Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 14:35)

pirmą kartą, negavau nė pusės servetėlių,tik pinigus dėžėj už jas įdėtus.
dabar vietoj kai kurių užsakytų servetėlių gavau laiškutį, kad anų nebeturėjo, tai įdėjo kitokias ir daugiau negu užsakiau.
aišku minuso man nebuvo,bet vėl negavau tų servetėlių kurių labiausiai norėjau. lotuliukas.gif
o šį kartą jau po mano apmokėjimo ir patvirtinimo, kad prekės sudėtos sulaukiau skambučio, kad mano užsakymas pasimetė, ir negali sudėt mano užsakymo. tai gerai, kad namie buvau iš kart pakartojau.

Aha, aš su jais irgi bėdų turėjau. Labai nemaloniai nuteikė, kai paskambino ir tokiu nepatenkintu tonu pareiškė: "Jūs užsakėte popierių, nors pas mus aiškiai buvo parašyta, kad jo neturime" blink.gif Nors tikrai taip nebuvo parašyta... O jei ir būtų - kodėl tada jų durna sistema leidžia užsakinėti neegzistuojančias prekes? Supykau baisiausiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 11 25, 15:18)
Aha, aš su jais irgi bėdų turėjau. Labai nemaloniai nuteikė, kai paskambino ir tokiu nepatenkintu tonu pareiškė: "Jūs užsakėte popierių, nors pas mus aiškiai buvo parašyta, kad jo neturime" blink.gif Nors tikrai taip nebuvo parašyta... O jei ir būtų - kodėl tada jų durna sistema leidžia užsakinėti neegzistuojančias prekes? Supykau baisiausiai cool.gif

va va. doh.gif
jei nėra, tai koužsakyt leidžia schmoll.gif

aš ką tik gavau Tavo vaiko žurnalą, tai jame yra lankstinukas apie Almos litteros dekupažo konkursą čia http://www.facebook....mokupati?v=wall
Atsakyti
Šiandien bandžiau daryti savo pirmąjį darbelį, bet dėja nieko nesigavo. Dariau su servetėle. Gavosi daugybė raukšlių, niekaip neišėjo jas išlyginti, nes vis plyšo, nesuprantu ką ne taip darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-dalelytė- @ 2009 11 25, 16:40)
Šiandien bandžiau daryti savo pirmąjį darbelį, bet dėja nieko nesigavo. Dariau su servetėle. Gavosi daugybė raukšlių, niekaip neišėjo jas išlyginti, nes vis plyšo, nesuprantu ką ne taip darau?  g.gif

nors esu tik pradedanti, bet serveteles man gavosi klijuot is karto , tad riztuosi pasufleruot, kad servetele klijuojama ant isdziuvusio pavirsiaus, klijuojamas tik vienas sluoksnis, gana riebiai teptuku pakabinama kliju ir braukiama nuo centro link krastu, ar taip viska darei??
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2009 11 25, 16:43)
nors esu tik pradedanti, bet serveteles man gavosi klijuot is karto , tad riztuosi pasufleruot, kad servetele klijuojama ant isdziuvusio pavirsiaus, klijuojamas tik vienas sluoksnis, gana riebiai teptuku pakabinama kliju ir braukiama nuo centro link krastu, ar taip viska darei??

Klijavau ir vieną sluoksnį ir 2 ir vistiek nieko neišėjo. Klijus (lipalą) atskiedžiau 1 prie 3, gana skystokai, padengiau visą pagrindą klijais ir dėjau servetėlę, kai nesigavo dariau atvirkščiai uždėjau servetėlę ir ant jos tepiau klijus, bet vis tiek nesigaudavo. Dariau ir nuo centro ir nuo šono ir kaip tik įmanoma. Bet vis tiek man servetėlė raukšlėjosi, taip atrodo, net platėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-dalelytė- @ 2009 11 25, 16:53)
Klijavau ir vieną sluoksnį ir 2 ir vistiek nieko neišėjo. Klijus (lipalą) atskiedžiau 1 prie 3, gana skystokai, padengiau visą pagrindą klijais ir dėjau servetėlę, kai nesigavo dariau atvirkščiai uždėjau servetėlę ir ant jos tepiau klijus, bet vis tiek nesigaudavo. Dariau ir nuo centro ir nuo šono ir kaip tik įmanoma. Bet vis tiek man servetėlė raukšlėjosi, taip atrodo, net platėjo  doh.gif

