Lelyte grazi, labai grazi. Bet mano pacios graziausios, va. Kiekvienai mamkai jos vaikai graziausi
QUOTE(Fire @ 2009 11 23, 15:26)
Labai gražios lėlytės, labai mielos, super
Radau a.a. močiutės namuose vieną lėlę, į kurią aš nuo vaikystės akis blizginau, bet močiutė neatidavė, sakė, kai numirsiu. O kai numirė, teta visus jos daiktus atidavė, išmetė ar į maišus sukrovė... Svetimuose namuose nesinori raustis, tad tik tą lėlę susiradau ir dar paauksuotą laikroduką, kuris irgi buvo man žadėtas. Tik lėlė beveik nuoga - rūbai visai suplyšę, reiktų ką nors sugalvot O laikroduko dirželis (baltos odos) irgi į skutus susitrynęs, kažin ką čia būtų galima sumąstyt
Stichija, man labai gražūs visi rūbeliai - ir kelnės, ir suknutės
Radau a.a. močiutės namuose vieną lėlę, į kurią aš nuo vaikystės akis blizginau, bet močiutė neatidavė, sakė, kai numirsiu. O kai numirė, teta visus jos daiktus atidavė, išmetė ar į maišus sukrovė... Svetimuose namuose nesinori raustis, tad tik tą lėlę susiradau ir dar paauksuotą laikroduką, kuris irgi buvo man žadėtas. Tik lėlė beveik nuoga - rūbai visai suplyšę, reiktų ką nors sugalvot O laikroduko dirželis (baltos odos) irgi į skutus susitrynęs, kažin ką čia būtų galima sumąstyt
Stichija, man labai gražūs visi rūbeliai - ir kelnės, ir suknutės
ziurint kokia lele - jei didele, tai i leliukisksu rubelius lengvai tilptu, - nesunkiai ir grazia suknyte rastum, o jei mazesne, na tada teks i paroda lekti ir viktorijos laiku inspired suknele siuti
Grice, lėlė, puiki net aš tokią mielai įsivaikinčiau tikrai vertybė čia jau namų būtų
aš tai negaliu , nu kaip noriu batų... ir vis pamatau... ir vis brangu..
PVZ
kažkadaise, sutėjau baltus a'la pačiūžinius, panašūs į šiuos, tik padas ir kulnas buvo masyvesni - sumylėjau iki skutelių... dabar užmačiau šiuos ir prisiminimai atgijo
Papildyta:
aj, vis pamirštu išduoti savo maniją centimetrinėm juostelėm - metrais vadinamais.
jei kas turit ir nereikia, senų, nesenų.. belekokių įdomesnių- mielai priglaudžiu mainais į skanėstus ar litus
aš tai negaliu , nu kaip noriu batų... ir vis pamatau... ir vis brangu..
PVZ
kažkadaise, sutėjau baltus a'la pačiūžinius, panašūs į šiuos, tik padas ir kulnas buvo masyvesni - sumylėjau iki skutelių... dabar užmačiau šiuos ir prisiminimai atgijo
Papildyta:
aj, vis pamirštu išduoti savo maniją centimetrinėm juostelėm - metrais vadinamais.
jei kas turit ir nereikia, senų, nesenų.. belekokių įdomesnių- mielai priglaudžiu mainais į skanėstus ar litus
Zmonyte, gal zinai kokiu metu sie tavo batai?
Turiu vienus su tokiu kulnu. Nepatinka, man jie, bet nosyte labai grazi, tai sunesiosiu.
Turiu vienus su tokiu kulnu. Nepatinka, man jie, bet nosyte labai grazi, tai sunesiosiu.
Lialka grozis, tik tikrai liudna , matyt draugijos reikia.... Rankinukas pasaka , o bacioku grazumas
O cia, kad visai nevirstume materialistem truputi real vintage , atsiminimu, tsakant
Maniskiai seniai seniai
juokingiausia, kad kitoje puseje tetis dedikavo sia nuotrauka sau
" Joneli, atmink sia diena " suprask kaip nori....
O cia mamukui, tiek pat, kiek man dabar , tevai amzinai pesasi i ka as panasi - tetis rekia, kad as jo vaikas, mama - kad jo
O is cia likusi meile kliosinem kelnem
O cia, kad visai nevirstume materialistem truputi real vintage , atsiminimu, tsakant
Maniskiai seniai seniai
juokingiausia, kad kitoje puseje tetis dedikavo sia nuotrauka sau
" Joneli, atmink sia diena " suprask kaip nori....
