Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

kam tos gėlės bis.gif hihihi.gif

o mano suknios šlaaapios.kaip išdžius,gal parodysiu,jei kam įdomu
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2009 12 03, 15:51)
kam tos gėlės  bis.gif  hihihi.gif

o mano suknios šlaaapios.kaip išdžius,gal parodysiu,jei kam įdomu

idomu bigsmile.gif nugvelbei visas, man net nebesitiketi?
Atsakyti
Sveikos mamytes,

turime gražių naujienų RETRO VINTAGE salone Vilniuje, Pamėnkalnio g. 23. Gavome daug puikių rūbelių, batelių ir net porcelianinių kolekcinių lėllių! Tikrai sau kažką ypatingo atrasite smile.gif

Taip pat norėčiau paraginti atnešti savo rūbelius pas mus pardavimui, net neabejoju, kad turite užslėptų ir nenešiojamų grožybių wink.gif

Gražaus vakaro wink.gif
Jūsų RETRO

8 656 81 888
Edita
Atsakyti
tai aš tik pirmadienį buvau paskutinį kartą
kažkaip toje,kur pakeliui tik netyčiom galima rasti suknių,o į trakų kartais tingiu eiti
ir dar,beto,tu už mane maždaug dvigubai smulkesnė,tai nelabai viena kitai trukdom biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Man sita grazi.
Atsakyti
QUOTE(Faustule @ 2009 12 03, 14:09)
Minerva, nesusiturėsiu nepklaususi patarimo  ax.gif
Baisiai sunkiai išsirenku kvepalus ir dažniausiai nebūnu jais visiškai patenkinta. Laabai patikę yra tik du kvapai: Rochas "Femme" ir Rochas "Absolu". Jei žinote juos, gal įsivaizduojate, kas dar galėtų patraukti mano dėmesį? Nes toje kvapų jūroje parduotuvėje netenku ūpo ir išeinu išsirinkusi ne tai, ko noriu..

Labas rytas,

Puikiai žinau - esu turėjusi abejus, tik galiausiai perleidau žmonėms, kuriems tai buvo jų "parašiniai" (signature) kvapai smile.gif Pagrindinė problema yra ta, kad pakaitalo šiems kvapams nelabai ir yra: Absolu "pipirizmas" įprastinėje parfumerijoje šiandien nelabai pasitaiko, todėl rekomenduočiau vėl nusipirkti Absolu (kol dar jų yra) ir taupiai naudoti biggrin.gif Jeigu norisi kažko panašaus, tada turiu klausimą: pati vilnietė?
Atsakyti
Atejo latviska suknia is Etsy. Nu grazi. Bet kur man su ja detis? doh.gif g.gif
Latve jaunikle pries lietuviskai ( slaviska blush2.gif ) teta lotuliukas.gif , ziurim ka turim g.gif
user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

Atsakyti
teta tu teta doh.gif
nu kiek gali save taip skriaust smile.gif

man či anoris ilgų batų,ilgų kariolių ir gal diržiuko? bet čia dar klausimas. tik nestoro. nu būtim slaviška damočka biggrin.gif

rankovės tau perilgos, nesukrenta, ar tu ten pasikelus? reiktų kad daugiau nukristų.
mažiau pūstos kad butu.

nu persiskiukas kai reta tu daba lotuliukas.gif
ką vyras sakė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 04 gruodžio 2009 - 16:49
nu geras-vos atskyriau,kuri cia latve,kuri cia-tu lotuliukas.gif blink.gif bigsmile.gif
nu ir eik i koki vakareli-va,kaledos ant noris,bus,manau darbe kazkokis susiburimas-ir pamatysi,visos uzimanys mirksiukas.gif
tikrai,tau labai tinka thumbup.gif 4u.gif

parasiau,paskui tik pamaciau blush2.gif man,kazkaip rankoves gal noretusi,kad maziau pustos butu,o siaip-viskas ciki,joa,karolius butent-ilgus,didelius deciausi,pvz baltus ir batelius baltus,ant platformos-dabar neatmenu,kuri turit,su tokia nemaza platforma-as taip bent isivaizduoju....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 04 gruodžio 2009 - 16:58
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 04, 16:47)
teta tu teta  doh.gif
nu kiek gali save taip skriaust smile.gif

man či anoris ilgų batų,ilgų kariolių ir gal diržiuko? bet čia dar klausimas. tik nestoro. nu būtim slaviška damočka biggrin.gif

rankovės tau perilgos, nesukrenta, ar tu ten pasikelus? reiktų kad daugiau nukristų.
mažiau pūstos kad butu.

nu persiskiukas kai reta tu daba  lotuliukas.gif
ką vyras sakė? ax.gif

As mastau kad man ana biski gal didoka - na platoka g.gif , man nagai knieti ja siaurint lotuliukas.gif , o rankoves tai man idealiai, cia taip baisingai pustos gaunasi, nes i ranoves toks kietokas organzinis pamusalas inkaltas...
O cia su tokiais bateliais, kad i latviuke buc panasi blush2.gif Aha, o jei ilgi batai - tai kokios spalvos ir kojines tada kokios spalvos, bo batus ilgus turiu tik tamsiai raudonus vinazinius ir juodus zamsinius....
Beja, tos tamsios suknutes, skirtos pirmai komunijai lotuliukas.gif neipirkau - kaina uzkilo net iki 50 svaru doh.gif , nu ir mat ja velnias tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 04, 16:47)
ką vyras sakė? ax.gif

Dar nemate blush2.gif ir isvis dar nezino apie sita pirkini.... reikia istaikyt momenta, kai jam nuotaika gera bus ir tada va tokiom akytem bigsmile.gif paziuret ir pasakyt " ar grazu, brangusis ? " blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 04 gruodžio 2009 - 16:56
na jei apsiregtum kaip pasakiau, tai būtum ruskaja damačka, nedaryk taip. aš ten pajuokavau blush2.gif

Atsakyti
mb tai manes nesuprastu,bet ir nesakytu nieko.o jei jau nieko nesako-vadinasi,jam nepatinka,o kad jau isigyjau-tai ka jau darys lotuliukas.gif

va,jums tai gerai-pasidarot vintaginiu susitikimu,ir arteja va vakareliai darbuose,tarp draugiu-galit ir puostis,ir nosis sluostyt kitom,tegu ir chanel apsirengusiom biggrin.gif
o va jei as cia apsirengciau ir nueiciau sitaip i skotijos lietuviu susitikima sitokia suknele-manes nesuprastu-parodytu stupid.gif nes visos,per kiek teko but susitikimu,atvaro vos ne viena uniforma-leginsai,tunikos su dideliausiom iskirptem,is kuriu papai verciasi-fui....bet per kaledini susitikima sakiau,vistiek eisiu vintagu pasipuosus-tegu masto,ka nori,man dzin,svarbu,kad man paciai gera ir patinka biggrin.gif
Atsakyti