Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(danske @ 2009 12 08, 12:51)
O keisti kvepianti ar tai rutuliuka, ar vatos gabaliuka, galima?

Komplekte yra molinis rutuliukas, kurį galima iškvėpinti mėgstamais kvepalais. Aš į savuosius pomanderius įsidėjusi po ambros kubelį (11 Lt, tas pats L'Occitane). Žodžiu, variantų yra daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 12 08, 10:30)
Tada ne. Kava su pienu dar, dar, bet su cukrum - niekaip.
Nors yra sakoma, kad kava turi buti juoda kaip naktis, karsta kaip ugnis ir saldi kaip bucinys

na,del kavos saldzios-as tik capuccino tada jau geriu,jei noriu tokios saldzios,bet paprastai,irgi,negaliu gert saldzios ir dar su pienu,nors kai laukiausi ir maitinau-tada taip,geriau tik su pienu....
bet as norejau paklaust,merginos,kokie bateliai tinkami prie mano tos melynos,sventines,su zvyneliais suknes? imetu dar karta,apie kokia kalbu-niekaip man nesusimasto,kokius cia prie jos derint doh.gif g.gif tie melyni,kur nesenai rodziausi-per prasti,mano manymu prie sios suknes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 12 08, 13:29)
Nerealus pasakymas thumbup.gif Nostalgie, tu mano išminties guru šiandien - geriau manojo proto būsenos šiandien ir nenusakysi laugh.gif

Užsukau pasakyti, kad L'Occitane pomanderiams gera nuolaida. Iš patirties: labai smagiai kvepiantis aksesuaras, kuris net ne vintage inspired, o Medieval inspired smile.gif Plačiau.

ketvirtadieni mummy's dayoff, - kaip tik planavau save pasilepinti ir sios firmos kremuka sau pasidovanoti, tai va, bus dar vienas pirkinys smile.gif
Atsakyti
Minerva , beda, kad kvapo megstamumas man daznai keiciasi. Na, be viena tikrai pirksiu ir isbandysiu
user posted image

MLP, va tokius isivaizduoju .Ieskau sau baltu tikruju laiveliu. Bet tokio kulniuko, kokio tiksliai noriu nera niekur.Arba pelenes kojytei
Maciau ryskiai geltonus, tiksliai tokios formos, kokios noriu, bet mazuciukai. Ir kaina gera, ir stovis kaip nauju.
Atsakyti
Nostalgie... wub.gif
user posted image user posted image

čia kaimynams stebėti hihihi.gif

sidabras (šitą radau šaldytuve kai butą nusipirkom) po ranka pasivoliojo, tai nufotkinau
user posted image
Papildyta:
šie super fainuoliai "kurmiai" išorė kaip versta oda, tik mikštesnė, o viduje kaip kilpinis rankšluostis kažkas tokio

knyga apie kurią pasakojau

na ir... Rowenta flirt.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 12 08, 11:45)
Minerva , beda, kad  kvapo megstamumas man daznai keiciasi. Na, be viena tikrai pirksiu ir isbandysiu
user posted image

MLP, va tokius isivaizduoju .Ieskau sau baltu tikruju laiveliu. Bet tokio kulniuko, kokio tiksliai noriu nera niekur.Arba pelenes kojytei
Maciau ryskiai geltonus, tiksliai tokios formos, kokios noriu, bet mazuciukai. Ir kaina gera, ir stovis kaip nauju.

aciu,danske.o koks dydis siu? ir parasiau as tau del geltonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 08, 10:38)
ir Nostalgie už teisingą kavą  oro_buckis.gif

kai tik bus noro, dar padarysiu mirksiukas.gif 4u.gif o tau aciu, kad namai beveik blizga...cia todel, kad sokas istiko sitaip staigiai atsikelus biggrin.gif net paspartavau paveiksliukus ir sudejau i remelius, kur jau 100metu ruosiausi rolleyes.gif
QUOTE(danske @ 2009 12 08, 11:51)
O kokia ta teisinga kava? Noriu..

