Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko?

Apklausa: Kokie prof. plaukų dažai labiausiai patiko? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 18, 17:35)
dažausi su Goldwell man jie  thumbup.gif

Gal zinote kur,Klaipedoje prekiauja Goldwell produkcija?
Atsakyti
user posted image

gal kuri bandėte šitą priemonę?
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 18, 13:38)
Mane kirpeja su Alfaparf sviesina...plaukuciai labai blizga  wub.gif

alfaparf dazai tiesiog puikus, as irgi ilga laika jais dazausi, dabar kadangi perejau prie sruoginimo tai dazo mane su keune, irgi labai geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnyteee @ 2011 08 08, 19:52)
user posted image

gal kuri bandėte šitą priemonę?

o kas cia yra? rolleyes.gif
Atsakyti
Kai dažiau plaukus, mėgau Kadus, o galiausiai išbandžiau Schwarskopf tą natūralesnę seriją, ir likau labai patenkinta, nes padažė taip kaip norėjau - labai natūralia spalva, kuri gražiai atsiplovė visiškai nepašviesinusi natūralių plaukų thumbup.gif o tada atsiauginau natūralią spalvikę biggrin.gif
Vieni stipriausių bandytų iš prof. linijų - Schwarskopf igora - spalvą stiprią davė, bet jaunai, nežilai galvai jie buvo per stiprūs - natūralūs plaukai labai nubluko doh.gif
O dažydavau visada pati, tik kartą kirpėja mane padažė Compagna del colore (ar kaip ten pan) dažais. Na ir tie visai nieko buvo..
Atsakyti
Mano favoritai - Keune smile.gif
Atsakyti
keune
Atsakyti
atradu Dikson be amoniako dazus,labai super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bresk5: 10 rugpjūčio 2011 - 13:54
sakykit o jus nusiperkat prof.dazus ir nusidazot namie, ar visada tik pas kirpejas dazot?
Atsakyti
Keune
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kuri zinot kokiais beamoniakiais dazais dazo YURY? buciau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti

Aš ir už Keune tongue.gif

Atsakyti