Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Ne, neprisiuta. Tiesiog palikta nedazyta ta vieta ir joje logo. Dar padeginau siuliuka. Vilna. Gal kazkiek ir turi priemaisu, bet kvapas vilnos ir joks burbuliukas nesusidare.Subyrejo. Taip mama moke pasitikrinti , kitaip nemoku
Atsakyti

Ai tai tada, manau, originalas, nes man pasirode, kad prisiuta biggrin.gif Paskui uz tai ir sudvejojau, nes ziuriu, kad ne prie krashto biggrin.gif Persiprashau, shekit baliona 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 22, 23:36)
Ai tai tada, manau, originalas, nes man pasirode, kad prisiuta biggrin.gif Paskui uz tai ir sudvejojau, nes ziuriu, kad ne prie krashto biggrin.gif Persiprashau, shekit baliona  4u.gif  biggrin.gif

Baliona pasiimu smile.gif Man tas irgi truputi keistai pasirode, toks baltas blynas. Namie paziurejau R.Lauren skara. Kuria pries n metu gavom is Amerikos. Ten ne blynas, bet per visa krasta prirasyta to vardo.
Kaip googlinai? Smalsu ax.gif
Atsakyti
YSL scarf ir vaizdai biggrin.gif

Va galimi variantai

cia kaip jusu

user posted image

user posted image

user posted image

O cia kitokie smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 22 lapkričio 2009 - 22:47
Ot aciu, Gin. Dabar tau 4u.gif
Manojoj irgi panasioj vietoj tas blynas, kaip antroj foto. Ir taip iremintas.
Nors is tiesu, tai grazi, minksta , svelni. Tik paciai idomu kiek turiu supratimo. Zinosiu.

Kai kuitinejiesi po tas kruvas kartais, tai neimanoma visko atsiminti. Susivadovauju nuojauta.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 11 22, 18:47)
Stichija, nosinaite issiplove. Jei labai smalsu, galiu issiust. Bet dar rytoj galiu pakeliui kelis kuistukus patikrint. Antradieni eisiu  i VMI , ten pakeliui keli neblogi yra. Gal dar ka rasiu.

Valiooooo thumbup.gif ... pakentesiu, palauksiu .... gal dar kokia po akim pasimaisys blush2.gif
Atsakyti
Danske, pasisekė: Scherrer II - gėris... smile.gif

Atsakyti
Na,greitai prisipažinkit kuri Donnatelos juodą gėlėtą suknią pasiėmė??
Jei netiks,tai aš pirma eilėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 11 23, 11:04)
Danske, pasisekė: Scherrer II - gėris... smile.gif

Sakai? Man irgi patiko. Toks neskystas.Tas medus, ir musko nera labai daug. Galetu ilgiau laikytis. Ziuriu ebay visai normalia kaina yra. O EDP skiriasi kvapas, gal zinai?

Tas pasisekimas susijes su nepopuliarumu, matyt. Buvo atvejis, kai priejau tik issikraunant papildyma prie tokios pardavejos. Ir ka? Moteriskes kilnoja ir stato atgal.Net nebandydamos. As tik to ir laukiau ax.gif
Papildyta:
Sirgsiu , matyt. Nei slogos, nei gerkles neskauda. O temperatura beveik 38. Gulet negaliu, nervai ima
Atsakyti
Sirgsiu , matyt. Nei slogos, nei gerkles neskauda. O temperatura beveik 38. Gulet negaliu, nervai ima
[/quote]
aha,man taip ir buvo.beveik penkias dienas temp išsilaikė sad.gif

sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 23 lapkričio 2009 - 12:24
Laikykites panos 4u.gif Karsto vyno, brendzio ir po kaldra mars!

Ne i tema blush2.gif
O as jau kad pirkau ebejuj tai pirkau doh.gif Kliosavas zydras kelnes, ta rozine geleta suknia , 50'u juoda aptempta megzta vilnos suknia su atlaso placia juosta per liemeni , dabar sedziu ir laukiu kol viskas ateis blush2.gif
Atsakyti

Tai prashom nuotraukas rodyt, bent ebay smile.gif ash jau seniai kazka bepirkau sad.gif biggrin.gif

Danske, kaip graziai tas balionas palubej skraidzioja hihihi.gif

Atsakyti