Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko?

Apklausa: Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(harmoneta @ 2010 05 03, 00:08)
Siulau green light tonality wink.gif nzn ar jie augaliniai... bet kazkokie ekologiski ala smile.gif
man labai super.... viskas nublanko kai juos isbandziau wink.gif

O kokius pries tai bandet plauku dazus?
Jie nusiplaunantys ? Kokia spalva dazot ir ar gaunasi tokia kaip nurodyta ant pakuotes?
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 03, 14:15)
O kokius pries tai bandet plauku dazus?
Jie nusiplaunantys ? Kokia spalva dazot ir ar gaunasi tokia kaip nurodyta ant pakuotes?

dazau 5 numeriuku, gaunasi pagal palete wink.gif
bandziau keune, milk shake, londa senais kvailais laikais lotuliukas.gif
na visi tie beamoniakiai greiciau atsiplauna... sitie irgi kazkiek, bet palyginus su kitais tikrai daug maziau smile.gif ir kazkaip nenublunka tie plaukai, tiesiog spalvyte pasvieseja kazkiek smile.gif
is tikruju tai kiek dazau su beamoniakiais dazais, tai sitie yra vieninteliai, su kuriais viena karta dazau visus plaukus, o kita tik saknis, kartais net kelis kartus tik saknis. su kitais buvo problema kad visada turiu dazyt visa galva, nes labai nublunka plaukai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2010 05 03, 17:12)
dazau 5 numeriuku, gaunasi pagal palete wink.gif
bandziau keune, milk shake, londa senais kvailais laikais lotuliukas.gif 
na visi tie beamoniakiai greiciau atsiplauna... sitie irgi kazkiek, bet palyginus su kitais tikrai daug maziau smile.gif ir kazkaip nenublunka tie plaukai, tiesiog spalvyte pasvieseja kazkiek smile.gif
is tikruju tai kiek dazau su beamoniakiais dazais, tai sitie yra vieninteliai, su kuriais viena karta dazau visus plaukus, o kita tik saknis, kartais net kelis kartus tik saknis. su kitais buvo problema kad visada turiu dazyt visa galva, nes labai nublunka plaukai.... g.gif

O blondinems yra?
Atsakyti
O kokia plauku bukle?
Suprantu, kad nudazius jie blizga, atrodo sveiki. Bet kaip po kokio menesio? ax.gif
Atsakyti
o aš jau porą metų, kai dažau Revlon Professional dažais, tai esu labai patenkinta, nes na juokingai nuskambės, bet spalva atrodo prabangi, plaukai blizgūs ir kas svarbiausia, pati spalva nenusiplauna,nenublunka, o atauga šaknys. Aš tai labai džiaugiuos...O dažius tai labai daug su kuo, net prisiminti sunkoka g.gif .. kas labiausiai nepatiko, tai po Lorealio labai nusausejo plaukai, po Goldwello, tikrai labai gerai nusidažė oda visos galvos doh.gif .. Manau, kad kiekviena prisitaiko sau tinkamus dažus-vienai tinka tas, kitai-kitas.
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 03, 21:28)
O kokia plauku bukle?
Suprantu, kad nudazius jie blizga, atrodo sveiki. Bet kaip po kokio menesio? ax.gif

tai ir turejau omeny, kad net po menesio man jie dar blizga, tik spalva kazkiek pasvieseja.
aisku as dar daug visokiu priemoniu naudoju.... biggrin.gif
Atsakyti
balsavau us L"oreal - mane dazo kirpykloj, zinau, kad saknis dazo cheminiais, o per visa ilgi dazo augaliniais ax.gif sviesinu, jau puse metu - plaukai blizga, sveiki, galiukai nesisakoja, nors juos pakerpu tik kas 3cia vizita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 05 04, 17:10)
balsavau us L"oreal - mane dazo kirpykloj, zinau, kad saknis dazo cheminiais, o per visa ilgi dazo augaliniais  ax.gif sviesinu, jau puse metu - plaukai blizga, sveiki, galiukai nesisakoja, nors juos pakerpu tik kas 3cia vizita  ax.gif

o kurioj kirpykloj dazaisi ir kiek dazymas kainuoja ? 4u.gif

i tema: galiu pagirt Kaaral Baco dazus.

Mane taip pat daze kirpykloj. Jie pusiau ilgalaikiai. Tai galiu pasakyt, kad pvz. tokie pat pusiau ilgalaikiai Wella daug greiciau nusiplove ir liko negrazi, ishblukusi spalva, o Baco labai graziai palaipsniui nusiplauna, nenuryzheja. smile.gif
Atsakyti
O gal zinot, kur Kaune su Goldwell dazo..? blush2.gif
Atsakyti
Mane kirpeja su Alfaparf sviesina...plaukuciai labai blizga wub.gif
Atsakyti

Nerandu niekur norimo pilko,kaip pelenu,ar slapio asfalto spalvos dazu.Gal kas zinote? smile.gif
Atsakyti
dažausi su Goldwell man jie thumbup.gif
Atsakyti