Įkraunama...
Įkraunama...

Paraudęs smakriukas nuo seilių

Mes tepam kremu ESSEX kur baltoj tutelėj nes jis riebesnis, jis be jokių priedų, be kvapų, naturalus, tai neerzina odytės. Kartais nakčiai patepu ir vazelinu.
Atsakyti
Mums visada tokiu atveju padėdavo tepalai su cinku. Tik reikia rinktis tirštą, su dideliu kiekiu cinko - turėtų sunkiai nusiplauti nuo rankų net su muilu, veltis balta masė ant pirštų. Šiuo metu perkame Johnson's & Johnson's tepalą nuo iššutimų apvalioje metalinėje dėžutėje (tas kur tūtelėje netinka, per skystas, mažai cinko). Kainuoja apie aštuonis litus. Taip pat padeda slogos nugraužtai nosytei, ir, aišku, nušutusiam užpakaliukui.
Atsakyti
mes nauf-dojam seba med extra soft,daug kantrybes ir dazno tepimo biggrin.gif
Atsakyti
as tai tik ramunelem vis nuvalau arba bent jau virintu vandenuku nuplaunu.Kuo dazniau tuo geriau
Atsakyti
biggrin.gif dažnai valau seilytes...o jų tikrai"kibirais"teka...dar nebuvo paraudęs,bet manau,kad tepčiau Sudoscrem tepaliuku,nes jis saugo nuo drėgmės ir paraudimų.
Atsakyti
Tiksiai nepamenu pavadinimo, reikės paieškot, tūtelė dar kažkur turėtų būti. Bet gelbėjo labai.
Atsakyti
Pas mus ta pati bedele tik deja jau visus dantukus turim . Jau beveik 2 metukai,dantuku turim 20 ,o seilejames vistiek doh.gif
Atsakyti
Mano mazosios siaubingai raudoni zandukai ir smakriukas .Manau ,kad nuo seliu ,nes pastoviai slapi .Noreciau patarimo .Kaip priziurit ? Kokias priemones naudojat ?
Atsakyti
Na matyt nelabai ka cia tokios bedos kamuoja .Na o mes jau baigiam susitvarkyt odele su sviestmedziu.
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2008 02 10, 22:15)
Pas mus ta pati bedele tik deja jau visus dantukus turim  . Jau beveik 2 metukai,dantuku turim 20 ,o seilejames vistiek  doh.gif

Sveika,patariu su gydytoju pasikonsultuoti del to. doh.gif Mano berniukui 3.4metukai ir bega seiles.Pasirodo silpni burnos raumenukai,dar burnyte prasiziojusi,tai ir odontologo dabar mums konsultacija reikalinga,nes sakandis netaisyklingas del prasiziojusios burnytes.Beje mums buvo prisegtas liezuvelis,nors kirpo 9 menesiu,bet jis liko nejudrus.Reikes logopedui daug dirbti.Beje mes del burnytes ir dar nekalbame. doh.gif Sako gydytojai turejo anksciau ta problema pastebeti, doh.gif nors gydytojai sakiau del seiletekio,tai ir 2 metuku sake,kad dantukai dygsta ir normalu.Ka tik gryzom is Vilniaus raidos centro su ta diagnoze,kad per silpna burnytes sritis.
Na zinoma jusu atveju gali buti ir kitaip mirksiukas.gif !
Atsakyti
sviestmedzio sviestas padeda smile.gif
Atsakyti
Pas mus ir jau ilga laika raudoni zandukai,kakliukas ir smakriukas paberti smulkiais raudonais spuogeliais g.gif nzn ar cia galetu buti nuo seiliu,ar kokia elergija g.gif rodziau daktarei,liepe tepti bepantenu,jei nepades tai israsys kazkoki tepaliuka antibiotini unsure.gif
Atsakyti