Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko?

Apklausa: Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(lisik @ 2009 12 23, 04:02)
taip, pasistengsiu nepamirst  drinks_cheers.gif  dazausi retokai - karta per 3-4-6 menesius, tai kazkur ziemos pabaigoj parasysiu hihihi.gif irnesakyk.gif

Nieko, tuoj ta žiema praeis ir sulauksim hihihi.gif
Beje, kokiais dar prof. dažais esi dažius ir kaip patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 23, 03:13)
Nieko, tuoj ta žiema praeis ir sulauksim hihihi.gif
Beje, kokiais dar prof. dažais esi dažius ir kaip patiko? smile.gif

esu dazius Selective, Kadus, Wella, Compagnia del Colore smile.gif

visi buvo neblogi, bet Greenlight man patiko kainos ir kokybes santykis.

Kadus tai kazkaip greitai nusiplovė ir "nuryzejo" is sokoladines dry.gif (nors buvo permanentiniai, nenusiplaunantys) daziau kirpykloj, taip kad cia ne mano neprofesionalumo pasekme biggrin.gif

o apie kitus negaliu nieko blogo pasakyt, geri dazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 23 gruodžio 2009 - 02:28
QUOTE(lisik @ 2009 12 23, 00:02)
as balsavau uz green light smile.gif man labai jie patiko - daziau namuose, spalva gavos grazi ir plaukai nenushiuro biggrin.gif

O kokia būtent spalva dažei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 12 23, 21:45)
O kokia būtent spalva dažei? ax.gif

4.003 Castano Caldo (Warm Chestnut) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 23, 20:51)
4.003  Castano Caldo (Warm Chestnut)  4u.gif

4u.gif Aš ir kažko panašaus noriu. Ar ne raudoni gavosi?
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 12 23, 22:54)
4u.gif  Aš ir kažko panašaus noriu. Ar ne raudoni gavosi?

turejo siek tiek raudono atspalvio, bet labai nedaug. Pagrindine spalva tokia sokoladine gavos....

as niekaip neuztaikau, kad ISVIS nebutu i raudonuma nei kiek...

matyt reik kazkaip imt shaltus atspalvius.....
Atsakyti
Aha, aš ir neužtaikau verysad.gif Mėginuką pažiūrėjus rodos raudonos nebūna, o nusidažai ir išlenda doh.gif Galvoju gal reik Ash Brown bandyt g.gif O internetu kas nors Green Light pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 12 23, 23:07)
Aha, aš ir neužtaikau  verysad.gif Mėginuką pažiūrėjus rodos raudonos nebūna, o nusidažai ir išlenda  doh.gif Galvoju gal reik Ash Brown bandyt  g.gif O internetu kas nors Green Light pirkot?

na taip, logiskai Ash Brown turetu but i pilkuma, ne raudonuma.... g.gif

internetu dar neteko, pirkau Vitrinoj VCUP'e smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 23, 22:10)
na taip, logiskai Ash Brown turetu but i pilkuma, ne raudonuma....  g.gif

internetu dar neteko, pirkau Vitrinoj VCUP'e smile.gif

aišku. Ačių už atsakymus 4u.gif Aš iš Klaipėdos, pas mus nesu mačiusi, tad žiūrinėjuosi internetu smile.gif
Atsakyti
o kiek green light vitrinoj kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 12 24, 00:30)
o kiek green light vitrinoj kainuoja?

jei gerai pamenu, kazkur apie 24 ar 26 lt. Pirkau beveik priesh metus. Ir dar kazkiek kainuoja oksiduojanti emulsija- ji parduodama atskirai. Bet visumoj tikrai nebrangiai gaunas.

rezultatas 1000 kartu geresnis uz parduotuviniu L'oreal visokiu (profesionali L'Oreal linija tikiu, kad gera, bet parduotuviniu niekad nebepirksiu. Pirkau Recital Preference karta - tikras shlamshtas. Kaip ir Casting Creme)

Isvis nusprendziau dazytis tik profesionaliais dazais, nes kiek visko bandziau - tik jie duoda gera rezultata.

Atsakyti
Ar kas nor esat iš čia pirkusios? Lisik, kuri čia būtų spalva kuria dažei? Nematau čia warm chesnut g.gif
Atsakyti