Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko?

Apklausa: Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(mexica @ 2010 01 17, 17:24)
As siandien nusipirkau Green Light dazus. Va sedziu issitepus, ziuresim, koks rezultatas bus smile.gif

Tik nepaklausiau konsultantes keliu procentu aktyvatoriaus man ipyle g.gif manau, kad ne pacio stipriausio, nes emiau tamsia spalva smile.gif

o kaip gerai, galesiu pasikonsultuot smile.gif
as kai pirkau, man aktyvatoriaus ipyle 100 ml. ir sake cia visai tubelei dazu.
bet ant dazu dezutes parasyta 1:1.5 lyg ir... tai gal suklydo?
nes ir kazko per tamsiai nusidaze man plaukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2010 01 17, 17:42)
o kaip gerai, galesiu pasikonsultuot smile.gif
as kai pirkau, man aktyvatoriaus ipyle 100 ml. ir sake cia visai tubelei dazu.
bet ant dazu dezutes parasyta 1:1.5 lyg ir... tai gal suklydo?
nes ir kazko per tamsiai nusidaze man plaukai  doh.gif

Tai tikrai suklydo, nes man ipyle 200ml, reikia maisyt santykiu 1prie 2. Pusei dezutes 100ml sunaudojau aktyvatoriaus.

Atsiliepimai apie dazus - matyt vel apsirikau rinkdamasi spalva, nes ji vel turi geltonumo (emiau 7.32), o as norejau, kad butu labiau i pelenu spalva doh.gif kita kart tikrai imsiu ash, nes si kart pasirode tos ash spalvos per tamsios paleteje, o is tikruju nesigauna taip tamsiai kaip nupiesta smile.gif

Plaukai gal truputi pasauseje arba man cia paranoja biggrin.gif nes bijojau dazytis su amoniakiniais..

Kvapas truputi atsidave amoniaku, bet paskui kazkur isgaravo..
ziuresim kaip spalva apsiplaudines - tikiuosi nenugeltonuos visai.. doh.gif

Rytoj isvaziuoju i kelione, tai galesiu parasyt daugiau po savaites, kai grisiu smile.gif
Atsakyti
http://www.throughth...olor/index3.php

daziau sitais dazais, nr 3 su 3 proc oksidatorium. Antra karta gyvenime esu patenkinta spalva. Tokia tamsiai tamsiai ruda gavosi, bet be ryzo atspalvio, kas man labai nepatinka ir visada gaudavosi su lorealio dazais.
Pirkau Siaures miestelyje, Parko kosmetikos parduotuvej. Mokejau uz viska (dazai, oksidatorius ir dar kazkoks priedas neatsimenu kaip vadinasi) kazkur apie 25-28lt. Kaip mano plaukam tai turetu uztekti 3 kartam. Su amoniaku, bet man reikia, kad ir zilus nudazytu, ir is gimimo esancia beveik balta sruoga.
Lyg ir pasausino plauka. Idomu kaip laikysis. Bet kokiu atveju bus atsiliepimu veliau.
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 01 17, 19:27)
http://www.throughth...olor/index3.php

daziau sitais dazais, nr 3 su 3 proc oksidatorium. Antra karta gyvenime esu patenkinta spalva. Tokia tamsiai tamsiai ruda gavosi, bet be ryzo atspalvio, kas man labai nepatinka ir visada gaudavosi su lorealio dazais.
Pirkau Siaures miestelyje, Parko kosmetikos parduotuvej. Mokejau uz viska (dazai, oksidatorius ir dar kazkoks priedas neatsimenu kaip vadinasi) kazkur apie 25-28lt. Kaip mano plaukam tai turetu uztekti 3 kartam. Su amoniaku, bet man reikia, kad ir zilus nudazytu, ir is gimimo esancia beveik balta sruoga.
Lyg ir pasausino plauka. Idomu kaip laikysis. Bet kokiu atveju bus atsiliepimu veliau.

