu (pvz. artmanijos antika), tai galima pavalyti drėgnu ausų krapštuku smile.gif , o jeigu ne vandens pagrindu - ausų krapštuku, suvilgytu paprastu aliejum. Tiesa, nebūtinai ausų krapštuku biggrin.gif , tiesiog man juo patogiausia 4u.gif
Atsakyti

O gal mazai laiko davei pradziuti lakui ir tada porporina galejo prilipti prie nepilnai isdziuvusio pavirsiaus. Iprastai palieku nakciai dziuti g.gif
Atsakyti
va taip ir yra su tom porporinom biggrin.gif paimk popierini ranksluosti ir suvilgyk siek tiek aliejumi, tada pavalyk. po itrynimu porporina reikia nupurksti purskiamu laku, kad lakuojant akriliniu laku viskas nesiislietu is grioveliu. taip pat su purskiamu reiketu nupurksti ir ant aliejiniu itrynimu, o tada jau irgi galima lakuoti akriliniu.
Atsakyti
Labas rytas, reikia pagalbos: nulakavau padekla dvikomponenciu (ten kartu ir dvikomponentis ir lakas, toks is Cvirkos dailininku parduotuves) ir galvoju kad dar reiktu uzlakuoti kokiu laku, atspariu karsciui, kad puodelis neliptu. Koki rekomenduotumet?

blush2.gif
Atsakyti
gal zinot kur cia problema,kad kai padengiu laka jau ant baigto darbelio,lakas suskilineja ir net vietom pabala,slyksciai atrodo...nesuprantu ka darau ne taip,juk turetu graziai pasidenkt.
lakas vadinas "vernice protettiva"super blizgus...
nebesinori gadinti darbeliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 11 25, 23:10)
Pati dar nebandziau su dvikomponenciu...bet per kursus mus mokino, kad po labai maza ploteli reikia itrinti, o jei didesni plota trini, tai ir gaunasi murzius nes nespeji nuvalyti pertekliaus ir jis isdziuna... smile.gif
o lakuoji jau po visko, ar as ka ne taip supratau...? g.gif

Tik itryniau, issipurvinau ir daugiau nebelakavau, laukiau jusu patarimo unsure.gif kaip nusiprausti mums smile.gif
Taip, as istryniau visa dangteli issykio , o ne po truputi doh.gif

QUOTE(dajne @ 2009 11 25, 23:28)
Nezinau, kokį dvikomponentį naudojote, bet visus juos reikia įtrinti, kaip jau merginos minėjo, po mažytį plotelį, o tuos plotelius (tik ne tarpus smile.gif ) galima pavalyti.

Ne, ne vandens pagrindu, todel aciu- bandysiu valyti aliejumi ir po truputi notworthy.gif

QUOTE(biriusa @ 2009 11 25, 23:59)
O gal mazai laiko davei pradziuti lakui ir tada porporina galejo prilipti prie nepilnai isdziuvusio pavirsiaus. Iprastai palieku nakciai dziuti  g.gif

Tai, kad ne, dezute verke nepabaigta kokias 5 dienas, kol as gavau dazu.....Taip laukiau, taip lekiau is pardes tos dezutes dakalti doh.gif ir va, is to dziaugsmo tongue.gif

QUOTE(efauto @ 2009 11 26, 00:03)
va taip ir yra su tom porporinom biggrin.gif paimk popierini ranksluosti ir suvilgyk siek tiek aliejumi, tada pavalyk. po itrynimu porporina reikia nupurksti purskiamu laku, kad lakuojant akriliniu laku viskas nesiislietu is grioveliu. taip pat su purskiamu reiketu nupurksti ir ant aliejiniu itrynimu, o tada jau irgi galima lakuoti akriliniu.

notworthy.gif
Atsakyti
Skubus klausimas.
Esu naujoke sioj srity. Turiu baltus dazus Procolor super mat. Plovimui atsparus sienu lubu dazai. Jie lengvai nusiplauna nuo sepetuko, greit dziuna, bekvapiai, parasyta kad tinka visiems pavirsiams ir mediniams ir betoniniams ir t.t. Apie dazus mazai suprantu(bent kol kas ax.gif ) ar tokie dazai man tiktu pagrindui?
Atsakyti