QUOTE(Minerva @ 2009 12 08, 12:29)
Užsukau pasakyti, kad L'Occitane pomanderiams gera nuolaida.
O! geras. ambra jau turiu, o tokio daikto kazkaip nepastebejau, arba pasirode labai brangis kazkada - reikes padaryti new check...
QUOTE(danske @ 2009 12 08, 12:30)
Nors yra sakoma, kad kava turi buti juoda kaip naktis, karsta kaip ugnis ir saldi kaip bucinys
cia kvos gerimas man. tikra kava - tik juoda ir be jokio cukraus. gerimas irgi gerai - dirbau salia coffe ino - visoki slamsta ismokau gerti, bet kava...
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 12 08, 12:59)
niekaip man nesusimasto,kokius cia prie jos derint tie melyni,kur nesenai rodziausi-per prasti,mano manymu prie sios suknes
aha, per paprasti... va tokie, kaip Danske rode, super. man prie tos sukneles norisi isvis tokiu per puosniu - tikrai iseiginiu...
QUOTE(danske @ 2009 12 08, 15:37)
Siandien dziaugiuosi , kad yra ta gripo epidemija.
as tai nekenciu tos epidemijos - mane apima isterija, kai isgirstu per telika reklama: "niekur neikit, susitike neapsikabinkit". Nu ziauru - cia totalus zmoniu tolinimas vieni nuo kitu!!! fui! noriu apsikabinti ir pasikeisti bakterijom!!!
gal del to, kad taip nesiiiiiiiiseka... taip norisi, kad kas ant keliu paimtu, galvyte paglostytu ir pasakytu, kad viskas bus gerai... uuuuuuuuuuuuuuuu..... uuuuuuuu..... ir taip 3 psl...