Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(Minerva @ 2009 12 08, 12:29)
Užsukau pasakyti, kad L'Occitane pomanderiams gera nuolaida.

O! geras. ambra jau turiu, o tokio daikto kazkaip nepastebejau, arba pasirode labai brangis kazkada - reikes padaryti new check...

QUOTE(danske @ 2009 12 08, 12:30)
Nors yra sakoma, kad kava turi buti juoda kaip naktis, karsta kaip ugnis ir saldi kaip bucinys

cia kvos gerimas man. tikra kava - tik juoda ir be jokio cukraus. gerimas irgi gerai - dirbau salia coffe ino - visoki slamsta ismokau gerti, bet kava...

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 12 08, 12:59)
niekaip man nesusimasto,kokius cia prie jos derint doh.gif  g.gif tie melyni,kur nesenai rodziausi-per prasti,mano manymu prie sios suknes
user posted image

aha, per paprasti... va tokie, kaip Danske rode, super. man prie tos sukneles norisi isvis tokiu per puosniu - tikrai iseiginiu...

QUOTE(danske @ 2009 12 08, 15:37)
Siandien dziaugiuosi , kad yra ta gripo epidemija.

as tai nekenciu tos epidemijos - mane apima isterija, kai isgirstu per telika reklama: "niekur neikit, susitike neapsikabinkit". Nu ziauru - cia totalus zmoniu tolinimas vieni nuo kitu!!! fui! noriu apsikabinti ir pasikeisti bakterijom!!! lotuliukas.gif

gal del to, kad taip nesiiiiiiiiseka... taip norisi, kad kas ant keliu paimtu, galvyte paglostytu ir pasakytu, kad viskas bus gerai... uuuuuuuuuuuuuuuu..... uuuuuuuu..... ir taip 3 psl...
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
vintage stilius kazkas stebuklingo man
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 12 08, 17:10)
O! geras. ambra jau turiu, o tokio daikto kazkaip nepastebejau, arba pasirode labai brangis kazkada - reikes padaryti new check...
cia kvos gerimas man. tikra kava - tik juoda ir be jokio cukraus. gerimas irgi gerai - dirbau salia coffe ino - visoki slamsta ismokau gerti, bet kava...
aha, per paprasti... va tokie, kaip Danske rode, super. man prie tos sukneles norisi isvis tokiu per puosniu - tikrai iseiginiu...
as tai nekenciu tos epidemijos - mane apima isterija, kai isgirstu per telika reklama: "niekur neikit, susitike neapsikabinkit".  Nu ziauru - cia totalus zmoniu tolinimas vieni nuo kitu!!! fui! noriu apsikabinti ir pasikeisti bakterijom!!!  lotuliukas.gif

gal del to, kad taip nesiiiiiiiiseka... taip norisi, kad kas ant keliu paimtu, galvyte paglostytu ir pasakytu, kad viskas bus gerai... uuuuuuuuuuuuuuuu..... uuuuuuuu..... ir taip 3 psl...

kaip gerai,kad cia tokiu reklamu nekisa-tik va tokia-pagauk,nuvalyk,ismesk ir pan lotuliukas.gif
tikrai isdurneciau,jei kasdien tektu klausyt tokio pobudzio....
zvirbli,neverk,viskas bus berai-gyvenimas juda,ryt bus vel nauja diena ir bus viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif friends.gif

tai va,dabar tu bateliu,nebutinai tokiu,bet puosniu ir ieskausi,nes man po dvieju sav reikia doh.gif
o kaip,jei prie jos auksines spalvos batelius derint? nes zadu pasiimt arba juoda nedidele rankine arba auksines spalvos delninuke,be to,taip pat ir prie tos auksines sukneles dar derinciau tada siuos batelius-nes kaledoms ja rengsiuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 08 gruodžio 2009 - 21:55
Zvirbliuk, apkabinu. Bakteriju nebijau, zaraza prie zarazos nelimpa. doh.gif

Papildyta:
MLP, gal ir gerai. Nors jei melynumas saltas, tai labiau man sidabriniai priedai. Jei turi nors uzuomina i violetine- tada aukso. Bet nebutinai, man taip atrodo
Atsakyti
Sveikos, siandien nusipirkau stai tokio rasti vintage sijona.
Sijono pacio nerodau, nes dziuna nukirptas ir isplautas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Geras thumbup.gif
Atsakyti
Seniai buvau snapa ikishus, tai giriu viska ka pamenu biggrin.gif

MPL kamejos ideja labai labai patiko, nors paciu kameju megeja nesu, idomu koks kvapas g.gif Suknele irgi grazi, labai patiko karoliukai smile.gif

Dar labai patiko margot pakabukas smile.gif Jis kaip supratau suskiles?

Zmonytes sage faina, kaledine tokia ir ziuronai patiko smile.gif Stebeciau ir ash kaimynus hihihi.gif

Miratess, liuks medziagos rashtas good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 08 gruodžio 2009 - 22:14
sveikos vel.aga,pamirsau ir as pagirt visus grozius,ypac lygintuva ir knyga bei ziuronus-tokiu ir as noreciau visai 4u.gif

o suknele-manyciau,kad tiks auksas,nes patys zvyneliai tokie,link violetiniu su purpuriniu atspalviu-zodziu,idomus.reiks savaitgali pardes sukuot vintage ir ne tik lotuliukas.gif

ir kodel ne mano dydis?! verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 09 gruodžio 2009 - 12:42
MLP , taigi sudedi daiktus i viena vieta ir matosi. Jei su violetinumu, tai auksas tiks.
Atsakyti
tai va,kad bateliu tinkamu neturiu,tai neturiu kaip nusprest,finale,jauciu,gausis,kad visai basa eisiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://cgi.ebay.co.u...h=item4a9cb9a39
Nostalgie, va cia toks rubas , kai siunciau foto. Tik ten trumpesnis ir be apykakles. Dar karta ji matavausi, bet vistiek negerai. Peciai man ne vietoj. O siaip tai toks rubas smagus. Turi mano pazistama, Pirkosi toki storoka audini ir siuvosi.
Atsakyti