Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(GinCherry @ 2009 11 23, 12:42)
Tai prashom nuotraukas rodyt, bent ebay smile.gif ash jau seniai kazka bepirkau sad.gif  biggrin.gif
Danske, kaip graziai tas balionas palubej skraidzioja hihihi.gif

Kelnes
http://www.auctiva.c...m...,0&format=0
Juoda suknia
http://cgi.ebay.com/...ewI...=1&_rdc=1
Geletoji jau rodyta...
user posted image
Labai tikiuosi, kad sitos kelnes nevers liemens, nes jau 72 doh.gif , tikiuosi ir i suknias ilyst, ir kad per dideles nebus, nes figura patopo kaip kriauses verysad.gif , peciai, krutine mazi, o vat uodega....... doh.gif

Nu apie tai, kad nusipirkau sampuno sunim plauti savo plaukus, gal jau nerasysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 23 lapkričio 2009 - 12:50
Negaliu lovoj but. Ima kvailas siutas . Nesu sirgus lovoj, na gal kokia diena per visa gyvenimeli. Apsimataruoju visokiais chalatais , daug arbatos, siek tiek brendzio, ir sedziu kaip banginis blush2.gif

Ta rozeta, kur su baznytine kartu buvai imetus? Ta tai grazi tikrai. Maciau vakar grazaus rozetumo krimplinine ilga suknia. Tik kokio 60 dydzio.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 11 23, 10:04)
Danske, pasisekė: Scherrer II - gėris... smile.gif

O kieno sie kvepalai? kazkaip ju nezinau g.gif (tamsuole)

QUOTE(reeva @ 2009 11 23, 11:26)
Na,greitai prisipažinkit kuri Donnatelos juodą gėlėtą suknią pasiėmė??
Jei netiks,tai aš pirma eilėj biggrin.gif

As biggrin.gif thumbup.gif . Nors karta spejau. Niekam neduosiu - tinka puikiai. Aciu, Donatella, negaliu az parasyt - pilna.

QUOTE(Stichija @ 2009 11 23, 12:47)
Kelnes
http://www.auctiva.c...m...,0&format=0
Juoda suknia
http://cgi.ebay.com/...ewI...=1&_rdc=1
Geletoji jau rodyta...
user posted image
Labai tikiuosi, kad sitos kelnes nevers liemens, nes jau 72  doh.gif , tikiuosi ir i suknias ilyst, ir kad per dideles nebus, nes figura patopo kaip kriauses  verysad.gif , peciai, krutine mazi, o vat uodega.......  doh.gif

Nu apie tai, kad nusipirkau sampuno sunim plauti savo plaukus, gal jau nerasysiu

Stichija - jei netiks juoda ir geleta - as eilutej nr 1. (bet linkiu, kad tiktu, nes labai labai labai).
O del figuros - viens prie vieno kaip pas mane... Ir paskui stebisi, kaip as neilendu i sukneles - tokia gi maza. Per klubus neilendu paprastai doh.gif

Apie sapmuna papasakok - man patinka kuriozai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 11 23, 12:52)
Ta rozeta, kur su baznytine kartu buvai imetus? Ta tai grazi tikrai. Maciau vakar grazaus rozetumo krimplinine ilga suknia. Tik kokio 60 dydzio.

Jo ax.gif , baznytines nepirkau lotuliukas.gif , o jei gauciau grazia geleta kad ir XXXXXXXXXXXLLLLLLLL dydzio nebrangiai, vistiek jamciau - persiuvimui. Dar dabar gailiuos kad uz 3 litus nemiau ryskiai geltono krempleno ryskiom raudonom rozem doh.gif , kai kita diena i kuistuka nuvariau - jau nebebuvo doh.gif , ir kas apmaudziausia, kad gal kita moteris ja kokiom pasluostem sunaudos.... Uztat perku dabar viska is eiles, kas patinka ir nebrangu blush2.gif , jei neiseina persiut - i ebeju paleidziu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 23, 12:56)
Apie sapmuna papasakok - man patinka kuriozai  lotuliukas.gif