O kuriuo numeriu dazei ir kokie tavo naturalus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2010 01 17, 18:47)
Tai tikrai suklydo, nes man ipyle 200ml, reikia maisyt santykiu 1prie 2. Pusei dezutes 100ml sunaudojau aktyvatoriaus.

Atsiliepimai apie dazus - matyt vel apsirikau rinkdamasi spalva, nes ji vel turi geltonumo (emiau 7.32), o as norejau, kad butu labiau i pelenu spalva doh.gif kita kart tikrai imsiu ash, nes si kart pasirode tos ash spalvos per tamsios paleteje, o is tikruju nesigauna taip tamsiai kaip nupiesta smile.gif

Plaukai gal truputi pasauseje arba man cia paranoja biggrin.gif nes bijojau dazytis su amoniakiniais..

Kvapas truputi atsidave amoniaku, bet paskui kazkur isgaravo..
ziuresim kaip spalva apsiplaudines - tikiuosi nenugeltonuos visai.. doh.gif

Rytoj isvaziuoju i kelione, tai galesiu parasyt daugiau po savaites, kai grisiu smile.gif

kaip idomiai..
o jus su tais tonality dazet ar su tais kitais? smile.gif
ant dezutes tai tikrai buvo parasyta kad 1:1.5... kita karta kai pirksiu reiks pasidomet, nes nesamone kazkokia kad 5 nr nuimtu vos ne juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2010 01 17, 21:44)
kaip idomiai..
o jus su tais tonality dazet ar su tais kitais? smile.gif
ant dezutes tai tikrai buvo parasyta kad 1:1.5... kita karta kai pirksiu reiks pasidomet, nes nesamone kazkokia kad 5 nr nuimtu vos ne juodai  doh.gif

aa, tai jei jus su tonality tai tada gali but, nes as daziau butent su Green Light, zaliu dangteliu tutele, o tonality raudonas,ania?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2010 01 17, 19:33)
O kuriuo numeriu dazei ir kokie tavo naturalus? smile.gif

Daziau treciu numeriu. Parduotuvej patare, kad trecia maisant su 3 proc oksidatorium gausis panasiau i 2. Tai daugmaz ir atitinka mano naturalia spalva, na gal trupuciuka tamseliau, bet ne visi pasako, kad esu dazyta.
Cutrin 3 nr irgi praktiskai tokia pati spalva. Tie laikesi tobulai, idomu kaip dabar bus...
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2010 01 17, 23:20)
aa, tai jei jus su tonality tai tada gali but, nes as daziau butent su Green Light, zaliu dangteliu tutele, o tonality raudonas,ania?

aha.... smile.gif
reikes pasitikslint kita karta kai pirksiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 31, 07:54)
cia biski offtopic, bet man nereali va tokia plauku spalva smile.gif

gal kazkas gali pasakyti kokie prof. dazai ir koks numeris suteikia panasu atspalvi ?

(cia zinoma sviesinta sruogom, o tik po to dazyta sviesiai ruda spalva)

user posted image

Tikrai pasakiška spalva. Jei kas žino paslaptį, kaip tokią išgauti tradicinės lietuviškos pilkosios spalvos plaukų savininkei - būčiau be galo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Kodel tokia tema apmirus unsure.gif

Pasidalinkit patirtim ir patarkit kokius prof augalinius dazus rinktis? Noriu grazios rudos spalvos, bet kad nebutu kastonine, o labiau salto atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 02, 18:12)
Kodel tokia tema apmirus unsure.gif

Pasidalinkit patirtim ir patarkit kokius prof augalinius dazus rinktis? Noriu grazios rudos spalvos, bet kad nebutu kastonine, o labiau salto atspalvio.

Siulau green light tonality wink.gif nzn ar jie augaliniai... bet kazkokie ekologiski ala smile.gif
man labai super.... viskas nublanko kai juos isbandziau wink.gif
Atsakyti
Kur Kaune galima nusipirkti Lorealio profesionaliu dazu ne kirpyklose?
Atsakyti