as ir juoda kava gana teisinga ruosiu ax.gif prasom i svecius
QUOTE(Minerva @ 2009 12 08, 12:29)
Nerealus pasakymas thumbup.gif Nostalgie, tu mano išminties guru šiandien - geriau manojo proto būsenos šiandien ir nenusakysi laugh.gif

hihihi.gif na...guru, ir dar isminties, manes dar nieks nevadino biggrin.gif

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 08, 14:06)
Nostalgie...  wub.gif

čia kaimynams stebėti  hihihi.gif

i sveikata ir grozi 4u.gif

tokius ir mano mama turi, tik dekliukas juodas bigsmile.gif vaikysteje, man jie buvo nerealus....ypac smagu budavao ziureti pro ta platuji gala, kad viskas atitoltu biggrin.gif
Atsakyti
Dėmesio! Dėmesio! Retro Vintage komanda skrenda į Londoną parvežti Jums mielosios šarmingų garsaus blusų turgaus gėrybių smile.gif

Su didžiuliu džiaugsmu lauksime Jūsų kitą trečiadienį Retro Vintage salone Vilniuje, Pamėnkalnio 23.

Iki susitikimo!
Jūsų Retro
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 12 08, 14:35)
kai tik bus noro, dar padarysiu  mirksiukas.gif  4u.gif o tau aciu, kad namai beveik blizga...cia todel, kad sokas istiko sitaip staigiai atsikelus  biggrin.gif net paspartavau paveiksliukus ir sudejau i remelius, kur jau 100metu ruosiausi  rolleyes.gif

bigsmile.gif oho čia pasidarbavai thumbup.gif diena per ilga pasirodė? hihihi.gif tai ir darbais galima užsiimt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(indreg. @ 2009 12 08, 14:41)
Dėmesio! Dėmesio! Retro Vintage komanda skrenda į Londoną parvežti Jums mielosios šarmingų garsaus blusų turgaus gėrybių smile.gif

skelbimų lenta visai kitur mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 08, 14:55)
bigsmile.gif  oho čia pasidarbavai  thumbup.gif  diena per ilga pasirodė? hihihi.gif tai ir darbais galima užsiimt thumbup.gif

aga.... blush2.gif dabar sedziu ir mastau jei kas dien kelciausi 9val, kiek darbu nuveikciau blink.gif gal dazniau zadintuvu pabuk? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2009 12 08, 15:37)
Nostalgie, vilioji? mirksiukas.gif  Derinu su drauge , butu gerai man su ja grizti kokia 23d. Tada pas daktariuka 22 d. susitarciau, vakare po senamiesti pasivaiksciociau, patikrinciau tavo sagiu lobyna ax.gif  ir namo.

jep nail.gif as padeciau pasivaikscioti ax.gif 4u.gif

o, kaip cia idomiai gavosi blink.gif kazkaip ne ten sitas atsakymas pataike.....stebuklai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 08 gruodžio 2009 - 15:41
Labai grazios gelytes Zmonytes sagej. O stebejimo aparata lygiai toki pat ir as turiu.Irgi be dekliuko, nusimete.

Nostalgie, vilioji? mirksiukas.gif Derinu su drauge , butu gerai man su ja grizti kokia 23d. Tada pas daktariuka 22 d. susitarciau, vakare po senamiesti pasivaiksciociau, patikrinciau tavo sagiu lobyna ax.gif ir namo.

Siandien dziaugiuosi , kad yra ta gripo epidemija. Labai gerai atsisakyti privalomuju Kalediniu vakareliu lankymo.Super.Sirguliuoju ax.gif ax.gif Kaip nemegstu privalomojo sypsojimosi, br..
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 12 08, 16:39)
aga....  blush2.gif dabar sedziu ir mastau jei kas dien kelciausi 9val, kiek darbu nuveikciau  blink.gif gal dazniau zadintuvu pabuk?  biggrin.gif
Papildyta:

jep  nail.gif as padeciau pasivaikscioti  ax.gif  4u.gif
o, kaip cia idomiai gavosi  blink.gif kazkaip ne ten sitas atsakymas pataike.....stebuklai  blink.gif

Svarbu pataike smile.gif . Tai apie ta pati ir pagalvojau
Atsakyti