Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko?

Apklausa: Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(MissR @ 2011 08 10, 22:09)
sakykit o jus nusiperkat prof.dazus ir nusidazot namie, ar visada tik pas kirpejas dazot?

Aš visada pirkdavausi prof. dažus, ir dažydavausi pati. Bet dažiau rudom spalvom. O mano draugė blondininasi, tai perkas dažus ir tada arba aš, arba kita draugė ją dažo.
Atsakyti
Ju kelinta karta daziau su Joico dazais ir galiu pasakyti,kad tikrai man jie patiko, ilgai issilaiko spalva, o ir atspalviai thumbup.gif

http://joico.com/products

Atsakyti
Nusidažiau (tiksliau, draugė nudažė smile.gif ) šiandien plaukučius IRIDIA dažais. VITRINOJ pirkau, mergaitė išgyrė, kad natūralesni, tai ir pasiėmiau. Dar emulsija kažkokia ir oksidantas, bendra suma gavos apie 19 lt. Plaukai žemiau pečių, galvojau neužteks tokio kiekio g.gif , nes tik 125 ml gavos, bet labai thumbup.gif tai pirmas įspūdis geras, nežinau kaip plausis, bet kol kas patiko ax.gif smile.gif spalva tamsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 08 09, 05:30)
Kai dažiau plaukus, mėgau Kadus, o galiausiai išbandžiau Schwarskopf tą natūralesnę seriją, ir likau labai patenkinta, nes padažė taip kaip norėjau - labai natūralia spalva, kuri gražiai atsiplovė visiškai nepašviesinusi natūralių plaukų  thumbup.gif o tada atsiauginau natūralią spalvikę biggrin.gif
Vieni stipriausių bandytų iš prof. linijų - Schwarskopf igora - spalvą stiprią davė, bet jaunai, nežilai galvai jie buvo per stiprūs - natūralūs plaukai labai nubluko  doh.gif
O dažydavau visada pati, tik kartą kirpėja mane padažė Compagna del colore (ar kaip ten pan) dažais. Na ir tie visai nieko buvo..

O kurie cia tokie yra? Gal nuotrauka butu galima ar bent pilna pavadinima? 4u.gif

Siaip, esu paieskose dazu su 2 - 3 proc. peroksido, bet be amoniako, ten is tokiu serijos kur nusiplauna po mazdaug 18 plovimu ir panasiai. g.gif
Atsakyti
Paskutinius metus mane dažo kirpėja Wella dažais. Jie labiausiai man patinka dėl to, kad po kelių mėnėsių visai nesimato plaukų nuaugimo. Kirpėja puikiai parenka spalvą. Dažau ruda spalva. Seniau kiek nudažydavo, vėliau jie į raudonumą nueidavo schmoll.gif Paskutinį kartą kitur dažiausi, tai nudažė kažkokia nauja serija Schwarskopf, tai ir nepatiko, nes tas pat.
Atsakyti
Paskutini karta daziau Kaaral dazais, plaukai atrodo thumbup.gif spalvyte pasakiska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2011 08 19, 08:54)
Paskutinius metus mane dažo kirpėja Wella dažais. Jie labiausiai man patinka dėl to, kad po kelių mėnėsių visai nesimato plaukų nuaugimo. Kirpėja puikiai parenka spalvą. Dažau ruda spalva. Seniau kiek nudažydavo, vėliau jie į raudonumą nueidavo  schmoll.gif  Paskutinį kartą kitur dažiausi, tai nudažė kažkokia nauja serija Schwarskopf, tai ir nepatiko, nes tas pat.

O jus pasidomejot ar i tuos ankstenius dazus ieidavo tokios dalys kaip peroksidas , ar amoniakas? Jei ieidavo tai kokiu procentu? O i tuos velesnius dazus kuriu nuaugimo nesimato, irgi? Nes jeigu i antruosius ieina tik peroksidas, ir tarkim kokiu 1.5, 2 proc. tai naturalu kad ir nesimato tu nuauginejanciu plauku. smile.gif Bet aisku tai pliusas tik tada kai zilu nera. rolleyes.gif
Atsakyti
o tos kurios sveisinat, as visa laika sviesinau su cheminiais, dabar sugalvojau kad uzteks, tik bijau ryzavota buti, kurios dazot tamsiai saknis sviesiai kokius naudojat?ir kokio stiprumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 07 rugsėjo 2011 - 10:56
Keune wub.gif
Atsakyti
Paskutinius pora metu ejau is tamsiu i sviesesnius, arciau savo naturalios pilkos lietuviskos spalvos, tai daziau su milkshake, poto z.one..kirpeja sumaisydavo dvi pilkas spalvas, gaudavosi gerai, visada jei yra su ash, gaunasi rami, naturali spalva thumbup.gif bet labai greit nusiplaudavo, todel nebeinu pas ja isvis ir jau pusmetis kaip nedazau, bandysiu atsiaugint savo spalva. Truputi nusibodo, tai noreciau vel pasitamsint naturaliai, bet su kokiais atsiplaunanciais.. gaila neatsimenu numeriuku dazu..Gal yra cia kokiu kirpeju dirbanciu su milkshake? ax.gif Paletes virsuj yra per viduri dvi pilkos spalvos viena salia kitos - viena labai sviesi, kaip zila, kita salta tamsi.. Gal galetu kas numeriukus parasyt..? blush2.gif ax.gif
Ir dar, gal kas zino kur Klaipedoje rasti Green Light Tonality dazus? Visai noreciau isbandyt... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gal kuri bandete uzsisakyti joico dazu? nesuprantu, ziuriu jiu oficiaulu psl, nieko ten neraso apie uzsakyma, net paletes nepateikta. Buciau labai dekinga uz info, nes kolka stai vieninteiai dazai, kuriuos uzskaitau. spalvos sodrios, plaukai nerealiai grazus ir zvilgantys lieka, neissausina, panos juodai pavydedavo biggrin.gif
Atsakyti
esu labai šviesi, dažau plaukus su MATRIX, tas pats, kas loreal profesional, tik švelnesni thumbup.gif
Atsakyti