Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

80 -ais buvo ir kaladziu, ir panasiu i tuos juoduosius, ir taureliu. Aisku, ka gaudavom. Bet ir gaudavom tai, kas tuo metu buvo gaminama.Pleisto formos buvo, dar kitaip-pilnapadziai. Platformos jau nueidinejo nuo arenos.
Atsakyti
Laba,

Mergytėms, kurioms neatiteko suknelė 4u.gif Kadangi nieks nerezervavo, tai ji atiteko atkaliausiai ir greičiausiai blush2.gif Tikiusai, kad nieks nepyksta blush2.gif

Labai patiko paskutinioji lėlė (nors aš jų kažkodėl prisibijau po siaubiakų unsure.gif ), tai va, bet gal todėl, kad priminė Pjierą iš Buratino nuotykių hihihi.gif

Pamačiau fotkes, tai ir aš įkelsiu šeimyninio vintažiuko biggrin.gif
Kažkoks giminaitis (išlėkęs į Ameriką), deja, mirus seneliui, nespėjau pasiklausti kas, daugiau nėr pas ką unsure.gif (kitoje foto pusėje, kaip atvirlaiškis su vieta adresui, tekstui ir pašto ženklui)
user posted image

vieni proseneliai
prosenelis be uniformos, bet su bigliu Tuziku smile.gif
Proseneliai su seneliu smile.gif

kiti proseneliai

prosenelės brolis su žmonike modiste smile.gif
Dar vien modistė smile.gif

Močiutė su krikštamote
Beje, suknutė siūta močiutės wub.gif močiutė buvo auksarankė wub.gif kiek aš šilko suknelių sukarpius doh.gif doh.gif

aš su vintažiniais šliaužtais, išpyliau pieną ant laiptų ir dailiai mozoju biggrin.gif
tie patys vintažiniai šliauažtai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donnatella: 23 lapkričio 2009 - 18:34
user posted image
Va sicia tai man thumbup.gif wub.gif , mano stilius blush2.gif
Atsakyti
Zmonyte. Mes irgi planuojam i ta puse. Jei be manes sirgti nebus kam, tai gal ir vaziuosim Reikia kai ko nuvezti, kai ko parsivezti. Prisgaminau litrini termosa vyno su citrinom,imbieru, medum . Ir taip per diena ne viena citrina suvalgiau, jau brrrr. kaip rugstu.
Kad ir nepirkti, bent paspoksoti ir man patinka. Nors dar turiu vietos, tik visko nesupirkti. Gal nuvaziavus toliau pirksiu, ka pamatysiu tinkama.Nes zinosiu , kad kita savaite nebenuleksiu.

Grice, ryt ryte eisiu ( kad ir sirgsiu, vistiek turiu nueit) popieriu i darba, uzsuksiu ir pamatuosiu per krutine, per liemeni ir gal tarp rankoviu pecius. Net nezinau, kur dar. Jie balti, priekyje daug isilginiu siulyciu.
Atsakyti
danske sergi? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 23, 20:00)
danske sergi?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Net nezinau, kaip pasakyti. Diena puse puoduko brendzio, koki 60 gr isgeriau su arbatos daug, kaip ir nieko.Islekiau, nes negalejau nelekt. Dabar vel virs 38.Kitu jokiu pozymiu. Nusiprausiau, prisirengiau ir vyna maukiu. As kaip as, velnias neims, baisu maziuke uzkrest.
Ai, kokios foto.. Viena galiu nufotkint ir pasiust kuriai emailu. Skaneris ne namie.
Atsakyti

Danske greiciau prisigersi nei pasveiksi biggrin.gif

Oho kokio senumo nuotraukos, man kaip fainai, kad zmones turi proseneliu nuotrauku ir pan.Pas mane tokiu nera sad.gif Net mamos vaikystes nuotrauku kazkaip nera, tecio irgi, gal, kad abu kaimuose gyveno, seimoj daug vaiku [pas mane seimoj 6 berods buvo], tai gal nebuvo kas iamzina? Ash net savo seneles ish mamos puses viena nuotrauka tik macius, kur ji nestuke, mama mazyte laiko ant ranku...

Atsakyti
Kad neina i galva visai. Koks ten vynas, gal kokie 9 laipsniai. Gero gaila taip makaluot.

Nera ir pas mus daug tu foto. Senelio tai tarp daugybes kareiviu, nieko ten neiziuresi. Dar galvoju, kazkur turi buti tetos. Ta idomi, moteryte virs 80 su rausva suknele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 23 lapkričio 2009 - 19:46
Čia mamukės giminė, tai fotkių daugiau, nes ir labiau pasiturintys buvo. Ir močiutė brolis vėliau labai buvo susidomėjęs fotografija, tai daug nuotraukų yra (mėgstamiausias giminės suoliukas po langu kur vykdavo pasisidėjimai, užkandžiavimai, smulkūs darbai arba paežerė, kur vykdavo tie patys pasisėdėjimai ar atokvėpio minutės) wub.gif
Iš tėvuko pusės prastesni popieriai, nes dukart degė (dėl to, kad turėjo daugiau nei kiti), tiksliau buvo padegti, tai tokių nuotraukų kaip prosenelių nelikę, net tėvuko ir tai nedaug nuotraukų (mažiuko). Taip, kad tas kurias turiu, tai labai branginu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 11 23, 18:45)
Akys didziules mamos  4u.gif , visa kita - tecio  blush2.gif  Grazus selmiai  ax.gif  4u.gif

Tu cia apie maniskes foto? smile.gif
Tecio jose nera lotuliukas.gif

pas mane laaaaaaabai daug senu ir ultra senu fotografiju, reiktu kada susiskenuoti. Bet mano durna VISTA nepriima scanerio doh.gif

Pas mama buvo 8 vaikai seimoje, tai viena vienintele nuotrauka yra kur visi 8. fantastiska fotografija. Issididinsiu ir i sena rema ikisiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 23 lapkričio 2009 - 20:03
QUOTE(Donnatella @ 2009 11 23, 19:32)
kiek aš šilko suknelių sukarpius  doh.gif  doh.gif

čia, matyt, ne viena tokia "darbšti" vaikystėje buvo doh.gif

QUOTE(danske @ 2009 11 23, 19:42)
Grice, ryt ryte eisiu ( kad ir sirgsiu, vistiek turiu nueit) popieriu i darba, uzsuksiu ir pamatuosiu per krutine, per liemeni ir gal tarp rankoviu pecius. Net nezinau, kur dar. Jie balti, priekyje daug isilginiu siulyciu.

Danske,
Bus didelis ačiū. Bet dar reikėtų pamatuoti rankovių plotį nuo pečių, na, truputį žemiau nuo pečių. Čia gal žastas vadinasi? Ne kultūristė aš schmoll.gif , bet man bliuskučių rankovės dažnai būna siauros būtent per šitą vietą.
Rytoj namuose tupėsiu (kartu su gripo virus verysad.gif ), tad prisėsiu vis prie kompo ir lauksiu naujienų
Reikia ir gerųjų ligos pusių rasti - va, kiek laiko prie kompo pasėdėti šiandien turiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 23 lapkričio 2009 - 20:21

Linkejimai nuo Danskes biggrin.gif

user posted image
Atsakyti