Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Tikrai taip smile.gif Tai kad nervuoja. Istorija su tuo buteliu melynuoju. Man nenuleido, draugei nupasakojau ko noriu, nuejo ir uz penkiu minciu nupirko uz 2o lt. Kai man 30 lt ir ne is vietos.
Siandien . Scerrer 2 EDT miniukas. 10 lt. Drauges sunui atidave uz 4 lt. Ir buk tu sventuole. Mes jau ieje i kuistukyna apsimetam nepazistamomis

Suprantu, visiems reikia gyventi, niekas uz dyka ir jiems neduoda. Bet jei kaina yra kaina, gali pasidereti, ne tai ne, sprendi uz kokia suma tau to daikto reikia. Bet cirkas man tik tikrasis patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 22 lapkričio 2009 - 15:55
QUOTE(Minerva @ 2009 11 22, 15:32)
Pasaulio pabaiga...

Vakar man "kuistuke" viena ponia pardavėja sugebėjo iškalbėti dėl to, kad perku vintažinę rankinę už 6 Lt: "o dar sako, kad žmonės Lietuvoje blogai gyvena - karnavalams net rankines perka!" Kai pasakiau, kad perku įprastiniam nešiojimui, paaiškino, jog neatrodau ubagė ir galiu iš jos nusipirkti ne vieną brangesnę laugh.gif

kai tokios nervuoja... o ir dar ypac tos, kur siulo vos ne gariunines prekes ir aiskina kaip kokybiska arba aiskiai ne tavo dydzio daikta ir buria, kad tau tinka... doh.gif
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 22, 15:39)
Nieko nepapirkau. Neblogu dalyku  buvo, bet labai jau brangsta Vilniaus turgelis  g.gif  g.gif  Kaip ir viskas Vilniuj. I don't like...
Geras! Pardaveja tai dar Ok, mano familija nesupranta, kad man pasidare...

true true... - as irgi truputi nusivyliau... - jei daiktui 30 metu, dar nereiskia, kad jis antkvarinis ir uz ji reikia prasyti beprotisku pinigu...

QUOTE(danske @ 2009 11 22, 16:39)
As i kuistukyna vaziuoju  tokia apranga, kaip vaziuociau grybaut ar malku kirsti miskan. Mokeciau , pasidaryciau melsvos nosies ir pamustu paakiu makiaza.Nes kitaip daiktas  pabrangsta.Ne visur, bet tokia situacija pastebiu.

jo cia teisingas poziuris, nes as irgi pastebejau, kad kainas pagal isvaizda sako...
o dar labai linksma buna, kai kuitiesi kruvoj, kur sumesti visi rubai po lita, tai kol as nepradedu kuistis, tai niekam nereikia, o jau kai ipuseju, tai aplink nemazas burelis bendraminciu atsiranda, - kazakda net juokemes su mama, kad is pardavejos uz reklama pinigu paprasysim...

as tai nieko nepirkau, bet bent parodoj apsilankiau... ech... noreciau gyventi tais laikais ir turtinga vyra tureti... arba kad ir dabar, bet bent karta gyvenime tokia suknele uzsuvilkit...
ech... einu vel porto gert...

Atsakyti
I paroda noreciau, tik per toli . Pala, o iki kada ji? Ar jau atia?

Sakai porto? Geras daiktas. drinks_cheers.gif
Stichija, nosinaite issiplove. Jei labai smalsu, galiu issiust. Bet dar rytoj galiu pakeliui kelis kuistukus patikrint. Antradieni eisiu i VMI , ten pakeliui keli neblogi yra. Gal dar ka rasiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 22 lapkričio 2009 - 18:48
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 22, 14:39)
Buvau turgeli gal kokias 5-10 min - mano seimyna eilini karta zyyyyyyyze  doh.gif  bu... Nostalgie nemaciau - gal pietu buvo isejus... 

nu va....matyt prasilenkem...nes as apie 14val biski isbegau ir palikau sese su MB doh.gif o as ir pedkelnes buvau paemus verysad.gif

QUOTE(reeva @ 2009 11 22, 15:27)
man tik dabar dašuto,kad iš nostalgie sagę papirkau.
labai nuostabiai graži moteris esate  4u.gif

ammmm.... o kuria? bigsmile.gif gal prisiminsiu.... blush2.gif
dabar pagalvojau, gal is mano seses pirkot, kai buvau isejus....nes tikrai nesijauciu esanti tokia grazi blush2.gif bet kuriuo atveju dekui uz komplimenta mano arba mano seses vardu 4u.gif

QUOTE(mirattes @ 2009 11 22, 15:32)
as irgi norejau seges is nostalgie sad.gif

dar truputis liko 4u.gif

laba vakara ax.gif be to, kad atidirbau Blusturgyje, tai dar sugebejau truputi ir apsipirkti, kad uzdarbis neatrodytu per didelis hihihi.gif
Atsakyti
auksinį lapuką su perliuku.iš pradžių dar laivelį kilnojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2009 11 22, 19:16)
auksinį lapuką su perliuku.iš pradžių dar laivelį kilnojau biggrin.gif

tada as pardaviau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O ka idomaus papirkai? Tuoj foto nusiusiu
Papildyta:
http://cgi.ebay.co.u...=item2303e0bed2
Jei nera saukstuko, gal toki ? bigsmile.gif
Atsakyti
pirkausi viena suknele - zalia gipiurine, batelius ir MB kaklaraisti su kabareto tetom biggrin.gif

o cia danskes lobiai wub.gif
jau skarele wub.gif o ir lelytes bigsmile.gif kvepaluose nieko nesuprantu blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu, Nostalgie.
Skara nelyginta, reikia skalbti.
O leliukai man tokie mieli pasirode. Megztukeliai vilnoniai, baciukai odiniai

Kvepalai patiko. Reiks pasieskoti kokiu 30 ml. Zinojau tik is aprasymu, tai miniukas pats tas pabandymui. Ai, pamirsau. Nupirkau tau tuos kaip Gin. Ta odekoloncika.
Atsakyti

Del skareles originalumo tai suabejociau ish nuotraukos blush2.gif

O leles tai labai fainos, tokios mielos, jaukios ir neiprastos biggrin.gif Man mazesnioji labiau patiko 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kodel. Gin? Nesiginciju, nes dar nesiknaisiojau pasitikrinti. Gal zinai kur paziuret?

Leliukai man kaip broliukai pasirode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 22 lapkričio 2009 - 22:23

Per daug paprasta ir elementari etikete atrodo g.gif Pagooglinau ir kazkaip randu tik variantus, kur YSL zenkliukas grynai ant pacios medziagos ishpieshtas ir shiaip atrodo, kad jei jau mados namu kurinys tai neprisiutu tokios etiketes, kuria gali beveik namie pasidaryt, bet gal ir klystu smile.gif

Ar pas jus irgi neprisiuta? Gal nedaziuriu tiesiog blush2.gif
Atsakyti