Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(Stichija @ 2009 11 23, 15:24)
O juoda tai isivaizduoju su perlais , kuriu dar neturiu arba su delno dydzio perlu motinos drugeliu ant peties, juodom kojinem, juodais bateliais ir kazkuom baltu, bet dar nesusivokiu, kas tai galetu but  g.gif  , berete, kepuraite, salikelis, pirstines ?  g.gif

Man būtų labai fain su berete ax.gif arba dar pirštinaitės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 23, 15:28)
Man tai dabar bereciu metas, jau buna ateinu, kad MB ivertintu tai jo klausimas dazniausiai buna: "ar reikia cia tos beretes?" biggrin.gif

Pas mane lygiai tas pat biggrin.gif doh.gif Nusipirkau raudoną, tai maniškis nenori su manim eit, sako "tu čia ką? prancūzę vaizduoji?" lotuliukas.gif
Atsakyti
Gin , ir tavasis balionelis supuojasi. ax.gif

Kukli, tos nosinaites buvo 3 uz 1 lita. Viena ismetama is kart, atspurusi,su skylute.Antroji su katinukais, tai pravers mazajai. Bet jos tokios demetos. Emiau del katinuku , o Sticijai buciau paieskojus svaresniu. Lyg ir plautos, bet greiciausiai kokios baloj uz kampo lotuliukas.gif Nors ir gerai atrodancio tokio daikto be virinimo ar ACE nenaudociau.

Stichija, kur tu ten tuos 72 radai? Gal per klubus? Arba 62 , tai realiau. Tai mano 75, ir foto visai tokiu skaiciu nesimato. Na, sedimoji mano tai dvigubai tiek. Matyt, nuo sedejimo prie kompo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2009 11 23, 16:30)

Pas mane lygiai tas pat  biggrin.gif  doh.gif Nusipirkau raudoną, tai maniškis nenori su manim eit, sako "tu čia ką? prancūzę vaizduoji?"  lotuliukas.gif

Na, manishkis ne del pacio fakto, kad nesioju beretes, o todel, kad per daug ir per daznai, nes turiu ivairiu spalvu ir taikau visur biggrin.gif Jei deviu reciau tai nieko nesako, o raudona ypatingai "uzskaito" biggrin.gif
Atsakyti
aaa, tada persiprašau biggrin.gif maniškiui tai nepatinka beretės kažko g.gif prieš skrybėlaites neburnoja... o berečių tai nea, nemėgsta verysad.gif

Aš beretes tik tris turiu - juodą, pilką ir raudoną, o turėt daug visokių būtų smagu biggrin.gif Tik labai plaukai man elektrinasi po to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 23, 14:28)
Man tai dabar bereciu metas, jau buna ateinu, kad MB ivertintu tai jo klausimas dazniausiai buna: "ar reikia cia tos beretes?" biggrin.gif

Ash kazkaip nesu fluorescenciniu spalvu megeja, megstu ryshkias spalvas, bet naturalesnes, o ir shiaip ash nemegstu demesio, tai gal del to smile.gif Cia priklauso nuo to, kas kokio efekto siekia  mirksiukas.gif

va as ir paskutini karta pavarciau berete ..buvo juoda ..ale radau skyle prie tos juosteles apie galva ir padejau.....mat as ju niekad nenesiojau ir net nezinau kaip nesioti ar tiks ir kaip jausiuosi

QUOTE(danske @ 2009 11 23, 14:31)
Gin , ir tavasis balionelis supuojasi. ax.gif

Kukli, tos nosinaites buvo 3 uz 1 lita. Viena ismetama is kart, atspurusi,su skylute.Antroji su katinukais, tai pravers mazajai. Bet jos tokios demetos. Emiau del katinuku , o Sticijai buciau paieskojus svaresniu. Lyg ir plautos, bet greiciausiai kokios baloj uz kampo lotuliukas.gif Nors ir gerai atrodancio tokio daikto be virinimo ar ACE nenaudociau.

