Sveikos
Mirattes...as su tokiu kaip ale portfeliu i mokykla ejau ..viens prie vieno...ir rodos vis dar buvo ale kur nukisau ar tevas nukiso supratimo neturiu...ir spalva tokia ir modelis..vaje rodos tai taip seniai buvo
Zvirbli bagsas..lux..ir as tokio noreciau ir talpus ir su dvasia..bet niekaip neuztinku ..sveikinu su vykusiu pirkiniu
QUOTE(danske @ 2009 11 21, 21:24)
Arba
http://www.etsy.com/...i...56[]=tags&includes[]=title
Bet , as turiu labai siuolaikines ******. Visi idomesni batai baigiasi 38 dydziu. Ziurejau Adzani nuoroda, klausiau pasakojimo. Vidutine moteris buvo apie 15o-160, tai ir kojytes atitinkamos.Tai va ir baigiasi tik dziaugsmu akims
kokieeeee grazusss..ir dar zaliii ir tokia zalia kokia mano megstamiausia
...ale dydziu tai as visai nesuprantu ka reiskia cia tas 8 1/2?
QUOTE(Minerva @ 2009 11 22, 14:32)
Pasaulio pabaiga...
Vakar man "kuistuke" viena ponia pardavėja sugebėjo iškalbėti dėl to, kad perku vintažinę rankinę už 6 Lt: "o dar sako, kad žmonės Lietuvoje blogai gyvena - karnavalams net rankines perka!" Kai pasakiau, kad perku įprastiniam nešiojimui, paaiškino, jog neatrodau ubagė ir galiu iš jos nusipirkti ne vieną brangesnę
o man patinka pardavejos ne su nuomone o su ziniomis...apie daikta...ir seip..
bet taip beveik nebuna:))
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 22, 14:39)
Buvau turgeli gal kokias 5-10 min - mano seimyna eilini karta zyyyyyyyze
bu... Nostalgie nemaciau - gal pietu buvo isejus... Nieko nepapirkau. Neblogu dalyku buvo, bet labai jau brangsta Vilniaus turgelis
Kaip ir viskas Vilniuj. I don't like...
Geras! Pardaveja tai dar Ok, mano familija nesupranta, kad man pasidare...
seniai su savo MB nebeinu i tokias vietas...ir man geriau ir jam..
))..ir as galiu ramiai zvalgytis ir jis nenuobodziauja...as praktiskai visad einu viena...na buvo anksciau drauge (ji dabar isvaziavo) ...tai zinoma buvo malonu kartu...bet yra kaip yra:)))
QUOTE(danske @ 2009 11 22, 15:39)
As i kuistukyna vaziuoju tokia apranga, kaip vaziuociau grybaut ar malku kirsti miskan. Mokeciau , pasidaryciau melsvos nosies ir pamustu paakiu makiaza.Nes kitaip daiktas pabrangsta.Ne visur, bet tokia situacija pastebiu.
Man tik pasakytu, kad karnavalui
Tuoj paverkciau, kad dar pora litu nuleistu, kad daiktas tik tam ir tetinkamas, dar pabandyciau pasakyt , kad vaikams mokykloje sugalvojo atsinest.
*lux ..gera strategija..ir as kartais taip darau
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2009 11 22, 13:51)
Koks oras geras.Kad butu ana savaitgali toks buves, butu Nostalgie nesusalus.
Zinau puikiai, kad radai patinkanti daikta, tai pirk. Nes ir daugiau atsiras kam patinka. Bet vis su tuo pagalvosiu.
Nei paveiksliuku, nei kava-arbata.
Lelytes dvi nusipirkau, ne tos kolekcines, bet mielos . Buvo ir tu didziuju damu, bevardziu, tik labai numyletu.
va ir as taip ...man vis reikia pagalvoti..ir kaip to atsikratyti...nors is kitos buses gi MB vis per danti traukia .., kad namie jau vietos ner....tai as vis bandau proto imtis..ir nepirkti....o paskutinis MB pasakymas...ahaha ir vel pinigus investavai...gal kada is to uzdirbsi
..sakau as sau ne pardavimui...
QUOTE(danske @ 2009 11 22, 14:11)
Viena geleta, labai murzina, tai dviem pirstais paemiau , o dabar ACE mirksta. Gera ji, tik jei demes isnyks. Geles neblunka, tegu pamirksta, paziuresim kas bus.
Sakau, kad labai skirtingom dienom skirtingos prekes. Kartais pamatai gera daikta, kelias savaites nebera, vel po kurio laiko randi. Gal prekeiviai taip atnaujina asortimenta
o kiek tokios nosinaites panasiai kainuoja?
QUOTE(Nostalgie @ 2009 11 22, 21:21)
pirkausi viena suknele - zalia gipiurine, batelius ir MB kaklaraisti su kabareto tetom
o cia
danskes lobiai
jau skarele o ir lelytes kvepaluose nieko nesuprantu
skarele man labai labai ...
net jei logotipo ir nebutu