Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(lilget @ 2009 11 25, 13:26)
o kaip printeris nesuglamzo serveteles, as bijociau rizikuot  blush2.gif

Man irgi būtų įdomu pabandyti,kaip spausdint ant servetėlės.Aš foto bandyčiau atsispausdinti,gal mergaitės išduos paslaptį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2009 11 25, 12:46)
labas rytas. Norėjau paklaust kodėl man kai tepu skilinėjimo tą sluoksnį, man suskilinėja viskas labai labai smulkiai. Kaip padaryti kad suskilinetų  dideliais tokiais tarpais?  ax.gif  gal priklauso nuo to kiek skiest vandeniu, nes as beveik neskiedžiu  doh.gif  kažkaip man tada atrodo, kad išvis nesigaus..  tongue.gif

Viskas dar priklauso nuo priemones kuria naudoji, koks jos pavadinimas. Bet as negirdejau kad reiktus kiesti dvikomponencius lakus g.gif Daznaisuiai kad skilinetu stambiau reiktu deti storesnius sluoksnius
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 11 25, 11:55)
Viskas dar priklauso nuo priemones kuria naudoji, koks jos pavadinimas. Bet as negirdejau kad reiktus kiesti dvikomponencius lakus  g.gif  Daznaisuiai kad skilinetu stambiau reiktu deti storesnius sluoksnius

http://www.stamperia..._sott_grupp=003 va sita naudoju as. Na, tai bandysiu tada stora sluoksni tepti bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu patarima visom pradedanciom: kad nesugadinti savo darbelio su vienkomponenciais ar dvikomponenciais, nepatingekite pries tai isbandyti ant kokios batu dezes savo priemones. Tepkite ir storiau ir ploniau, viska surasykite ir turekite. Pries dirbant su darbeliu visad paziurekite kokio efekto noresite savo darbelyje ir pagal surasytas pastabas darykite mirksiukas.gif Sutaupysite veliau daug laiko ir nervu 4u.gif (cia jau is savo karcios patirties doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 11 25, 12:07)
Turiu patarima visom pradedanciom: kad nesugadinti savo darbelio su vienkomponenciais ar dvikomponenciais, nepatingekite pries tai isbandyti ant kokios batu dezes savo priemones. Tepkite ir storiau ir ploniau, viska surasykite ir turekite. Pries dirbant su darbeliu visad paziurekite kokio efekto noresite savo darbelyje ir pagal surasytas pastabas darykite  mirksiukas.gif  Sutaupysite veliau daug laiko ir nervu  4u.gif  (cia jau is savo karcios patirties  doh.gif )

Taip ir padarysim rolleyes.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, nutepiau dėželę su Antik dvikomponenčiu ir vietomis gavosi gan platūs įtrūkimai. Dabar kad negadint nervų ir priemonių iš karto klausiu - ar laikysis porporina juose, ar geriau įtrynus ją kažkaip užfiksuoti? Purškiamu laku?
Atsakyti
jei sendint,gal geriau aliejiniai dazai ,ar tinka ir akriliniai?

Ir ieskojau dazu,tai yra dar kazkokie dispersiniai irgi vandens pagrindu,gal tinkami g.gif .

Dar radau akrilinius dazus-pigmentus,ivairiu spalvu yra,250g.kainuoja 6lt.Palyginus pagal rankdarbiu parduotuves pigu.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 24, 15:05)
aliejinius dazus tepu. nepirkit zut but kuo pigesniu priemoniu! visiem sendintojam tinka aliejiniai dazai, nusipirkit maza rinkinuka ir maisykit spalvas! nesistenkit atrasti kuo pigesniu budu, nes sitaip ne tik bus bereikalo ismesti pinigeliai, bet ir darbai bus sugadinti... o tada vel begale klausimu.. kodel nepavyko, kas negerai..
jo iekok autodaliu parduotuvese, buna ir purskiamo, ir tepamo wink.gif

QUOTE(dėja @ 2009 11 25, 13:55)
jei sendint,gal geriau aliejiniai dazai ,ar tinka ir akriliniai?

ats viršuj smile.gif

aš gal ne į temąbiški.
bet jei kas sugalvos reikiamos servetėlės pirkt iš http://www.decoupage.lt/ patariu labai daug nesitikėt.
jau antrą kartą mane suerzino jie doh.gif
Atsakyti
O as va noriu paklaust, kokios spalvos porporina einamiausia ir kokia spalva pagrindui dazniausiai naudojat ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 25, 14:08)
ats viršuj smile.gif
aš gal ne į temąbiški.
bet jei kas sugalvos reikiamos servetėlės pirkt iš http://www.decoupage.lt/ patariu labai daug nesitikėt.
jau antrą kartą mane suerzino jie doh.gif

o kodėl suerzino? g.gif
as paskutiniu metu internetu pirkau is www.ziiz.lt,tai lb patenkinta,greit atsiunte,o plius dabar ten akcijos servetelems,tik gal pasirinkimas jau skurdesnis beliko, g.gif
Atsakyti

QUOTE(biriusa @ 2009 11 25, 12:07)
Turiu patarima visom pradedanciom: kad nesugadinti savo darbelio su vienkomponenciais ar dvikomponenciais, nepatingekite pries tai isbandyti ant kokios batu dezes savo priemones.

visoms dekui uz patarimus del vienkomponencio

as jau tiek variantu istepliojau namie ant mazu pavyzdeliu doh.gif , ir visi skirtingai gaunas lotuliukas.gif

spalvu graziu ir neisgaunu, jauciu pirkt reikia spec. dekupazui dazus, nes kanceliarijoj nupirkti, visi tokie ryskus, neiseina man graziu spalvu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 11 25, 14:27)
o kodėl suerzino? g.gif 
as paskutiniu metu internetu pirkau is www.ziiz.lt,tai lb patenkinta,greit atsiunte,o plius dabar ten akcijos servetelems,tik gal pasirinkimas jau skurdesnis beliko, g.gif

pirmą kartą, negavau nė pusės servetėlių,tik pinigus dėžėj už jas įdėtus.
dabar vietoj kai kurių užsakytų servetėlių gavau laiškutį, kad anų nebeturėjo, tai įdėjo kitokias ir daugiau negu užsakiau.
aišku minuso man nebuvo,bet vėl negavau tų servetėlių kurių labiausiai norėjau. lotuliukas.gif
o šį kartą jau po mano apmokėjimo ir patvirtinimo, kad prekės sudėtos sulaukiau skambučio, kad mano užsakymas pasimetė, ir negali sudėt mano užsakymo. tai gerai, kad namie buvau iš kart pakartojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 25 lapkričio 2009 - 14:36