biggrin.gif taip ir turi but 4u.gif o tu pasibandyk mazai motyviais, bus lengviau, pajausiu kaip klijuot reikia, tada ir didesni gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-dalelytė- @ 2009 11 25, 16:53)
Klijavau ir vieną sluoksnį ir 2 ir vistiek nieko neišėjo. Klijus (lipalą) atskiedžiau 1 prie 3, gana skystokai, padengiau visą pagrindą klijais ir dėjau servetėlę, kai nesigavo dariau atvirkščiai uždėjau servetėlę ir ant jos tepiau klijus, bet vis tiek nesigaudavo. Dariau ir nuo centro ir nuo šono ir kaip tik įmanoma. Bet vis tiek man servetėlė raukšlėjosi, taip atrodo, net platėjo  doh.gif

reikia daug kliju, as praskiefdiziau Hobbyline klijus, net beveik plaukioja ta servetele ir tada svelniai ja isliginu. Geriausiai gaunasi po vandens srovele. thumbup.gif Bet gali buti, kad turi per kieta teptuka g.gif . As kai pradzioje dariau su tokiu tai jis iskart plese. Teko pirkti sintetinius is specializuotos parduotuves.
Sio forumo profes nuolat kartoja, kad geriausiai ir lengviausiai gaunasi naudojant profesionalias priemones. Jau kelis kartus tuo istikinau blush2.gif

KLIJUOTI REIKIA TIK 1 SERVETELES SLUOKSNI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 25 lapkričio 2009 - 16:02
QUOTE(miaubraske @ 2009 11 25, 12:02)
http://www.stamperia..._sott_grupp=003 va sita naudoju as. Na, tai bandysiu tada stora sluoksni tepti  bigsmile.gif

Konkrečiai su šia priemone..stambių įtrukimų neišgausi.. 4u.gif ..
Stamperia Medium - smulkūs, vidutiniai įtrūkimai.
Stamperia Sottile - Stambūs įtrūkimai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2009 11 25, 16:59)
biggrin.gif  taip ir turi but  4u.gif  o tu pasibandyk mazai motyviais, bus lengviau, pajausiu kaip klijuot reikia, tada ir didesni gausis  4u.gif

tai čia vadinasi mano ranka neįgudusi? blush2.gif Sumaniau sūneliui visą kėdutės viršų apipavidalinti, todėl ir ėmiausi didelės servetėlės. Tai, kaip suprantu, kaip naujokei šioje srityje man nieko neišeis? unsure.gif O, jei kai nudžiūtų gal kiek išsilygintu ir dar kai laku pasidengtų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-dalelytė- @ 2009 11 25, 17:04)
tai čia vadinasi mano ranka neįgudusi?  blush2.gif  Sumaniau sūneliui  visą kėdutės viršų  apipavidalinti, todėl ir ėmiausi didelės servetėlės. Tai, kaip suprantu, kaip naujokei šioje srityje man nieko neišeis?  unsure.gif O, jei kai nudžiūtų gal kiek išsilygintu ir dar kai laku pasidengtų?  rolleyes.gif

na galima bandyt dar dregna servetele lygint karstu lygintuvu, uzdejus ant serveteles sviestini popieriu. Arba sausa uzlakuot, tada atsargiai su svitriniu pasveist tuos nelygumus, vel lakuot, vel sveist ir t.t. 4u.gif bet as nei vieno to budo neisbandzius, cia tik teoriskai ta zinau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 25 lapkričio 2009 - 16:11
QUOTE(Laura @ 2009 11 25, 17:10)
na galima bandyt dar dregna servetele lygint karstu lygintuvu, uzdejus ant serveteles sviestini popieriu. Arba sausa uzlakuot, tada atsargiai su svitriniu pasveist tuos nelygumus, vel lakuot, vel sveist ir t.t.  4u.gif  bet as nei vieno to budo neisbandzius, cia tik teoriskai ta zinau  biggrin.gif  4u.gif

Oi atrodė viskas daug lengviau čia gausis, o čia dar daug gudrybių reik žinoti wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(-dalelytė- @ 2009 11 25, 17:16)
Oi atrodė viskas daug lengviau čia gausis, o čia dar daug gudrybių reik žinoti  wacko.gif

Patikek lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti