80 -ais buvo ir kaladziu, ir panasiu i tuos juoduosius, ir taureliu. Aisku, ka gaudavom. Bet ir gaudavom tai, kas tuo metu buvo gaminama.Pleisto formos buvo, dar kitaip-pilnapadziai. Platformos jau nueidinejo nuo arenos.
Laba,
Mergytėms, kurioms neatiteko suknelė Kadangi nieks nerezervavo, tai ji atiteko atkaliausiai ir greičiausiai Tikiusai, kad nieks nepyksta
Labai patiko paskutinioji lėlė (nors aš jų kažkodėl prisibijau po siaubiakų ), tai va, bet gal todėl, kad priminė Pjierą iš Buratino nuotykių
Pamačiau fotkes, tai ir aš įkelsiu šeimyninio vintažiuko
Kažkoks giminaitis (išlėkęs į Ameriką), deja, mirus seneliui, nespėjau pasiklausti kas, daugiau nėr pas ką (kitoje foto pusėje, kaip atvirlaiškis su vieta adresui, tekstui ir pašto ženklui)
vieni proseneliai
prosenelis be uniformos, bet su bigliu Tuziku
Proseneliai su seneliu
kiti proseneliai
prosenelės brolis su žmonike modiste
Dar vien modistė
Močiutė su krikštamote
Beje, suknutė siūta močiutės močiutė buvo auksarankė kiek aš šilko suknelių sukarpius
aš su vintažiniais šliaužtais, išpyliau pieną ant laiptų ir dailiai mozoju
tie patys vintažiniai šliauažtai
Mergytėms, kurioms neatiteko suknelė Kadangi nieks nerezervavo, tai ji atiteko atkaliausiai ir greičiausiai Tikiusai, kad nieks nepyksta
Labai patiko paskutinioji lėlė (nors aš jų kažkodėl prisibijau po siaubiakų ), tai va, bet gal todėl, kad priminė Pjierą iš Buratino nuotykių
Pamačiau fotkes, tai ir aš įkelsiu šeimyninio vintažiuko
Kažkoks giminaitis (išlėkęs į Ameriką), deja, mirus seneliui, nespėjau pasiklausti kas, daugiau nėr pas ką (kitoje foto pusėje, kaip atvirlaiškis su vieta adresui, tekstui ir pašto ženklui)
vieni proseneliai
prosenelis be uniformos, bet su bigliu Tuziku
Proseneliai su seneliu
kiti proseneliai
prosenelės brolis su žmonike modiste
Dar vien modistė
Močiutė su krikštamote
Beje, suknutė siūta močiutės močiutė buvo auksarankė kiek aš šilko suknelių sukarpius
aš su vintažiniais šliaužtais, išpyliau pieną ant laiptų ir dailiai mozoju
tie patys vintažiniai šliauažtai
Va sicia tai man , mano stilius
Zmonyte. Mes irgi planuojam i ta puse. Jei be manes sirgti nebus kam, tai gal ir vaziuosim Reikia kai ko nuvezti, kai ko parsivezti. Prisgaminau litrini termosa vyno su citrinom,imbieru, medum . Ir taip per diena ne viena citrina suvalgiau, jau brrrr. kaip rugstu.
Kad ir nepirkti, bent paspoksoti ir man patinka. Nors dar turiu vietos, tik visko nesupirkti. Gal nuvaziavus toliau pirksiu, ka pamatysiu tinkama.Nes zinosiu , kad kita savaite nebenuleksiu.
Grice, ryt ryte eisiu ( kad ir sirgsiu, vistiek turiu nueit) popieriu i darba, uzsuksiu ir pamatuosiu per krutine, per liemeni ir gal tarp rankoviu pecius. Net nezinau, kur dar. Jie balti, priekyje daug isilginiu siulyciu.
Kad ir nepirkti, bent paspoksoti ir man patinka. Nors dar turiu vietos, tik visko nesupirkti. Gal nuvaziavus toliau pirksiu, ka pamatysiu tinkama.Nes zinosiu , kad kita savaite nebenuleksiu.
Grice, ryt ryte eisiu ( kad ir sirgsiu, vistiek turiu nueit) popieriu i darba, uzsuksiu ir pamatuosiu per krutine, per liemeni ir gal tarp rankoviu pecius. Net nezinau, kur dar. Jie balti, priekyje daug isilginiu siulyciu.
danske sergi?
