Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

du dailus derinukai:

user posted image

user posted image

suknele jamu is karto - spalva, modelis, paprastumas... jamam!
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirblis: 05 gruodžio 2009 - 09:51
QUOTE(Zvirblis @ 2009 12 05, 10:33)
du dailus derinukai:

user posted image

jamu šitą wub.gif su viskuo: su rankine, su suknele, su akiniais ir t.t.
Atsakyti
Labas

Stichija, matau esi. Klausiau taves del nosinaiciu, bet matyt praleidai. Parasyk man adresa, issiusiu paprastu pastu. Nemanau, kad kaz nors ten dometusi ir dingtu. Siandien nevaziavau lobiu ieskoti, nebent ryt dar paziuresiu. Budavo vos ne kiekvienoj vietoj ju, matyt labai daug kas skaito Minervos bloga ax.gif

Zvirbli, as imciau ta staliuka su veidrodziu ir visu kitu geriu wub.gif
Atsakyti
suskaičiavau,kad pas mane 16 vintage suknių ohmy.gif
dar plius kelios nevintage.
o prieš metus neįsivaizdavau kaip galima nešioti tokį rūbą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2009 12 05, 12:16)
suskaičiavau,kad pas mane 16 vintage suknių ohmy.gif
dar plius kelios nevintage.
o prieš metus neįsivaizdavau kaip galima nešioti tokį rūbą laugh.gif

geras! galima ir fotosesija padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
buvo kažkada kelios įdėtos.
o taip tai nerandu geros vietos,kurioje būtų pakankamai šveisos,kad atsiskleistų visas suknios grožis.
ir dar kai kurias reikia ant savęs fotkinti,o aš esu laabai didelė tinginė blush2.gif
bet kadanooors tai tikrai reikia prisiversti
Atsakyti
http://www.vimeo.com/2679137
Atsakyti
SM isparduotuvej pirkau - Revlon Intimate. Pirma kart islesti 1955, kartoti 1957, kartoti 1987. Nezinau, kurie mano, bet itariu sensni, nes kvapas... hmmm... stiprus... Ir toks man "nesiskleidziantis"... Sunkus. Nors natos, ka radau, tai labai nieko.

user posted image

Zodziu, man jie "kad tureti", nes abejoju, ar sugebesiu ir kvepeti... g.gif
Atsakyti
na,man kartais irgi kvepalu norisi,kad tik stovetu smile.gif
va,kam cia reikejo,masiniuko?
masiniukas,tik laiko mazai

o as ka tik nukoviau va koki zieda-parfumed ir dar dydi galima pasireguliuot,man labai prie mano pakabuko tiks bigsmile.gif kaip raso pardavejas,neuztikrintas,ar cia tik aukso spalvos metalas,ar purkstas auksu,bet amzius jo 80tieji,su dezute ir su meiles istorija wub.gif reiks paprasyt,jei gales,gal bent maza dalelyte jo papasakos istorijos
user posted imageuser posted image

ne visai tai,ko senai ieskau,bet kadangi nieks nepermuse-tai bus mano biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi tokio noriu!!
labai gražus žiedas
tik jeigu būtų ne oran(d)žinis,tai išvis ajajai ir ojojoj
Atsakyti
as ji derinsiu prie savo pakabuko-jis lygiai,kaip ir si kameja-oranzinis pagrindas ir lygiai toks veidas-net dabar pati stebiuosi,juk tarp ju metu skirtumas yra maziausia 10metu,o ir pirkau is skirtingu pardaveju g.gif
cia taip pat,kai su musu(na,mes tik nuomojames,bet vistiek,tai kolkas musu smile.gif ) namuose esamu staliuku miegamajam-jis is afrikos ar indijos-net nezinau,bet speju ir labai graziai raizytas,medis idomus-nesenai visai radau lygiai toki ebay ir pardavejas ji dataves 60-70tuju metu data,tik pats konkreciai daugiau apie ji nieko ir nezino,tas pats ir mes-pasiklaust nera ko,nes buvusi sio buto seimininke pries mums atsikraustant anapilin isejo verysad.gif ata jai,nors labai idomu butu jo istorija suzinot ax.gif
Atsakyti