Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Lelyte grazi, labai grazi. Bet mano pacios graziausios, va. Kiekvienai mamkai jos vaikai graziausi ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2009 11 23, 15:26)
Labai gražios lėlytės, labai mielos, super  thumbup.gif  wub.gif
Radau a.a. močiutės namuose vieną lėlę, į kurią aš nuo vaikystės akis blizginau, bet močiutė neatidavė, sakė, kai numirsiu. O kai numirė, teta visus jos daiktus atidavė, išmetė ar į maišus sukrovė... Svetimuose namuose nesinori raustis, tad tik tą lėlę susiradau ir dar paauksuotą laikroduką, kuris irgi buvo man žadėtas. Tik lėlė beveik nuoga - rūbai visai suplyšę, reiktų ką nors sugalvot  g.gif O laikroduko dirželis (baltos odos) irgi į skutus susitrynęs, kažin ką čia būtų galima sumąstyt  g.gif

Stichija, man labai gražūs visi rūbeliai - ir kelnės, ir suknutės  wub.gif

ziurint kokia lele - jei didele, tai i leliukisksu rubelius lengvai tilptu, - nesunkiai ir grazia suknyte rastum, o jei mazesne, na tada teks i paroda lekti ir viktorijos laiku inspired suknele siuti smile.gif
Atsakyti
Grice, lėlė, puiki wub.gif net aš tokią mielai įsivaikinčiau wub.gif tikrai vertybė čia jau namų būtų bigsmile.gif

aš tai negaliu , nu kaip noriu batų... ir vis pamatau... ir vis brangu.. sad.gif
PVZ
user posted image
kažkadaise, sutėjau baltus a'la pačiūžinius, panašūs į šiuos, tik padas ir kulnas buvo masyvesni - sumylėjau iki skutelių... dabar užmačiau šiuos doh.gif ir prisiminimai atgijo doh.gif
Papildyta:
aj, vis pamirštu išduoti savo maniją centimetrinėm juostelėm - metrais vadinamais.
jei kas turit ir nereikia, senų, nesenų.. belekokių įdomesnių- mielai priglaudžiu mainais į skanėstus ar litus blush2.gif
Atsakyti
Zmonyte, gal zinai kokiu metu sie tavo batai?
Turiu vienus su tokiu kulnu. Nepatinka, man jie, bet nosyte labai grazi, tai sunesiosiu.
Atsakyti
Lialka grozis, tik tikrai liudna smile.gif , matyt draugijos reikia.... Rankinukas pasaka wub.gif , o bacioku grazumas blush2.gif ax.gif

O cia, kad visai nevirstume materialistem blush2.gif truputi real vintage blush2.gif , atsiminimu, tsakant blush2.gif
Maniskiai seniai seniai blush2.gif
user posted image
juokingiausia, kad kitoje puseje tetis dedikavo sia nuotrauka sau doh.gif lotuliukas.gif
" Joneli, atmink sia diena " blink.gif doh.gif lotuliukas.gif suprask kaip nori....
O cia mamukui, tiek pat, kiek man dabar blush2.gif , tevai amzinai pesasi i ka as panasi - tetis rekia, kad as jo vaikas, mama - kad jo doh.gif
user posted image
O is cia likusi meile kliosinem kelnem lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Stichija, kiek tavo veidelio nuotrauku esu uzmaciusi tai tu mama smile.gif

idomumo delei imetu ir as saviske. Panasi?

Pirmoje pacanke.

user posted image

Vestuves. Ten plemas tai blicas. Neturiu skenerio pasijungusi tai perfotkinau.

user posted image

O cia seip smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 11 23, 17:39)
Stichija, kiek tavo veidelio nuotrauku esu uzmaciusi tai tu mama smile.gif

idomumo delei imetu ir as saviske. Panasi?

Akys didziules mamos 4u.gif , visa kita - tecio blush2.gif Grazus selmiai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 23 lapkričio 2009 - 17:45

Stichija, bent jau vestuvineje foto tai apatine dalis mamos veido grynai tavo ir sypsena tokia pati, o va akys ir veido forma gal tecio g.gif

Mirates man nelabai panasi, sakycia gal i senelius labiau? smile.gif

Reiks ir man pafotkint kada, ash tai neturiu zalia supratimo i ka esu panasi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mirattes. cia tu? bigsmile.gif

Grice, apie lelyte as juokais. Nepamanyk tiesiogiai. Gazi ji labai.