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 23, 20:00)
danske sergi?
Net nezinau, kaip pasakyti. Diena puse puoduko brendzio, koki 60 gr isgeriau su arbatos daug, kaip ir nieko.Islekiau, nes negalejau nelekt. Dabar vel virs 38.Kitu jokiu pozymiu. Nusiprausiau, prisirengiau ir vyna maukiu. As kaip as, velnias neims, baisu maziuke uzkrest.
Ai, kokios foto.. Viena galiu nufotkint ir pasiust kuriai emailu. Skaneris ne namie.
Danske greiciau prisigersi nei pasveiksi
Oho kokio senumo nuotraukos, man kaip fainai, kad zmones turi proseneliu nuotrauku ir pan.Pas mane tokiu nera Net mamos vaikystes nuotrauku kazkaip nera, tecio irgi, gal, kad abu kaimuose gyveno, seimoj daug vaiku [pas mane seimoj 6 berods buvo], tai gal nebuvo kas iamzina? Ash net savo seneles ish mamos puses viena nuotrauka tik macius, kur ji nestuke, mama mazyte laiko ant ranku...
Kad neina i galva visai. Koks ten vynas, gal kokie 9 laipsniai. Gero gaila taip makaluot.
Nera ir pas mus daug tu foto. Senelio tai tarp daugybes kareiviu, nieko ten neiziuresi. Dar galvoju, kazkur turi buti tetos. Ta idomi, moteryte virs 80 su rausva suknele.
Nera ir pas mus daug tu foto. Senelio tai tarp daugybes kareiviu, nieko ten neiziuresi. Dar galvoju, kazkur turi buti tetos. Ta idomi, moteryte virs 80 su rausva suknele.
Čia mamukės giminė, tai fotkių daugiau, nes ir labiau pasiturintys buvo. Ir močiutė brolis vėliau labai buvo susidomėjęs fotografija, tai daug nuotraukų yra (mėgstamiausias giminės suoliukas po langu kur vykdavo pasisidėjimai, užkandžiavimai, smulkūs darbai arba paežerė, kur vykdavo tie patys pasisėdėjimai ar atokvėpio minutės)
Iš tėvuko pusės prastesni popieriai, nes dukart degė (dėl to, kad turėjo daugiau nei kiti), tiksliau buvo padegti, tai tokių nuotraukų kaip prosenelių nelikę, net tėvuko ir tai nedaug nuotraukų (mažiuko). Taip, kad tas kurias turiu, tai labai branginu
Iš tėvuko pusės prastesni popieriai, nes dukart degė (dėl to, kad turėjo daugiau nei kiti), tiksliau buvo padegti, tai tokių nuotraukų kaip prosenelių nelikę, net tėvuko ir tai nedaug nuotraukų (mažiuko). Taip, kad tas kurias turiu, tai labai branginu
QUOTE(Stichija @ 2009 11 23, 18:45)
Akys didziules mamos , visa kita - tecio Grazus selmiai
Tu cia apie maniskes foto?
Tecio jose nera
pas mane laaaaaaabai daug senu ir ultra senu fotografiju, reiktu kada susiskenuoti. Bet mano durna VISTA nepriima scanerio
Pas mama buvo 8 vaikai seimoje, tai viena vienintele nuotrauka yra kur visi 8. fantastiska fotografija. Issididinsiu ir i sena rema ikisiu
QUOTE(Donnatella @ 2009 11 23, 19:32)
kiek aš šilko suknelių sukarpius
čia, matyt, ne viena tokia "darbšti" vaikystėje buvo
QUOTE(danske @ 2009 11 23, 19:42)
Danske,
Bus didelis ačiū. Bet dar reikėtų pamatuoti rankovių plotį nuo pečių, na, truputį žemiau nuo pečių. Čia gal žastas vadinasi? Ne kultūristė aš , bet man bliuskučių rankovės dažnai būna siauros būtent per šitą vietą.
Rytoj namuose tupėsiu (kartu su gripo virus ), tad prisėsiu vis prie kompo ir lauksiu naujienų
Reikia ir gerųjų ligos pusių rasti - va, kiek laiko prie kompo pasėdėti šiandien turiu