Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko?

Apklausa: Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Gija* @ 2009 12 28, 16:47)
sveikos, o gal Keune dazus pardavineja kas nors Kaune ir nebutinai? as su jais dazausi kirpykloje, bet nusprendziau su jais pati pradeti dazytis namie ir taip sutaupyti neinant i kirpykla  g.gif

kaune yra tokioj parduotuvej mickeviciaus ir kestucio kampe, ir krinonoj- laisves alejoje brome prie urpejos wink.gif
man tai asmeniskai Keune labai nepatiko, plaukam zinoma ne taip kenkia , bet spalva labai jau greit atsiplauna wink.gif dauug greiciau nei kitu neamoniakiniu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Abi @ 2009 12 24, 10:02)
Ar kas nor esat iš čia pirkusios? Lisik, kuri čia būtų spalva kuria dažei? Nematau čia warm chesnut  g.gif

dabar tokius esu nusipirkus wink.gif dazysiu treciadieni, idomu kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 28, 16:38)
o goldwell irgi beamoniakiai? smile.gif
idomu po kiek tubeleje ml buna? nes as perku kad butu 100 ml, nes man per brangu po 2 tubeles pirkti  doh.gif

Manau to paties gamintojo yra ivairiu seriju ir ivairaus stiprumo dazu - su ir be amoniako. Mane domina konkreciai Goldwell Elumene. Jie ir BE peroksido ir BE amonio

http://store.hello-g...net/elhaco.html

QUOTE(harmoneta @ 2009 12 28, 21:19)
dabar tokius esu nusipirkus wink.gif dazysiu treciadieni, idomu kas gausis smile.gif

lauksim atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 28, 20:19)

Parašyk, kaip gausis smile.gif Kokią spalvą išsirinkai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abi: 28 gruodžio 2009 - 22:51
QUOTE(Abi @ 2009 12 28, 23:50)
Parašyk, kaip gausis  smile.gif  Kokią spalvą išsirinkai  ax.gif

emiau 5 numeriuka smile.gif
tikiuos nenusitamsinsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 29, 12:02)

dabar ziuriu tam internetiniam puslapi kad turi jie toki rausva atspalvi vistik.... nu ziuresiu kaip gausis smile.gif
bet kaip issirinkti kad nebutu jokio raudonumo?! persekioja jis mane visa gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 28, 22:10)
Manau to paties gamintojo yra ivairiu seriju ir ivairaus stiprumo dazu - su ir be amoniako. Mane domina konkreciai Goldwell Elumene. Jie ir BE peroksido ir BE amonio

http://store.hello-g...net/elhaco.html
lauksim atsiliepimu smile.gif

O gal zinot, kur butu galima paziureti Goldwell Elumene spalvu palete, kad butu paskui galima uzsisakyt dazu? blush2.gif Pamenu, esu daziusi raudonai pries kelis metus su tai dazais, tai laikesi nerealiai thumbup.gif , visi raudoni atsdiplauna labai greit, o tie kaip pasiute laike, dabar as aisku pusiau blondine, tai man reiktu kokiu sviesiu spalvu paletes, ale nebuc blondine doh.gif , kad niekur nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 29, 13:06)
O gal zinot, kur butu galima paziureti Goldwell Elumene spalvu palete, kad butu paskui galima uzsisakyt dazu?  blush2.gif  Pamenu, esu daziusi raudonai pries kelis metus su tai dazais, tai laikesi nerealiai  thumbup.gif , visi raudoni atsdiplauna labai greit, o tie kaip pasiute laike, dabar as aisku pusiau blondine, tai man reiktu kokiu sviesiu spalvu paletes, ale nebuc blondine  doh.gif  , kad niekur nerandu  blush2.gif

http://www.elumen-haircolor.com/ (tinklapis ir anglu ir vokieciu kalbom)

cia yra info apie atspalvius, is viso ju 24

dalis tu 24 yra spalvotu priedu - raudonu, violetiniu ir t.t. - skirtu maisyti ir isgauti naujus atspalvius.

angliskoj versijoj reikia eiti Elumen > Shades > Shade Groups ten pamatysit atspalvius.

yra 4 spalvu grupes: Pure, Deep, Bright ir Light

visos spalvos vadinamos raidziu ir skaiciu kombinacijomis (nera tokio pavadinimo kaip pvz. green light - silta kashtonine is kurio gali suprasti kas per spalva).

Jei dazyciausi elumen - bent pirma karta eiciau i salona, kad zinociau kokios spalvos man reikia. Siuo atveju nerizikuociau pirkt internetu.

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 29, 12:32)
http://www.elumen-haircolor.com/  (tinklapis ir anglu ir vokieciu kalbom)

Labai aciu 4u.gif Ale kaip nujausdama iskart issirinkau savo spalva, nes paskui skaitinejau tiek angliskai, tiek vokiskai - tai butent ta, kurios ieskau thumbup.gif Kazi, kur Kaune su jais dazo g.gif Anksciau Pjesej dazydavo ( ten as raudonai ir daziau ), bet tai buvo 100 metu atgal, dabar ten tikrai nebedazo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 29, 11:04)
Papildyta:

dabar ziuriu tam internetiniam puslapi kad turi jie toki rausva atspalvi vistik.... nu ziuresiu kaip gausis smile.gif
bet kaip issirinkti kad nebutu jokio raudonumo?! persekioja jis mane visa gyvenima biggrin.gif

Gerą spalvą išsirinkai thumbup.gif neatrodo ten labai raudona schmoll.gif man rods turėtų būt thumbup.gif Lauksiu atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 12 29, 17:05)
Gerą spalvą išsirinkai  thumbup.gif neatrodo ten labai raudona  schmoll.gif  man rods turėtų būt  thumbup.gif  Lauksiu atsiliepimų  ax.gif

spalva grazi, bet man pertamsi, nes ant mano plauku beveik juoda gavos sad.gif
o patys dazai tai labai fainai, blizga taip plaukai...
bet reikia ziuret kaip nesiosis blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 30, 20:57)
spalva grazi, bet man pertamsi, nes ant mano plauku beveik juoda gavos sad.gif
o patys dazai tai labai fainai, blizga taip plaukai...
bet reikia ziuret kaip nesiosis  blush2.gif  lotuliukas.gif

Na gal apsiprast reikia bigsmile.gif . O tu ant kokios spalvos dažei? Ar raudonumas yra?Ačių, kad atėjai papasakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 12 30, 23:12)
Na gal apsiprast reikia  bigsmile.gif . O tu ant kokios spalvos dažei? Ar raudonumas yra?Ačių, kad atėjai papasakot  4u.gif

daziau ant siek tiek sviesesnes smile.gif
man visada plaukus nuima tamsiau nei turetu...
raudonumo nera, toks grazus rudumas smile.gif nu bent man tai grazu biggrin.gif tik tamsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 12 30, 23:24)
daziau ant siek tiek sviesesnes smile.gif
man visada plaukus nuima tamsiau nei turetu...
raudonumo nera, toks grazus rudumas smile.gif nu bent man tai grazu biggrin.gif tik tamsu biggrin.gif

dar siek tiek turetu pasvieset, juk kazkiek nusiplaus smile.gif

Atsakyti