QUOTE(GinCherry @ 2009 11 23, 14:28)
Man tai dabar bereciu metas, jau buna ateinu, kad MB ivertintu tai jo klausimas dazniausiai buna: "ar reikia cia tos beretes?"
Ash kazkaip nesu fluorescenciniu spalvu megeja, megstu ryshkias spalvas, bet naturalesnes, o ir shiaip ash nemegstu demesio, tai gal del to
Cia priklauso nuo to, kas kokio efekto siekia
va as ir paskutini karta pavarciau berete ..buvo juoda ..ale radau skyle prie tos juosteles apie galva ir padejau.....mat as ju niekad nenesiojau ir net nezinau kaip nesioti ar tiks ir kaip jausiuosi
QUOTE(danske @ 2009 11 23, 14:31)
Gin , ir tavasis balionelis supuojasi.
Kukli, tos nosinaites buvo 3 uz 1 lita. Viena ismetama is kart, atspurusi,su skylute.Antroji su katinukais, tai pravers mazajai. Bet jos tokios demetos. Emiau del katinuku , o Sticijai buciau paieskojus svaresniu. Lyg ir plautos, bet greiciausiai kokios baloj uz kampo
Nors ir gerai atrodancio tokio daikto be virinimo ar ACE nenaudociau.
Stichija, kur tu ten tuos 72 radai? Gal per klubus? Arba 62 , tai realiau. Tai mano 75, ir foto visai tokiu skaiciu nesimato. Na, sedimoji mano tai dvigubai tiek. Matyt, nuo sedejimo prie kompo
ahhh tikrai pigumas net jei ir 2 is 3 reik ismesti...as geriausiu atveju tai 1 vieneta uz 1eur......na bet ner cia tokiu kainu kaip Lietuvoje ner ...zinau sakysit kad ir pajamos cia kitokios..netiesa ..nera cia tu aukso upiu...na bet kalba ne apie tai ...viena ka norejau pasakyti ..tai kad pas Jus pigiau kuistukai ..ne gu cia:))
na va idesiu savo rankinuka ...ar jis vintazinis - nemanau ar senas - panasu, jokiu firmos irodymu jokiu nerasta..ilgos rankenos ir nebuvo pridejau nuo kito....ir jau vakar buvo isvestas pasivaikscioti:)), tiesa kad odinis tai taip
)