Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 04, 17:04)
na jei apsiregtum kaip pasakiau, tai būtum ruskaja damačka, nedaryk taip. aš ten pajuokavau blush2.gif

Gal skaitei neseniai delfy straipsni kaip Lukasenka reikalauja Baltarusija vadinti Belorusia? Tai as buciau BeloRuse lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif , o karolius kaip idiote pernai savo kriksto dukrai zaist atidaviau doh.gif , vis per ta gera sirdi.... O tokie perliniai, didziuliai, geruliai buvo... Kaip cia dabar apgaule atsiimt g.gif lotuliukas.gif Mainyt i kitus lotuliukas.gif
Atsakyti
Stichija, nu žiauriai gražus persikiukas thumbup.gif
A kokis ten materiolas?
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2009 12 04, 17:12)
Stichija, nu žiauriai gražus persikiukas  thumbup.gif
A kokis ten materiolas?

Nugi kaip uzuolaida lotuliukas.gif su ant virsaus daug prisiuvinetu gelyciu, va is arciau, ir dar su pamusalu ala silkelis ar kazkas tokio
user posted image
Papildyta:
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 12 04, 17:05)
o va jei as cia apsirengciau ir nueiciau sitaip i skotijos lietuviu susitikima sitokia suknele-manes nesuprastu-parodytu stupid.gif nes visos,per kiek teko but susitikimu,atvaro vos ne viena uniforma-leginsai,tunikos su dideliausiom iskirptem,is kuriu papai verciasi-fui....bet per kaledini susitikima sakiau,vistiek eisiu vintagu pasipuosus-tegu masto,ka nori,man dzin,svarbu,kad man paciai gera ir patinka biggrin.gif

O tu kaip tik neik su leginsais ir tunika, labai jau paprasta sventiniam susiburmui. Issipuosk taip, kad visi atsisuke ziuretu 4u.gif Ir diedas bus patenkintas, kai zmona graziausia is visu mirksiukas.gif
Atsakyti
Stichija, materiolas nerealus, bet aš kažkaip įsivaizduoju ploną dirželį praktiškai iškart po krūtine - šiek tiek slaviškai, bet turėtų būti gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 04, 17:07)
Tai as buciau BeloRuse  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif , o karolius kaip idiote pernai savo kriksto dukrai zaist atidaviau  doh.gif , vis per ta gera sirdi.... O tokie perliniai, didziuliai, geruliai buvo... Kaip cia dabar apgaule atsiimt  g.gif  lotuliukas.gif  Mainyt i kitus  lotuliukas.gif

aha, lotuliukas.gif tie dideli geruliai, bet jie sunkūs. mano mamos bent tokie, ir ties skylutėm patrūkinėję doh.gif

žinai, gal persiūk pamušalą, manau tau nereik to pūtimo, ir tiek savaime gausis. paimk kokį kritesnį wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 04 gruodžio 2009 - 17:51
Graži užuolaida thumbup.gif Net labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 04, 16:41)
Atejo latviska suknia is Etsy.

kai pamaciau tikra mateiola, pakeiciau nuomone - as galvojau ji megzta moherine, o ji labai idomi! Ir viskas tinka, rakoves man kazkaip netrukdo. Spalva... as jos nekomentuosiu, nes persiko nepernesu... Bet cia tik man liga tokia.
Del siaurinimo - as surizikuociau pasiaurint - kliosa pamazint, tada butu tobula. Ir nieko man prie jos nereikia - jokiu karoliu.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 04, 17:58)
Dar nemate  blush2.gif  ir isvis dar nezino apie sita pirkini.... reikia istaikyt momenta, kai jam nuotaika gera bus ir tada va tokiom akytem  bigsmile.gif  paziuret ir pasakyt " ar grazu, brangusis ? "  blush2.gif  ax.gif

tu kaip mano mama daryk - ta tai vyro apgaudinejimo, nors gal reiktu sakyti - saugojimo nuo soko specialiaste, - pas ja visos kainos per puse sumazintos, arba "skuduryne uz lita". O jei ka nors vintage pirktu, tai garantuoju, verstu akis ir sakytu, jog cia kokia jaunystes suknele ar pan smile.gif
O kai batus perka, tai sugeba jam irodyti, kad ta daikta jau kokius 3 metus pirko, ir buvo kokius 5 kartus uzsidejo, tik tete ju kazkodel nepastebejo.
Juokingiausia bu na, kai tete gryzta is kur nors ir sako - nesuprantu, ko tie mano z ldraugai skundziasi, kad ju zmonos daug pinigu drabuziam isleidzia, tu va uz lita prisiperki ir vaikstai pasipuosus biggrin.gif
Atsakyti
nu joa,vaida-as mb irgi panasiai itikineju,bet anas akylas doh.gif lotuliukas.gif
jei pamate su nauja suknele arba batais-klausimas ne tame,kiek kainavo,o ar ne per daug ju? as visada pasakau-moteriai niekad nebus per daug biggrin.gif
joa,stichija,as taip ir darysiu,issipuosiu,kaip i celebrity pasirodyma, o materiolas sukneles -super thumbup.gif
Atsakyti
Vintage suknute, pas ta pardaveja dar vintage yra, pasiknaisiokit wink.gif

labai giriu Stichijos suknele, labai jum tinka, is pradziu net nesupratau, kad ten jus, galvojau kad monekene ax.gif
Atsakyti
Labas
Tik ilindau ir skubu pasakyt, Stichija negadink sukneles jokiais taisymais.Man tai viskas graziai atrodo.Ir rankoves isskirtines, ir tas platumas. Juk visokiu kitokiu turi begale. Man ir karoliai gal ne, o va kokie dideli auskarai gal..Kokie blynai prie pat ausies. Pats audinys puosnus, ar nebus visko perdaug?
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 12 04, 21:51)

Stichija negadink sukneles jokiais taisymais.Man tai viskas graziai atrodo.Ir rankoves isskirtines, ir tas platumas. Juk visokiu kitokiu turi begale. Man ir karoliai gal ne, o va kokie dideli auskarai gal..Kokie blynai prie pat ausies.  Pats audinys puosnus, ar nebus visko perdaug?

Pitariu, danske. Suknelė originali ne tik audiniu, bet ir modeliu. Man labai ir spalva graži thumbup.gif
Man suknutė ant Stichijos dug gražiau atrodo negu ant pardavėjos (ar ten modelis?).
Atsakyti