Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko?

Apklausa: Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(silktouch @ 2014 06 27, 12:01)
Europos pr. 85

O šie dažai uždažo žilus plaukus? (jau turiu keletą doh.gif ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 06 27, 13:47)
O šie dažai uždažo žilus plaukus? (jau turiu keletą  doh.gif  ax.gif )

pagal aprasyma nudazo( pas mane dar nera tai nezinau)
Atsakyti
Sveiki,

gal esate bandžiusios L'Oréal Professionnel Majirel dažus ?
Atsakyti
Keune,nes po dažymo plauksi žvilga,atrodo tardi pamaitinti,neišsiplauna.
Atsakyti
Man labai patiko Goldwell, tik jau esu pradėjusi žilti, tai reikia šaknims pirkti stipresnius dažus, o visiems plaukams dažomą losjoną.
Atsakyti
QUOTE(Egless @ 2009 11 24, 01:13)
Is beamoniakiniu - Milkshake.
O siaip L`oreal Professional, Majirelio linija. Nuostabus dazai, atradimas man  thumbup.gif

As vakar juos uzsisakiau, rinkausi tarp situ ir matrix, bet kadangi matrix spalvu palete ribota buvo ir sunku buvo internete rasti kaip tie atspalviai atrodo realiai, tai pasirinkau l'oreal, manau nenusivilsiu. O is anksciau tai patiko alfaparf evolution, plaukai labai svelnus buvo. Dar kirpykloj karta sruogelem sviesino, nenusausino plauku, patiko, tik nepaklausiau kokiais daze. Bet manau kad buvo milkshake.
Atsakyti
[quote=forestberry,2015 06 03, 15:02]
As vakar juos uzsisakiau, rinkausi tarp situ ir matrix, bet kadangi matrix spalvu palete ribota buvo ir sunku buvo internete rasti kaip tie atspalviai atrodo realiai, tai pasirinkau l'oreal, manau nenusivilsiu.

Jei ne paslaptis iš kur užsisakėt ax.gif Ar šie dažai gerai nudažo šviesiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovivita: 03 birželio 2015 - 14:16
Yra dvi svetaines is kuriu galima uzsisakyti.
http://www.kuryba.eu...dazai-50ml.html
http://viskas-plauka...-dazai,211.html
As siunciausi is viskas plaukams, nes tik ten buvo norimas atspalvis. emiau 8.2, radau tokia nuotrauka kur nudazyta su tais dazais, ziuresiu kaip iseis.
http://blogblondbunn...majirel-82.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forestberry: 03 birželio 2015 - 16:50
Sveikos, forumietės smile.gif neturiu vilties, kad dar kas šitą temą užmatys, bet bandau smile.gif Gal kuri naudojot arba naudojate kreminius plaukų dažus su aliejais "Macadamia Oil Cream Color"? Noriu pabandyti, bet įdomi jau išbandžiusių nuomonė. Ar labai nesausina plauko? Kaip laiko spalva? Ar gerai nudažo žilus plaukus?
Atsakyti
Aš bandžius Keune Semicolor beamoniakius, spalva gerai užsifiksuoja ir žilus nudažo, bet man per menkas atspalvių pasirinkimas, o su Green light Tonality amžiais atsiplauna žili doh.gif (turiu jų nedaug). Dabar svarstau ką čia išbandžius iš kitų firmų beamoniakių pusiau ilgalaikių, galbūt ką nors iš Goldwell, Matrix, Paul Mitchel ar Milkshake... ax.gif Gal ką parekomenduotumėt? Mane kokrečiai domina beamoniakiai, su maximum 2-2,5% peroksido. 4u.gif

QUOTE(terranova)
su milkshake pastoviai dazau, nzn labai patinka ir ziauriai blizga

Su kuriais kokrečiai iš Milkshake?

QUOTE(madka)
Goldwell  :super

Kuriuos iš Goldwell turite omeny?

QUOTE(Intrinsa)
Trečioje vietoje būtų Paul Mitchell - geri dažai.

Visos Paul Mitchell dažų linijos ar apie kažkokią konkrečią kalbat? Galvoju gal reikėtų išbandyt jų beamoniakius dažus, kažin kiek procentų peroksido juose? g.gif

QUOTE(OneTrue)
Keune,nes po dažymo plauksi žvilga,atrodo tardi pamaitinti,neišsiplauna.

Kurie iš Keune? Po dažymo tai jie visi sugeba žvilgėti, irnesakyk.gif reikia bent po 3 savaičių vertint. biggrin.gif Gal čia So pure liniją turit omeny?
Papildyta:
QUOTE(Elenute28 @ 2016 11 17, 14:03)
Sveikos, forumietės smile.gif neturiu vilties, kad dar kas šitą temą užmatys, bet bandau smile.gif Gal kuri naudojot arba naudojate kreminius plaukų dažus su aliejais "Macadamia Oil Cream Color"? Noriu pabandyti, bet įdomi jau išbandžiusių nuomonė. Ar labai nesausina plauko? Kaip laiko spalva? Ar gerai nudažo žilus plaukus?

Aš nebandžius, bet sprendžiant iš to kad jie ilgalaikiai, turėtų gerai uždažyti žilus plaukus. Kaip ir visais permanentiniais dažais, taip ir šiais, plaukai aišku labai neapsidžiaugs, bet maksimaliai puoselėjančių komponentų jie matomai bus pridėję, nebūtų Macadamia. smile.gif Gal dar atsilieps kas jau išbandė. 4u.gif Aš irgi jau buvau jais susidomėjusi, bet paskui pamačiau kad jie permanentiniai ir atsisakiau tos minties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 22 gegužės 2017 - 12:45

O kur pirkote Goldwell dažus? Nes nerandu kur jų Lietuvoje įsigyti.

Atsakyti

dabar isbandziau allwaves dazus. bet dar net galvojos neploviau, tai nelabai ka galiu pasakyti kaip bus. 

Atsakyti