Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(danske @ 2009 12 09, 22:16)
Nepagyriau, graziai labai atrodo tuose remeliuose tos moteros. As i tokius  remelius buciau neziurejus. Va i tuos kitus tai taip.

O remeliai tinka tokie tik tokie? Variniai ar imitacija, ar gali buti siaip idomus?

nuo moteriskiu 4u.gif

svarbu, kad sitame stiliuje .... gali but ir imitacija... smile.gif ir siaip idomus gali buti, labai noreciau, jei kur uzmatysi keraminiu, cia siaip.... is specialybes puses labai domintu ax.gif
Atsakyti

Ei, man irgi remeliu reikia unsure.gif Nostalgie jau visu kuo turtinga, leiskit ir tom, kurios nieko neturi kazka turet unsure.gif huh.gif
Atsakyti
as ne godi, dalinsiuos 4u.gif
Atsakyti
As irgi mirksiukas.gif , dalinsiuos ax.gif
Atsakyti
Danske, o del tu leliu tai man regis cia nera retas atvejis, ash net bijau pagalvoti kiek vintage drabuziu yra nuperkama karnavalui ar shiaip i soda biggrin.gif Zinau ir cia viena nusidejele, kuri ne taip ir seniai sunaikino kruva vintage rubeliu hihihi.gif

QUOTE(Gardi @ 2009 12 09, 23:28)
. Bet visą diena strioko turėjau, ar neišlys sukramatytas galas biggrin.gif tai va, gal minčių, kuo užlopyt man ten, kad gražiai būtų? smile.gif

Praleidau sita juokinga istorija biggrin.gif Gal nerta juostele kokia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 10 gruodžio 2009 - 00:09
ogo,kiek istoriju,naujienu ir siaip plepesiu pripylet ir pridejot doh.gif 4u.gif thumbup.gif
viskas labai labai thumbup.gif
burbulams ir as jauciu silpnybe,viena,bet mazei,ir ne burbulo formos turim is disneylando,o daugiau-ieskau visur,kur imanoma,idomiu...
Atsakyti
tie rėmeliai tarybiniai. jei gerai pamenu net tokiuose būdavo veidrodėliai pastatomi. na bent panašiuose, nes pas mamą dar toks yra.
o tokiuose rėmukuose jos siuvinėti darbeliai sukabinėti,
bet jie plastmasinai, ane? Nostalgie? tokie legvi sakyčiau g.gif

man paciko sezvizas ir segės bigsmile.gif

MD neatidaro nė vienos nuorodos dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 10 gruodžio 2009 - 08:03
remeliu uzpavydejau. O jei dar ne plastmasiniai, tai geriau man net negirdeti to...

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2009 12 09, 22:15)
Komanda, patarkit - reikia man jų ar nereikia?
http://server2.manod....jpg?1260356942

Ne vintage, bet į tą pusę stilistiškai. Kulniukas kelia abejonių g.gif realiai juodi

vakar jau del siu batuku domejausi smile.gif aj bet suabejojau, nes kuistuke naujus nusipirkau. nebera kur deti... bara mane... bet vis noriu noriu
Manau Gardi, imk. Nes ant kojytes turetu buti dailus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 10 gruodžio 2009 - 10:37
Zmonyte, tie ovalus remeliai tai lengvi. Bet jie ir buve remeliai, nes turejo stiikliuka. O staciakampiai ( jei cia tie patys) , tai metaliniai.

Kaip grazu
user posted image
Atsakyti
aha rėmeliai, bet tokie, man atrodo kad čiut didesnis veidrodėlis.
kojeles pamenu dar aš vaikystėj patvarkiau, tai tėtis ten kažką nemirtingo padarė hihihi.gif

aš ieškau gerų rėmų sukišt tėvų mažų nuotraukas, bet nerandu kažkaip..
arba labai kičas visur pardėse, arba išvis nėra verysad.gif
nemoku ieškot.. o man dar reik kad viename būtų kelioms nuotraukoms ir dar skirtingų dydžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 09, 22:28)
Nostalgie, va kur sakiau, kad tas pats

user posted image

Bet vakar ziurejau internetini topshop ir zinok nebuvo tokio  g.gif  biggrin.gif

kaip noreciau isdrysti taip apsirengus i miesta islysti... wub.gif
ale turbut apsirengciau ir persirengciau pries iseidama sad.gif

QUOTE(danske @ 2009 12 09, 22:58)
Pikta iki negaliu. Uzejau i kuistuka. Dvi leles tokios moteriskes rankose. Itariu- vardines. Ir rubai grazus, ir kepuraites. Po 7 lt. Laukiu, o gal pades atgal. Kur tau. Isejo i lauka ir padave dukrai. Kokiu dvieju-triju metuku. Ir uz kokio pusvalandzio as jas pamaciau jau Maximoj. Iseinancias. Viena lele be galvos , moteriske vyrui sako- ai, kai uz tiek pinigu, tiek to.Bet kokia stipri musu dukryte, dvi leles per pusvalandi sunaikino doh.gif  doh.gif Ne kiek leliu ( nors ju tai labai gaila), bet dar ir tos moteriskes. Rado kuo didziuotis. Kad Kaledos pas ja neateitu gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

nebijok - kaledu senis tikrai neteis - pas blogus vaikus gi neina... ir dar nuo ju visi zaislai pabega...
ale rimtai moteros protas g.gif - tokias lelese vaikui duoti

QUOTE(GinCherry @ 2009 12 10, 01:08)
Danske, o del tu leliu tai man regis cia nera retas atvejis, ash net bijau pagalvoti kiek vintage drabuziu yra nuperkama karnavalui ar shiaip i soda  biggrin.gif Zinau ir cia viena nusidejele, kuri ne taip ir seniai sunaikino kruva vintage rubeliu hihihi.gif

dar pridek - kiek persiuta tarybiniai laikais, kai normalesniu medziagu nebuvo...

Atsakyti