QUOTE(mokuska @ 2010 06 17, 13:16)
as dariausi ir man praejo jau metai galiu pasakyti jokio poveikio visiskai nieko nepasikeite mano veido konturas.pinigu ismetimas i bala.bet as dariausi ne klaipedoje o vilniuje.
Na o apie Klaipedos ponios G. Ramanauskienes grozio salona tai tikrai turetu buti atskira diskusija. Pinigus lupa kosminius, motereliu patikliu srautai plaukia. Nors rezultatu tai tikrai jokiu. Matem ta moteri, kuri buvo laimejusi GROZIS BE PEILIO teise pasidaryt uz 10 000 Lt ivairiu proceduru. Placiai reklamuojama buvo si tipo geranoriska akcija, moteriske laimejo pagrindini priza. Matem ja pries proceduras ir dabar jau praejus apie nepilnus metus (ji musu kaimyne). Vaje vaje, tu i ja investuotu 10 000 lt ne nematyt. Veidelis atrodo dar gal prasciau nei buvo. Va tau ir grozis be peilio. Reklama bjauri ir tiek. Na nebent moteriskes kasmet sau gali leist po ta 10 000 lt, bet tada kyla mintis ar ne geriau plastine pasidaryt veido operacija? Va kur Ramanauskiene daro bizni. Pakaitykit jos straipsni, kuriame ji pila purva ant plastikos chirurgu. Berods Klaipedos dienrastyje tas straipsniukas buvo. Vadinosi kazkaip apie frakensteinus ar pns. Ten ji liapsino save ir savo klinika, kad taiso plastikos chirurgu klaidas, kad uz botulino suleidima vos ne gydytojui reiktu nagus nukapot. CHA CHA, NES PATI PONIUTE NETURI TAM TEISES, JI SAVO KOSMETIKOS KONTOROJE MANAU NEGALETU TO BOTULINO LEIST, NES KIEK ZINOMA NEBETURI GYDYTOJO LICENZIJOS. Dar kalbama, kad ji arogantiska, i akis sypsosi kaip lape, o isejus klientei ja apsneka, apjuodina. Ir aplamai laido liezuvi po visa miesta. Jei norite, kad apie jusu atliekamas proceduras suzinotu kiti, nueikite pas Ramanauskiene, manau kad neuzilgo suzinos jusu pazistami ka ir kaip jus atlikote pas ja. Arba neduok dieve pasidarysite kokia plastine operacija, ateisite pas ja pasirodyt, kad ji ale pataisytu chirurgu klaidas, tai 100 proc suzinos ne vienas, kad jus jau esate pasinaudojusi plastikos chirurgu paslaugomis. As pati zinoma dar jauna, pas ponia buvusia gydytoja gydziausi jaunatvinius spuogus. I sia ale gydykla nueit rekomendavo mano mamos drauge. Mus ikalbinejo, sake, jog taip, kaip gydo sioje klinikoje, niekur nerasit. Ir ka - isleista gal 2000 lt , o rezultato jokio ir paaiskinimo jokio, apart Ramanauskienes arogantisko pasiteisinimo, kad ko gero pati ir esu kalta, jog nesilaikiau jos nurodymu, nepirkau visos siulomos brangios kosmetikos. Na zodziu..... Pernai mano mamos drauge irgi apie sia ale klinika irgi pakeite nuomone, kai jai suvare veida tiesiogine ta zodzio prasme. Ji dabar atrodo tikrai baisiai. Bet pas Ramanauskiene nebenori eit aiskintis, nes ji nesiaiskina, o apkaltina pacia paciente. Tai tiek informacijos. Rinkites atsargiai klinikas ir neekspirementuokit su savo veidu, ypac jei jums siulo kazkokias naujausias nerealias Lietuvoj negirdetas proceduras. Sekmes visoms