Tai plauku temoj net atskira tema uzvedziau blush2.gif , nenoriu cia OT daryt ax.gif
Del sukniu - turesiu omeny drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 23 lapkričio 2009 - 13:01
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 23, 13:56)

As  biggrin.gif  thumbup.gif . Nors karta spejau. Niekam neduosiu - tinka puikiai. Aciu, Donatella, negaliu az parasyt - pilna.

nu bet jeigu atsibos blush2.gif
Atsakyti
Sampunas sunims ir sau yra labai gerai.Einu paziuret koks ten.

Nebrangi. Prie visu, kur po 3 lt kabejo. Nebent persiuti, nes laaabai didele ir ebay kazin ar parduotum.Nebent del audinio. Kai as neturiu laiko ebay net pirkiniu zmoniskai apziuret, tai apie pardavinejima net kalbos nera.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mirattes...as su tokiu kaip ale portfeliu i mokykla ejau ..viens prie vieno...ir rodos vis dar buvo ale kur nukisau ar tevas nukiso supratimo neturiu...ir spalva tokia ir modelis..vaje rodos tai taip seniai buvo doh.gif

Zvirbli bagsas..lux..ir as tokio noreciau ir talpus ir su dvasia..bet niekaip neuztinku ..sveikinu su vykusiu pirkiniu mirksiukas.gif

QUOTE(danske @ 2009 11 21, 21:24)
Arba
http://www.etsy.com/...i...56[]=tags&includes[]=title

Bet , as turiu labai siuolaikines ******. Visi idomesni batai baigiasi 38 dydziu. Ziurejau Adzani nuoroda, klausiau pasakojimo. Vidutine moteris buvo apie 15o-160, tai ir kojytes atitinkamos.Tai va ir baigiasi tik  dziaugsmu akims

kokieeeee grazusss..ir dar zaliii ir tokia zalia kokia mano megstamiausia wub.gif ...ale dydziu tai as visai nesuprantu ka reiskia cia tas 8 1/2?

QUOTE(Minerva @ 2009 11 22, 14:32)
Pasaulio pabaiga...

Vakar man "kuistuke" viena ponia pardavėja sugebėjo iškalbėti dėl to, kad perku vintažinę rankinę už 6 Lt: "o dar sako, kad žmonės Lietuvoje blogai gyvena - karnavalams net rankines perka!" Kai pasakiau, kad perku įprastiniam nešiojimui, paaiškino, jog neatrodau ubagė ir galiu iš jos nusipirkti ne vieną brangesnę laugh.gif

o man patinka pardavejos ne su nuomone o su ziniomis...apie daikta...ir seip.. mirksiukas.gif doh.gif bet taip beveik nebuna:))

QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 22, 14:39)
Buvau turgeli gal kokias 5-10 min - mano seimyna eilini karta zyyyyyyyze  doh.gif  bu... Nostalgie nemaciau - gal pietu buvo isejus...  Nieko nepapirkau. Neblogu dalyku  buvo, bet labai jau brangsta Vilniaus turgelis  g.gif  g.gif  Kaip ir viskas Vilniuj. I don't like...
Geras! Pardaveja tai dar Ok, mano familija nesupranta, kad man pasidare...

seniai su savo MB nebeinu i tokias vietas...ir man geriau ir jam..smile.gif))..ir as galiu ramiai zvalgytis ir jis nenuobodziauja...as praktiskai visad einu viena...na buvo anksciau drauge (ji dabar isvaziavo) ...tai zinoma buvo malonu kartu...bet yra kaip yra:)))

QUOTE(danske @ 2009 11 22, 15:39)
As i kuistukyna vaziuoju  tokia apranga, kaip vaziuociau grybaut ar malku kirsti miskan. Mokeciau , pasidaryciau melsvos nosies ir pamustu paakiu makiaza.Nes kitaip daiktas  pabrangsta.Ne visur, bet tokia situacija pastebiu.

