Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(Stichija @ 2009 12 07, 15:27)
Ner teisybes siam pasauly  blush2.gif , Kaune nera jokios Humanos , kur butu special vintage drabuzeliai, kaip Vilniuj - Traku Humana  verysad.gif , nebent kur nors netycia ka uzeini  ax.gif
O ebejus uzkniso - niekad nezinai, ka gyvai gausi  g.gif  doh.gif

aga,ner.... doh.gif
Atsakyti
nu bet pavyzdžiui,mano nuomone,kaunas tikrai gali tituluotis kuistukų sostine.
nes kiek nuvažiouju,tiek aikčioju kaip man patinka tie skyriai kur perki 5 vnt už vieną litą laugh.gif
na,bet gal jūs ir teisi,taip vienoj krūvoj nesu užtikus kokių suknių,ar dar ko
Atsakyti
Nostalgie, as vistiek isvepus. O cemodanas tai namie liko doh.gif . Kad maze nepatvarkytu, uzkeliau ant spintos . Ir dabar tik prisiminiau.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 12 07, 23:32)
Nostalgie, as vistiek isvepus. O cemodanas tai namie liko doh.gif . Kad maze nepatvarkytu, uzkeliau ant spintos . Ir dabar tik prisiminiau.

na...man irgi galva duota tam, kad sniego i pilva neprikristu doh.gif galejau ir pati primint...bet atsiminiau tik dabar, kai parasei doh.gif
Atsakyti
Bus dabar i ka krauti lobius. ax.gif Drauge Kaledoms vaziuos mamos sveikinti, tai jei iki to laiko ka nutversiu, idesiu vel tuo paciu budu.
O jei uzmatytum rimtesnius slyvinius karolius, duok zinoti.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 12 07, 23:43)
Bus dabar i ka krauti lobius. ax.gif 
O jei uzmatytum rimtesnius slyvinius karolius, duok zinoti.

lobiai gerai ax.gif biggrin.gif

butiniausiai 4u.gif
Atsakyti
Danske wub.gif oro_buckis.gif tikros kalėdos.
į komplektą cinamono žvakių su nuolaidą šiandien gavau maxėj, tai daba pac tas kvapų mišinukas wub.gif

ir Nostalgie už teisingą kavą oro_buckis.gif
Atsakyti
Zmonyte, tam ir yra Kaledos mirksiukas.gif

O kokia ta teisinga kava? Noriu..
Atsakyti
labai saldi (na čia normaliems žmonėms saldi - mums nea ax.gif ) su pienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2009 12 07, 23:40)
man irgi galva duota tam, kad sniego i pilva neprikristu  doh.gif

Nerealus pasakymas thumbup.gif Nostalgie, tu mano išminties guru šiandien - geriau manojo proto būsenos šiandien ir nenusakysi laugh.gif

Užsukau pasakyti, kad L'Occitane pomanderiams gera nuolaida. Iš patirties: labai smagiai kvepiantis aksesuaras, kuris net ne vintage inspired, o Medieval inspired smile.gif Plačiau.
Atsakyti
Tada ne. Kava su pienu dar, dar, bet su cukrum - niekaip.
Nors yra sakoma, kad kava turi buti juoda kaip naktis, karsta kaip ugnis ir saldi kaip bucinys
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 12 08, 13:29)
Nerealus pasakymas thumbup.gif Nostalgie, tu mano išminties guru šiandien - geriau manojo proto būsenos šiandien ir nenusakysi laugh.gif

Užsukau pasakyti, kad L'Occitane pomanderiams gera nuolaida. Iš patirties: labai smagiai kvepiantis aksesuaras, kuris net ne vintage inspired, o Medieval inspired smile.gif Plačiau.

Posakis geras, tik galva kartais tarnauja, kad lapu i pilva nepribyretu. Esme ta pati, vistiek tik dangcio vietoj

Va tokio daikto ieskau seniai. Ar tai medaliono, ar ziedo, o va kad pakanka iki parduoves nueit doh.gif doh.gif . Ir skaiciau bloge, bet... toliau tas pats apie ta dangti doh.gif

O keisti kvepianti ar tai rutuliuka, ar vatos gabaliuka, galima?
Atsakyti