Aš bandžius
Keune Semicolor beamoniakius, spalva gerai užsifiksuoja ir žilus nudažo, bet man per menkas atspalvių pasirinkimas, o su
Green light Tonality amžiais atsiplauna žili
(turiu jų nedaug). Dabar svarstau ką čia išbandžius iš kitų firmų beamoniakių pusiau ilgalaikių, galbūt ką nors iš Goldwell, Matrix, Paul Mitchel ar Milkshake...
Gal ką parekomenduotumėt? Mane kokrečiai domina beamoniakiai, su maximum 2-2,5% peroksido.
QUOTE(terranova)
su milkshake pastoviai dazau, nzn labai patinka ir ziauriai blizga
Su kuriais kokrečiai iš Milkshake?
QUOTE(madka)
Kuriuos iš Goldwell turite omeny?
QUOTE(Intrinsa)
Trečioje vietoje būtų Paul Mitchell - geri dažai.
Visos Paul Mitchell dažų linijos ar apie kažkokią konkrečią kalbat? Galvoju gal reikėtų išbandyt jų beamoniakius dažus, kažin kiek procentų peroksido juose?
QUOTE(OneTrue)
Keune,nes po dažymo plauksi žvilga,atrodo tardi pamaitinti,neišsiplauna.
Kurie iš Keune? Po dažymo tai jie visi sugeba žvilgėti,
reikia bent po 3 savaičių vertint.
Gal čia So pure liniją turit omeny?
Papildyta:
QUOTE(Elenute28 @ 2016 11 17, 14:03)
Sveikos, forumietės smile.gif neturiu vilties, kad dar kas šitą temą užmatys, bet bandau smile.gif Gal kuri naudojot arba naudojate kreminius plaukų dažus su aliejais "Macadamia Oil Cream Color"? Noriu pabandyti, bet įdomi jau išbandžiusių nuomonė. Ar labai nesausina plauko? Kaip laiko spalva? Ar gerai nudažo žilus plaukus?
Aš nebandžius, bet sprendžiant iš to kad jie ilgalaikiai, turėtų gerai uždažyti žilus plaukus. Kaip ir visais permanentiniais dažais, taip ir šiais, plaukai aišku labai neapsidžiaugs, bet maksimaliai puoselėjančių komponentų jie matomai bus pridėję, nebūtų Macadamia.
Gal dar atsilieps kas jau išbandė.
Aš irgi jau buvau jais susidomėjusi, bet paskui pamačiau kad jie permanentiniai ir atsisakiau tos minties.