Man tik pasakytu, kad karnavalui mirksiukas.gif Tuoj paverkciau, kad dar pora litu nuleistu, kad daiktas tik tam ir tetinkamas, dar pabandyciau pasakyt , kad vaikams mokykloje sugalvojo atsinest.

*lux ..gera strategija..ir as kartais taip darau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2009 11 22, 13:51)
Koks oras geras.Kad butu ana savaitgali toks buves, butu Nostalgie nesusalus.

Zinau puikiai, kad radai patinkanti daikta, tai pirk.  Nes ir daugiau atsiras kam patinka. Bet vis su tuo pagalvosiu. doh.gif Nei paveiksliuku, nei kava-arbata.
Lelytes dvi nusipirkau, ne tos kolekcines, bet mielos . Buvo ir tu didziuju damu, bevardziu, tik labai numyletu.

va ir as taip ...man vis reikia pagalvoti..ir kaip to atsikratyti...nors is kitos buses gi MB vis per danti traukia .., kad namie jau vietos ner....tai as vis bandau proto imtis..ir nepirkti....o paskutinis MB pasakymas...ahaha ir vel pinigus investavai...gal kada is to uzdirbsi blink.gif ..sakau as sau ne pardavimui...

QUOTE(danske @ 2009 11 22, 14:11)
Viena geleta, labai murzina, tai dviem pirstais paemiau , o dabar ACE mirksta. Gera ji, tik jei demes isnyks. Geles neblunka, tegu pamirksta, paziuresim kas bus.
Sakau, kad labai skirtingom dienom skirtingos prekes. Kartais pamatai gera daikta, kelias savaites nebera, vel po kurio laiko randi. Gal prekeiviai taip atnaujina asortimenta mirksiukas.gif

o kiek tokios nosinaites panasiai kainuoja? g.gif

QUOTE(Nostalgie @ 2009 11 22, 21:21)
pirkausi viena  suknele - zalia gipiurine, batelius ir MB kaklaraisti su kabareto tetom biggrin.gif
o cia danskes lobiai 
jau skarele    o ir lelytes  kvepaluose nieko nesuprantu 

skarele man labai labai ... wub.gif net jei logotipo ir nebutu
Atsakyti

Zvirbli, kur jau ten spejai biggrin.gif Jei ash ir nostalgie nebutumem sudvejoje tai butum ir nespejus biggrin.gif Ash tai sudvejojau vien todel, kad ir taip 120 pirkiniu i prieki suplanavus smile.gif Bet shiaip sveikinu, daili suknele smile.gif

Juodoji suknele tai labai grazi, o kelnes tai grynai tokios pat, kaip ish adzani pirkus buvai, kam tau dar vienos tokios pat? smile.gif Geletoji ne mano skonio, per daug rekianciu spalvu biggrin.gif Ir pats modeliukas irgi...
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 11 23, 12:47)
Labai tikiuosi, kad sitos kelnes nevers liemens, nes jau 72  doh.gif , tikiuosi ir i suknias ilyst, ir kad per dideles nebus, nes figura patopo kaip kriauses  verysad.gif , peciai, krutine mazi, o vat uodega.......  doh.gif

rozetoji labai grazi....na ir pas mane taip virsus vienas dydis apacia kitas (zinoma didesni)..na bet nieko susigyvenau jau...tik gaila kad nelabai ka randu savo dydziu ..viskas atrodo visad ko noretusi ar grazu..mazesnis...ai bet as filosofiskai bandau i tai ziureti...maziau pinigine kentes