O cia mamukui, tiek pat, kiek man dabar , tevai amzinai pesasi i ka as panasi - tetis rekia, kad as jo vaikas, mama - kad jo
O is cia likusi meile kliosinem kelnem
Stichija, kiek tavo veidelio nuotrauku esu uzmaciusi tai tu mama
idomumo delei imetu ir as saviske. Panasi?
Pirmoje pacanke.
Vestuves. Ten plemas tai blicas. Neturiu skenerio pasijungusi tai perfotkinau.
O cia seip
Pirmoje pacanke.
Vestuves. Ten plemas tai blicas. Neturiu skenerio pasijungusi tai perfotkinau.
O cia seip
QUOTE(mirattes @ 2009 11 23, 17:39)
Stichija, kiek tavo veidelio nuotrauku esu uzmaciusi tai tu mama
Akys didziules mamos , visa kita - tecio Grazus selmiai
Mirattes. cia tu?
Grice, apie lelyte as juokais. Nepamanyk tiesiogiai. Gazi ji labai.
Zmonyte, viena juostele tai ismeciau.Nes jau nieko nesimate nei gale , nei pradzioje. Dar viena kazkokia tarybine aptriususi metesi sodyboj. Jei rasiu , paimsiu. Bet gal tokiu jau turi sociai?
Kuri cia klauset baltinuku , tinkanciu sasagom. Buvo jie dar siandien. Tik dydis M drasiai.Su savo kokiais 95 per krutine tilpciau. Kainavo 12 lt, itariu nauji jie, nedeveti.
Stichija man labiau i mama, kiek is foto galima suprasti
Zmonyte, viena juostele tai ismeciau.Nes jau nieko nesimate nei gale , nei pradzioje. Dar viena kazkokia tarybine aptriususi metesi sodyboj. Jei rasiu , paimsiu. Bet gal tokiu jau turi sociai?
Kuri cia klauset baltinuku , tinkanciu sasagom. Buvo jie dar siandien. Tik dydis M drasiai.Su savo kokiais 95 per krutine tilpciau. Kainavo 12 lt, itariu nauji jie, nedeveti.
Stichija man labiau i mama, kiek is foto galima suprasti
QUOTE(danske @ 2009 11 23, 17:54)
turiu, nesočiai dar tik na mol išranki esu ar ką
ankščiau rasdavau pirkti nemažai visokių galais nukurptais ir skaičiai kur nesimatydavo, dabar durnė galvoju kodėl nepirkdavau tokių.
tarybinių turiu iš mamos/močiutės. bet nepamaišys niekada
mirattes, manieji buvo mano mamos, Ukmergėje pirkti kiek pamenu, ten kažkaip visada prekintis važiuodavom, mam anusipirko bet taip ir neužsidėjo, paskui jai maži buvo, tai aš savo eilės sulaukiau, mokykloje dar sutryniau neacakingai
o šitie, kur foto, irgi pažiūrėjau rašo 80's, bet tas kulnas tai sakyč victorian style yra.
nors, 80uju pabaigoj, 90 pati pradžia gamino tokiu kulnu batus, mano sesuo vyriausioji pamenu tokių batelių turėjo. jei nemeluoju, tai net lietuvių gamybos.
o realieji 80-uju tai kulnai kaladės turi būt.
Papildyta:
va dar, randu ebay, bet ne savo dydžio, jei netyčia užmatytumėt tokiu sbatelius, plyyyyyyyyz praneškit man
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 12, 10:28)
QUOTE(danske @ 2009 11 23, 18:54)
Mirattes. cia tu?
Oi, aš juokus pripažįstu . Nuo vasaros šitą lėlytę turiu. Būtumėt matę, kai įsigijau ir drabužėlius išskalbus lauke ant skalbinių virvės išdžiausčiau: miniatiūrinės kojinytės, kelnytės, suknytė... MB tik pečiais traukė
Jei baltinukų niekas nenorės/dydis netiks, tai aš mielai nupirkčiau. Jie balti?
Kokios foto, kokios foto Net susigraudinau kažkodėl (gal senstu )
Bateliai - pasakiški. Deja, neteko užmatyti iki tol
kalbinu MB į Rietavą...
tai sakė.. gal na reik dar pasistengt.
kažkaip noriu pasivaikščiot, bent paspitryti jei įsigyti ir finansai ir mažas butas (nes čia niekas netelpa) neleis
tai sakė.. gal na reik dar pasistengt.
kažkaip noriu pasivaikščiot, bent paspitryti jei įsigyti ir finansai ir mažas butas (nes čia niekas netelpa) neleis