Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Nu nesuk tu galvos del to kulno, ash savo nesioju iki kauliuku su negraziu kulnu ale nematau ash to kulno ir sirdies neskauda biggrin.gif Galetu grazesnis buti, bet nera, tai gerai, kad ish vis yra kulnas koks nors hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 09 gruodžio 2009 - 21:21
QUOTE(Gardi @ 2009 12 09, 21:19)

jei netiks - as isivaikinsiu biggrin.gif
Atsakyti
dry.gif į suknias dar įsispraudžiu,bet dėl batų tai hrrr...
ką man su 41 koja daryt?
o jūs tik mėtot,mėtot grožius
Atsakyti

Nostalgie, va kur sakiau, kad tas pats

user posted image

Bet vakar ziurejau internetini topshop ir zinok nebuvo tokio g.gif biggrin.gif

Atsakyti
Klausinėju šiandien, kaip kokia varna. Šiaip mėgstu pati nuspręst, bet paskutinį kartą staigiai susigundžius labai nusivyliau ir dar naivuole-kvailute buvau pavadinta biggrin.gif gal kam reikia bordinio tušo? lotuliukas.gif

QUOTE(GinCherry @ 2009 12 09, 22:21)
Nu nesuk tu galvos del to kulno, ash savo nesioju iki kauliuku su negraziu kulnu ale nematau ash to kulno ir sirdies neskauda biggrin.gif Galetu grazesnis buti, bet nera, tai gerai, kad ish vis yra kulnas koks nors hihihi.gif

Bet aš gi žinosiu, kad netobulai, žinai, kaip tai ėda? biggrin.gif

QUOTE(Nostalgie @ 2009 12 09, 22:23)
jei netiks - as isivaikinsiu  biggrin.gif

Žinia, kad įvaikiam labai kenkia per daug namų keliaut, bet blogiausiu atveju turėsiu omeny mirksiukas.gif

Oi, prisiminiau savo šiandienos išmonę. Turėjau tokius baisiai mielus marškinukus - baltus su raudonais taškiukais, apvaliais kalnieriais, su mažytėm kvarbatkėlėm - nieko labai originalaus, bet prie kūno medvilnė gulė kaip antra oda, o ir Lolita patiko būti. Nelaimei, mano padaras (burundukas) sugebėjo juos, paliktus nakčiai ant atlošo į savo narvą įsitraukti(turi tokį talentą pasiilgint letenėles blink.gif ) ir išgraužė apačioj kraupias skyles, nu kaip pacuko iškramtytas verysad.gif gulėjo jie metus laiko(nuo praeito gimtadienio biggrin.gif) spintoj, mąsčiau, ką man jiem dar padaryt, nemečiau. Šiandien atgimė mano marškinukai, sukišti į naują sijoną aukštu liemeniu. Bet visą diena strioko turėjau, ar neišlys sukramatytas galas biggrin.gif tai va, gal minčių, kuo užlopyt man ten, kad gražiai būtų? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 09 gruodžio 2009 - 21:34
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 09, 21:28)
Nostalgie, va kur sakiau, kad tas pats

Bet vakar ziurejau internetini topshop ir zinok nebuvo tokio  g.gif  biggrin.gif

aga, lygiai toks pat bigsmile.gif

pati gundaisi? bigsmile.gif
QUOTE(Gardi @ 2009 12 09, 21:28)
Žinia, kad įvaikiam labai kenkia per daug namų keliaut, bet blogiausiu atveju turėsiu omeny mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2009 12 09, 23:28)
gal kam reikia bordinio tušo?  lotuliukas.gif

hah.gif hah.gif hah.gif Tai visgi nepanaudojamas? hihihi.gif Gal bandyk lupas dazyt? hihihi.gif

Nostalgie jei ne karve kainuotu tai gal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 09 gruodžio 2009 - 21:35
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 09, 22:34)
hah.gif  hah.gif  hah.gif Tai visgi nepanaudojamas? hihihi.gif Gal bandyk lupas dazyt? hihihi.gif
Nostalgie jei ne karve kainuotu tai gal  biggrin.gif

Juokis juokis, naujų smailų prisimokius cool.gif
Šiaip tai iš mano vargšių šepetėlių užtepus to bordinio ir ant viršaus normalaus visai padorios blakstienos gaunas rolleyes.gif ale kiek vargo biggrin.gif
Lūpų žinai, kad ryškių aš ne ne ne, tai gal susilaikysiu nuo šito biggrin.gif

Panelė nuotraukoj Gotterdammerung primena man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 09 gruodžio 2009 - 21:41
QUOTE(Gardi @ 2009 12 09, 21:28)
....Nelaimei, mano padaras (burundukas) sugebėjo juos, paliktus nakčiai ant atlošo į savo narvą įsitraukti(turi tokį talentą pasiilgint letenėles blink.gif ) ir išgraužė apačioj kraupias skyles, nu kaip pacuko iškramtytas verysad.gif 

nepyk, bet net balsu nusikvatojau biggrin.gif tikiu, kad marskinuku gaila, bet vis tiek juokinga hihihi.gif

QUOTE(GinCherry @ 2009 12 09, 21:34)
Nostalgie jei ne karve kainuotu tai gal  biggrin.gif

suksiu saulytes, kad tik kokiai puse parselio kainuotu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 09 gruodžio 2009 - 21:53
Pikta iki negaliu. Uzejau i kuistuka. Dvi leles tokios moteriskes rankose. Itariu- vardines. Ir rubai grazus, ir kepuraites. Po 7 lt. Laukiu, o gal pades atgal. Kur tau. Isejo i lauka ir padave dukrai. Kokiu dvieju-triju metuku. Ir uz kokio pusvalandzio as jas pamaciau jau Maximoj. Iseinancias. Viena lele be galvos , moteriske vyrui sako- ai, kai uz tiek pinigu, tiek to.Bet kokia stipri musu dukryte, dvi leles per pusvalandi sunaikino doh.gif doh.gif Ne kiek leliu ( nors ju tai labai gaila), bet dar ir tos moteriskes. Rado kuo didziuotis. Kad Kaledos pas ja neateitu gun_rifle.gif gun_rifle.gif

Reeva, ir as su tokia letena tik siuolaikinius batus randu.

Nostalgie, jei dar tokiu remu pasitaikytu, reikia? Ar uzteks jau? Ir apie burbulus. Jie turi buti kazkokie ar bet kokie?

O tu puoduku galejai ir nerodyti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 12 09, 21:58)
Pikta iki negaliu....
Kad Kaledos pas ja neateitu gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

Nostalgie, jei dar tokiu remu pasitaikytu, reikia? Ar uzteks jau? Ir apie burbulus. Jie turi buti kazkokie ar bet kokie?

O tu puoduku galejai ir nerodyti doh.gif  doh.gif

ohmy.gif ojeij.... geriau butum nepasakojus doh.gif verysad.gif
drinks_cheers.gif

reikia, as dar daug tokiu foto turiu bigsmile.gif is vis remu reik, nes daug ka turiu reminamo, tik remu neturiu doh.gif
ai, pamirsau parasyt... Gin tos erotiskos moteriskaites, tai kortu kalade biggrin.gif

atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 09 gruodžio 2009 - 22:03
Taiva, nors 10 min anksciau buciau uzejus.
Nepagyriau, graziai labai atrodo tuose remeliuose tos moteros. As i tokius remelius buciau neziurejus. Va i tuos kitus tai taip.

O remeliai tinka tokie tik tokie? Variniai ar imitacija, ar gali buti siaip idomus?
Atsakyti