o as sestadieni ri buvau pasizvalgyti is namu isleista....tai soki toki rankinuka nusipirkau...nusprendziau , kad man juodo reikia...tai soki toki ..rodos odini nusipirkau...ir dar maciau lele ant stovelio..nu grazi ..gal tik plaukau buvo truputi pavelti...ir kaina tokia nebaisi 1.5eur...tai pavarciau ir padejau vardo neradau nes nezinau kur ziuretijo ieskoti o akivaizdiai tai nebuvo..o ir mergyte neturiu...tai bandau i tai nesijausti..juolabiau kad vietos namie nelabai:))
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 23, 14:14)
Juodoji suknele tai labai grazi, o kelnes tai grynai tokios pat, kaip ish adzani pirkus buvai, kam tau dar vienos tokios pat? smile.gif Geletoji ne mano skonio, per daug rekianciu spalvu biggrin.gif Ir pats modeliukas irgi...

Aha, tik sitos kelnes didesnes blush2.gif , mazesnes jau smulkesne pussesere tampo blush2.gif , o paplatejusi teta Stichija didesnes nusipirko lotuliukas.gif . O man kaip tik rozetoji arciu dusios... del to, kad rekianti blush2.gif , megstu, kai zmones i mane atsisuka, daba tik " ciurikus " laikau, kad viskas tiktu, nes jau uzkniso persiuvimai ir taisymai doh.gif O juoda tai isivaizduoju su perlais , kuriu dar neturiu arba su delno dydzio perlu motinos drugeliu ant peties, juodom kojinem, juodais bateliais ir kazkuom baltu, bet dar nesusivokiu, kas tai galetu but g.gif , berete, kepuraite, salikelis, pirstines ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 23 lapkričio 2009 - 14:25
QUOTE(danske @ 2009 11 22, 16:52)
Tikrai taip smile.gif  Tai kad nervuoja. Istorija su tuo buteliu melynuoju. Man nenuleido, draugei nupasakojau ko noriu, nuejo ir uz penkiu minciu nupirko uz 2o lt. Kai man 30 lt ir ne is vietos.

Mane tokie dalykai irgi nervuoja biggrin.gif pardavėja nužiūri, kad neprastai atrodai ir užkelia kainą doh.gif Arba išvis sugalvoja neparduoti blink.gif Vilniuje aš kuistukuose kažkaip nesugebu ko nors gero rast, dažniausiai pas draugę nuvažiuoju į nedidelį miestelį, ten pasikuičiam. Bet būtent ten pardavėjos mato, kad aš ne vietinė ir iškart kelia kainą, nes jeigu kas nors "svetimas" domisi, reiškia, daiktas vertas dėmesio doh.gif

Labai gražios lėlytės, labai mielos, super thumbup.gif wub.gif
Radau a.a. močiutės namuose vieną lėlę, į kurią aš nuo vaikystės akis blizginau, bet močiutė neatidavė, sakė, kai numirsiu. O kai numirė, teta visus jos daiktus atidavė, išmetė ar į maišus sukrovė... Svetimuose namuose nesinori raustis, tad tik tą lėlę susiradau ir dar paauksuotą laikroduką, kuris irgi buvo man žadėtas. Tik lėlė beveik nuoga - rūbai visai suplyšę, reiktų ką nors sugalvot g.gif O laikroduko dirželis (baltos odos) irgi į skutus susitrynęs, kažin ką čia būtų galima sumąstyt g.gif

Stichija, man labai gražūs visi rūbeliai - ir kelnės, ir suknutės wub.gif
Atsakyti

Man tai dabar bereciu metas, jau buna ateinu, kad MB ivertintu tai jo klausimas dazniausiai buna: "ar reikia cia tos beretes?" biggrin.gif

Ash kazkaip nesu fluorescenciniu spalvu megeja, megstu ryshkias spalvas, bet naturalesnes, o ir shiaip ash nemegstu demesio, tai gal del to smile.gif Cia priklauso nuo to, kas kokio efekto siekia mirksiukas.gif
Atsakyti