Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko?

Apklausa: Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
kokios firmos dazus rekomenduotumet isgauti sokoladine/ruda spalva, kad neislystu ryzumas? galetu net i pilkuma but. ar verta tiketis gero rezultato is parduotuviniu dazu?
Atsakyti
Gal kuri gali atsakyti a.z. kiek laiko reikia laikyti augalinius dazus Milkshake? Aciu
Atsakyti
QUOTE(kycca @ 2012 07 02, 14:51)
Gal kuri gali atsakyti a.z. kiek laiko reikia laikyti augalinius dazus Milkshake? Aciu

Ziurint koks plaukas ir kokia spalva dazot. Dazniausiai beamoniakinius reikia laikyt 20-30 min.
Atsakyti
Merginos, prisiskaičiau, o ir pati žinojau, kad šviesinimas labiau kenkia nei tamsinimas, o tai 7 ar 8 dažų numeriai prie šviesinančių ar tamsinančių priskiriami, jei esu panašios spalvos, tamsi blondinė?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2012 08 27, 10:13)
Merginos, prisiskaičiau, o ir pati žinojau, kad šviesinimas labiau kenkia nei tamsinimas, o tai 7 ar 8 dažų numeriai prie šviesinančių ar tamsinančių priskiriami, jei esu panašios spalvos, tamsi blondinė?

Priklauso nuo peroksido stiprumo 4u.gif
Atsakyti
Tesiu ir as savo paieskas dazu islaikanciu spalva, nenublunkanciu, pasidalinkit unsure.gif
Atsakyti
Man kirpeja pradejo dazyt, tiksliau sviesint, su Davines dazais. Tai tikra fantastika, o ne dazai.
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2013 01 09, 15:58)
Man kirpeja pradejo dazyt, tiksliau sviesint, su Davines dazais. Tai tikra fantastika, o ne dazai.

as taip pat dazausi Davines smile.gif geri, bet tokie svelnus, nusiplauna ir nesimato jokios nuaugimo linijos, bet kas gerai - nedaug sausina, t.y. ne taip kenkia plauku strukturai
Atsakyti
man tai sviesina plaukus, tai spalva neblogai nuima. taip ir kad strukturai plauku nekenkia tai cia didziausias pliusas. atsimenu keune dazydavau, z one ir t.t. pastoviai plaukai issipute nuo sausumo budavo, o dabar pamirsau sitas bedas smile.gif
Atsakyti
O ar galima peroksidą naudoti ne profesionalų, o pirkta paprastoje kosmetikos parduotuvėje? Ir kokio stiprumo reikia šviesinant plaukus 9-10 nr, jei natūralūs ataugantys plaukai tamsiai rudi? Parduotuviniai tai gerai paima, bet nežinau jų stiprumo...
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2012 03 15, 09:22)
Alfa parf dazai man geriausi, kadangi sviesinu tai tikrai graziai zvilga plaukai ir svarbiausia nesausina ju smile.gif

Sutinku 100% labai gerai šviesina ir plaukų nedegina 4u.gif Aš su 12% stiprumo dažiausi ir nieko, plaukai nenukrito biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 21 kovo 2013 - 16:43
QUOTE(hailiee2 @ 2013 01 09, 15:58)

Man sie dazai netiko, nuo ju buvo alergija. Lieku prie savo isbandytu ir man paciu geriausiu Alfa parf dazu smile.gif
Atsakyti