Zmonyte, viena juostele tai ismeciau.Nes jau nieko nesimate nei gale , nei pradzioje. Dar viena kazkokia tarybine aptriususi metesi sodyboj. Jei rasiu , paimsiu. Bet gal tokiu jau turi sociai?

Kuri cia klauset baltinuku , tinkanciu sasagom. Buvo jie dar siandien. Tik dydis M drasiai.Su savo kokiais 95 per krutine tilpciau. Kainavo 12 lt, itariu nauji jie, nedeveti.

Stichija man labiau i mama, kiek is foto galima suprasti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 23 lapkričio 2009 - 17:58
QUOTE(danske @ 2009 11 23, 17:54)
Zmonyte, viena juostele tai ismeciau.Nes jau nieko nesimate nei gale , nei pradzioje. Dar viena kazkokia tarybine aptriususi metesi sodyboj. Jei rasiu , paimsiu. Bet gal tokiu jau turi sociai?

turiu, nesočiai dar tik biggrin.gif na mol išranki esu ar ką doh.gif
ankščiau rasdavau pirkti nemažai visokių galais nukurptais ir skaičiai kur nesimatydavo, dabar durnė galvoju kodėl nepirkdavau tokių.
tarybinių turiu iš mamos/močiutės. bet nepamaišys niekada blush2.gif

mirattes, manieji buvo mano mamos, Ukmergėje pirkti kiek pamenu, ten kažkaip visada prekintis važiuodavom, mam anusipirko bet taip ir neužsidėjo, paskui jai maži buvo, tai aš savo eilės sulaukiau, mokykloje dar sutryniau neacakingai doh.gif
o šitie, kur foto, irgi pažiūrėjau rašo 80's, bet tas kulnas tai sakyč victorian style yra.
nors, 80uju pabaigoj, 90 pati pradžia gamino tokiu kulnu batus, mano sesuo vyriausioji pamenu tokių batelių turėjo. jei nemeluoju, tai net lietuvių gamybos.
o realieji 80-uju tai kulnai kaladės turi būt.
Papildyta:
va dar, randu ebay, bet ne savo dydžio, jei netyčia užmatytumėt tokiu sbatelius, plyyyyyyyyz praneškit man blush2.gif
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 12, 10:28)
ieškau tokių batelių 37/38 dydžio. smile.gif 
gal matėte kurnors?

user posted image

dėkoju

Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 11 23, 18:54)
Mirattes. cia tu? bigsmile.gif

Grice, apie lelyte as juokais. Nepamanyk tiesiogiai. Gazi ji labai.

Kuri cia klauset baltinuku , tinkanciu sasagom. Buvo jie dar siandien. Tik dydis M drasiai.Su savo kokiais 95 per krutine tilpciau. Kainavo 12 lt, itariu nauji jie, nedeveti.

Oi, aš juokus pripažįstu 4u.gif . Nuo vasaros šitą lėlytę turiu. Būtumėt matę, kai įsigijau ir drabužėlius išskalbus lauke ant skalbinių virvės išdžiausčiau: miniatiūrinės kojinytės, kelnytės, suknytė... MB tik pečiais traukė g.gif blush2.gif
Jei baltinukų niekas nenorės/dydis netiks, tai aš mielai nupirkčiau. Jie balti?
Kokios foto, kokios foto wub.gif Net susigraudinau kažkodėl (gal senstu g.gif )
Bateliai - pasakiški. Deja, neteko užmatyti iki tol schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 23 lapkričio 2009 - 18:11
kalbinu MB į Rietavą... hihihi.gif
tai sakė.. gal g.gif doh.gif na reik dar pasistengt. ax.gif

kažkaip noriu pasivaikščiot, bent paspitryti jei įsigyti ir finansai ir mažas butas (nes čia niekas netelpa) neleis smile.gif
Atsakyti