į suknias dar įsispraudžiu,bet dėl batų tai hrrr...
ką man su 41 koja daryt?
o jūs tik mėtot,mėtot grožius
ką man su 41 koja daryt?
o jūs tik mėtot,mėtot grožius
Klausinėju šiandien, kaip kokia varna. Šiaip mėgstu pati nuspręst, bet paskutinį kartą staigiai susigundžius labai nusivyliau ir dar naivuole-kvailute buvau pavadinta gal kam reikia bordinio tušo?
Bet aš gi žinosiu, kad netobulai, žinai, kaip tai ėda?
Žinia, kad įvaikiam labai kenkia per daug namų keliaut, bet blogiausiu atveju turėsiu omeny
Oi, prisiminiau savo šiandienos išmonę. Turėjau tokius baisiai mielus marškinukus - baltus su raudonais taškiukais, apvaliais kalnieriais, su mažytėm kvarbatkėlėm - nieko labai originalaus, bet prie kūno medvilnė gulė kaip antra oda, o ir Lolita patiko būti. Nelaimei, mano padaras (burundukas) sugebėjo juos, paliktus nakčiai ant atlošo į savo narvą įsitraukti(turi tokį talentą pasiilgint letenėles ) ir išgraužė apačioj kraupias skyles, nu kaip pacuko iškramtytas gulėjo jie metus laiko(nuo praeito gimtadienio ) spintoj, mąsčiau, ką man jiem dar padaryt, nemečiau. Šiandien atgimė mano marškinukai, sukišti į naują sijoną aukštu liemeniu. Bet visą diena strioko turėjau, ar neišlys sukramatytas galas tai va, gal minčių, kuo užlopyt man ten, kad gražiai būtų?
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 09, 22:21)
Nu nesuk tu galvos del to kulno, ash savo nesioju iki kauliuku su negraziu kulnu ale nematau ash to kulno ir sirdies neskauda Galetu grazesnis buti, bet nera, tai gerai, kad ish vis yra kulnas koks nors
Bet aš gi žinosiu, kad netobulai, žinai, kaip tai ėda?
QUOTE(Nostalgie @ 2009 12 09, 22:23)
jei netiks - as isivaikinsiu
Žinia, kad įvaikiam labai kenkia per daug namų keliaut, bet blogiausiu atveju turėsiu omeny
Oi, prisiminiau savo šiandienos išmonę. Turėjau tokius baisiai mielus marškinukus - baltus su raudonais taškiukais, apvaliais kalnieriais, su mažytėm kvarbatkėlėm - nieko labai originalaus, bet prie kūno medvilnė gulė kaip antra oda, o ir Lolita patiko būti. Nelaimei, mano padaras (burundukas) sugebėjo juos, paliktus nakčiai ant atlošo į savo narvą įsitraukti(turi tokį talentą pasiilgint letenėles ) ir išgraužė apačioj kraupias skyles, nu kaip pacuko iškramtytas gulėjo jie metus laiko(nuo praeito gimtadienio ) spintoj, mąsčiau, ką man jiem dar padaryt, nemečiau. Šiandien atgimė mano marškinukai, sukišti į naują sijoną aukštu liemeniu. Bet visą diena strioko turėjau, ar neišlys sukramatytas galas tai va, gal minčių, kuo užlopyt man ten, kad gražiai būtų?
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 09, 21:28)
Nostalgie, va kur sakiau, kad tas pats
Bet vakar ziurejau internetini topshop ir zinok nebuvo tokio
Bet vakar ziurejau internetini topshop ir zinok nebuvo tokio
aga, lygiai toks pat
pati gundaisi?
QUOTE(Gardi @ 2009 12 09, 21:28)
QUOTE(Gardi @ 2009 12 09, 23:28)
Tai visgi nepanaudojamas? Gal bandyk lupas dazyt?
Nostalgie jei ne karve kainuotu tai gal
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 09, 22:34)
Tai visgi nepanaudojamas? Gal bandyk lupas dazyt?
Juokis juokis, naujų smailų prisimokius
Šiaip tai iš mano vargšių šepetėlių užtepus to bordinio ir ant viršaus normalaus visai padorios blakstienos gaunas ale kiek vargo
Lūpų žinai, kad ryškių aš ne ne ne, tai gal susilaikysiu nuo šito
Panelė nuotraukoj Gotterdammerung primena man
QUOTE(Gardi @ 2009 12 09, 21:28)
....Nelaimei, mano padaras (burundukas) sugebėjo juos, paliktus nakčiai ant atlošo į savo narvą įsitraukti(turi tokį talentą pasiilgint letenėles ) ir išgraužė apačioj kraupias skyles, nu kaip pacuko iškramtytas
nepyk, bet net balsu nusikvatojau tikiu, kad marskinuku gaila, bet vis tiek juokinga
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 09, 21:34)
suksiu saulytes, kad tik kokiai puse parselio kainuotu
Pikta iki negaliu. Uzejau i kuistuka. Dvi leles tokios moteriskes rankose. Itariu- vardines. Ir rubai grazus, ir kepuraites. Po 7 lt. Laukiu, o gal pades atgal. Kur tau. Isejo i lauka ir padave dukrai. Kokiu dvieju-triju metuku. Ir uz kokio pusvalandzio as jas pamaciau jau Maximoj. Iseinancias. Viena lele be galvos , moteriske vyrui sako- ai, kai uz tiek pinigu, tiek to.Bet kokia stipri musu dukryte, dvi leles per pusvalandi sunaikino Ne kiek leliu ( nors ju tai labai gaila), bet dar ir tos moteriskes. Rado kuo didziuotis. Kad Kaledos pas ja neateitu
Reeva, ir as su tokia letena tik siuolaikinius batus randu.
Nostalgie, jei dar tokiu remu pasitaikytu, reikia? Ar uzteks jau? Ir apie burbulus. Jie turi buti kazkokie ar bet kokie?
O tu puoduku galejai ir nerodyti
Reeva, ir as su tokia letena tik siuolaikinius batus randu.
Nostalgie, jei dar tokiu remu pasitaikytu, reikia? Ar uzteks jau? Ir apie burbulus. Jie turi buti kazkokie ar bet kokie?
QUOTE(danske @ 2009 12 09, 21:58)
Pikta iki negaliu....
Kad Kaledos pas ja neateitu
Kad Kaledos pas ja neateitu
ojeij.... geriau butum nepasakojus
reikia, as dar daug tokiu foto turiu is vis remu reik, nes daug ka turiu reminamo, tik remu neturiu
ai, pamirsau parasyt... Gin tos erotiskos moteriskaites, tai kortu kalade
atsiprasau
Taiva, nors 10 min anksciau buciau uzejus.
Nepagyriau, graziai labai atrodo tuose remeliuose tos moteros. As i tokius remelius buciau neziurejus. Va i tuos kitus tai taip.
O remeliai tinka tokie tik tokie? Variniai ar imitacija, ar gali buti siaip idomus?
Nepagyriau, graziai labai atrodo tuose remeliuose tos moteros. As i tokius remelius buciau neziurejus. Va i tuos kitus tai taip.
O remeliai tinka tokie tik tokie? Variniai ar imitacija, ar gali buti siaip idomus?