kokios firmos dazus rekomenduotumet isgauti sokoladine/ruda spalva, kad neislystu ryzumas? galetu net i pilkuma but. ar verta tiketis gero rezultato is parduotuviniu dazu?
Gal kuri gali atsakyti a.z. kiek laiko reikia laikyti augalinius dazus Milkshake? Aciu
QUOTE(kycca @ 2012 07 02, 14:51)
Gal kuri gali atsakyti a.z. kiek laiko reikia laikyti augalinius dazus Milkshake? Aciu
Ziurint koks plaukas ir kokia spalva dazot. Dazniausiai beamoniakinius reikia laikyt 20-30 min.
Merginos, prisiskaičiau, o ir pati žinojau, kad šviesinimas labiau kenkia nei tamsinimas, o tai 7 ar 8 dažų numeriai prie šviesinančių ar tamsinančių priskiriami, jei esu panašios spalvos, tamsi blondinė?
QUOTE(Adera777 @ 2012 08 27, 10:13)
Merginos, prisiskaičiau, o ir pati žinojau, kad šviesinimas labiau kenkia nei tamsinimas, o tai 7 ar 8 dažų numeriai prie šviesinančių ar tamsinančių priskiriami, jei esu panašios spalvos, tamsi blondinė?
Priklauso nuo peroksido stiprumo
Man kirpeja pradejo dazyt, tiksliau sviesint, su Davines dazais. Tai tikra fantastika, o ne dazai.
QUOTE(hailiee2 @ 2013 01 09, 15:58)
Man kirpeja pradejo dazyt, tiksliau sviesint, su Davines dazais. Tai tikra fantastika, o ne dazai.
as taip pat dazausi Davines geri, bet tokie svelnus, nusiplauna ir nesimato jokios nuaugimo linijos, bet kas gerai - nedaug sausina, t.y. ne taip kenkia plauku strukturai
man tai sviesina plaukus, tai spalva neblogai nuima. taip ir kad strukturai plauku nekenkia tai cia didziausias pliusas. atsimenu keune dazydavau, z one ir t.t. pastoviai plaukai issipute nuo sausumo budavo, o dabar pamirsau sitas bedas
QUOTE(Tresor @ 2012 03 15, 09:22)
Alfa parf dazai man geriausi, kadangi sviesinu tai tikrai graziai zvilga plaukai ir svarbiausia nesausina ju
Sutinku 100% labai gerai šviesina ir plaukų nedegina Aš su 12% stiprumo dažiausi ir nieko, plaukai nenukrito
QUOTE(hailiee2 @ 2013 01 09, 15:58)
Man sie dazai netiko, nuo ju buvo alergija. Lieku prie savo isbandytu ir man paciu geriausiu Alfa parf dazu