Stichija, kur tu ten tuos 72 radai? Gal per klubus? Arba 62 , tai realiau.  Tai mano 75, ir foto  visai tokiu skaiciu nesimato. Na, sedimoji mano tai dvigubai tiek. Matyt, nuo sedejimo prie kompo ax.gif

ahhh tikrai pigumas net jei ir 2 is 3 reik ismesti...as geriausiu atveju tai 1 vieneta uz 1eur......na bet ner cia tokiu kainu kaip Lietuvoje ner ...zinau sakysit kad ir pajamos cia kitokios..netiesa ..nera cia tu aukso upiu...na bet kalba ne apie tai ...viena ka norejau pasakyti ..tai kad pas Jus pigiau kuistukai ..ne gu cia:))

na va idesiu savo rankinuka ...ar jis vintazinis - nemanau ar senas - panasu, jokiu firmos irodymu jokiu nerasta..ilgos rankenos ir nebuvo pridejau nuo kito....ir jau vakar buvo isvestas pasivaikscioti:)), tiesa kad odinis tai taip smile.gif)
user posted image
Atsakyti

Fire bandu ash pavardinti, vilnonines turiu tokias raudona, bordo, avietine, ruda,tamsiaim melyna, zydrai pilka, dar turiu nertas, ish mamos paveldetas tai juoda, balta ir melyna smile.gif Va ko neturiu tai juodos vilnones ir mastau, kad rektu smile.gif

Kukli,rankine labai faina smile.gif Ypac man patinka, kad ir ilga rankena yra smile.gif
Atsakyti
Skaitau, apie beretes rašot. Man labai gražu, kai damos nešioja, bet man, deja, jos netinka... Jei tiktų, tai nešiočiau. Turiu dvi juodas, bandau kartais užsidėti, bet vaizdelis gaunasi doh.gif verysad.gif
Parodysiu, kokią turiu lėlę. Manoji labai liūdna, gal todėl, kad viena, be kompanijos...
user posted image
čia plaukučiai prie veidelio prilipę, o foto atrodo, kad veidukas suskilęs lotuliukas.gif Nesuskilęs, sveikas.
O štai mano nosinaitės. Tik kažin jau aš ar kokiam džentelmenui mesiu po kojom g.gif , galiu likti nesuprasta, tad geriau nemėtysiu
user posted image
Ir mano neseniai įsigytas pakabukas. Nežinau, ar vintage, bet man jis mielas
user posted image
Atsakyti

Grice, lele tai nuostabi, man graziausia ish visu sioj temoj rodytu blush-anim-cl.gif: Labai grazus, veidas ir plaukai...Jie trumpi, taip? smile.gif

Man kazkaip atrodo, kad ir man beretes nelabai tinka, bet ash vis tiek nesioju blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gricės lėlytė liūdnoji nuostabi!!! wub.gif

O aš šiemet irgi beretę dėviu, bet gatvėj daugiau merginų su beretėm beveik nematau, vien tik babytes blink.gif Tai pasijuokiu tylomis, kad vat kokia aš madinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 23, 16:29)
Grice, lele tai nuostabi, man graziausia ish visu sioj temoj rodytu blush-anim-cl.gif: Labai grazus, veidas ir plaukai...Jie trumpi, taip? smile.gif

Plaukučiai nėra trumpi; kai ištiesiu, tai ji beveik iki pusės nugaros lėlei. Bet jie tokie į viršų užriesti, tai ir atrodo, kad iki pečių.

QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 23, 16:36)
Gricės lėlytė liūdnoji nuostabi!!!  wub.gif

Lėlė dėkoja 4u.gif Kaip ir kiekvienai damai, jai labai smagu, kai ją giria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 23, 15:36)
O aš šiemet irgi beretę dėviu, bet gatvėj daugiau merginų su beretėm beveik nematau, vien tik babytes  blink.gif  Tai pasijuokiu tylomis, kad vat kokia aš madinga  lotuliukas.gif

vadinas nesutikai mano seses...ji jau kelinti metai devi beretes ir skrybeles smile.gif

Grices lelyte wub.gif

ir dar kazka norejau rasyt, per durniuojanti kompa viska pamirsau doh.gif
Atsakyti
Kokia grazi lelka 4u.gif wub.gif
Atsakyti