Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko?

Apklausa: Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man paskutinį kartą dažė su Pur Hair ar Pure hair vokiškais dažais kai Latvijoj buvau. Lietuvoj kiek ieškojau neberandu sad.gif Labai patinka - ne kiek per pusantro menesio spalva nepasiplovė ir švelnūs švelnūs plaukai paliko. Kirpėja pripasakojo, kad ekologiška, be jokių chemikalų parabenų etc. Nežinot kur jų Lietuvoj gaut?
Atsakyti
Balsavau už Green light, paskutiniu metu jais plaukus dažausi, neblogi tokie, tik nervina, kad iškart po dažymo plaukai tamsesni būna nei turi būt, po kelių plovimų nušviesėja iki norimos spalvos smile.gif
Atsakyti
Alfa parf dazai man geriausi, kadangi sviesinu tai tikrai graziai zvilga plaukai ir svarbiausia nesausina ju smile.gif
Atsakyti

Laba diena 4u.gif

Vat ir aš pirksiu Alfapart dažus, šviesinsiu plaukus, labai noriu išbandyti....atsiliepimai vėliau... smile.gif smile.gif
Atsakyti
Man geriausi Allwaves profesionelle.Isgaunu butent tokia spalva,kokia ir zada-konkreciai tamsia sokoladine,o ne juoda kaip paprastai man budavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 16, 15:53)
Man geriausi Allwaves profesionelle.Isgaunu butent tokia spalva,kokia ir zada-konkreciai tamsia sokoladine,o ne juoda kaip paprastai man budavo blink.gif

Kokiu nr dazai ir koks procentas oksidanto?
Atsakyti
Sveikos,ieškau pirkti loreal excellence nr.3 plaukų dažų ryškinamosios emulsijos.T.y.to balto buteliuko,kur dėžutėje būna įdėta(atrodo taip vadinasi).Pirkčiau 2vnt.Arba žinot kas pardavinėja,internete ar parduotuvės.Būčiau labai dėkinga jei kas parašytų.
Atsakyti
Goldwell, plaukai blizgejo graziai. Tik tiek kad sviesi spalva nesigana, labai ryzuma ismeta. Paskutini karta daziau su wella prof. Tai visai irgi nieko.
Kazkada esu daziusi su keune, bet plaukai matiniai likdavo, be jokio blizgesio.
Atsakyti

Laba diena 4u.gif

Gal kas dažot, ar šiaip ką nors žinot apie plaukų dažus Compagnia del colore ?? Aprašymas neblogas ir konsultantė labai gyrė ir spalvos nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Senshi @ 2012 03 18, 01:32)
Kokiu nr dazai ir koks procentas oksidanto?

oksidantas 2%,dazu spalva jez 0375 artai 375,paziuresiu ryt parasysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš naudoju Milkshake, patinka spalvos, ilgai išsislaiko, nenublunka smile.gif tik va plaukai šurkštoki pasidarė, veliasi ir neblizga verysad.gif manau reiks pereit prie kitų dažų, kur jūs perkate gerus dažus? Ir kokie labiausia tiktų sodriai šokoladiniai išgauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 04 13, 00:16)
Aš naudoju Milkshake, patinka spalvos, ilgai išsislaiko, nenublunka smile.gif tik va plaukai šurkštoki pasidarė, veliasi ir neblizga  verysad.gif manau reiks pereit prie kitų dažų, kur jūs perkate gerus dažus? Ir kokie labiausia tiktų sodriai šokoladiniai išgauti?  4u.gif

Tai jus kiek suprantu su ilgalaikiais dazot? 4u.gif Pabandykit beamoniakinius, blizges tikrai 4u.gif
Atsakyti