esu dazius Selective, Kadus, Wella, Compagnia del Colore
visi buvo neblogi, bet Greenlight man patiko kainos ir kokybes santykis.
Kadus tai kazkaip greitai nusiplovė ir "nuryzejo" is sokoladines (nors buvo permanentiniai, nenusiplaunantys) daziau kirpykloj, taip kad cia ne mano neprofesionalumo pasekme
o apie kitus negaliu nieko blogo pasakyt, geri dazai.
Aha, aš ir neužtaikau Mėginuką pažiūrėjus rodos raudonos nebūna, o nusidažai ir išlenda Galvoju gal reik Ash Brown bandyt O internetu kas nors Green Light pirkot?
Aha, aš ir neužtaikau Mėginuką pažiūrėjus rodos raudonos nebūna, o nusidažai ir išlenda Galvoju gal reik Ash Brown bandyt O internetu kas nors Green Light pirkot?
jei gerai pamenu, kazkur apie 24 ar 26 lt. Pirkau beveik priesh metus. Ir dar kazkiek kainuoja oksiduojanti emulsija- ji parduodama atskirai. Bet visumoj tikrai nebrangiai gaunas.
rezultatas 1000 kartu geresnis uz parduotuviniu L'oreal visokiu (profesionali L'Oreal linija tikiu, kad gera, bet parduotuviniu niekad nebepirksiu. Pirkau Recital Preference karta - tikras shlamshtas. Kaip ir Casting Creme)
Isvis nusprendziau dazytis tik profesionaliais dazais, nes kiek visko bandziau - tik jie duoda gera rezultata.