Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(brumbrumai @ 2009 12 03, 10:33)
oi, nesunku, patinka gaivesni smile.gif o arbata tai earl grey. bet is tikro, tai net nzn ar as megstu arbatos kvapa.. zalios tai nemegstu tikrai smile.gif

Liuks. (Žalia arbata indikuoja kartesnius kvapus, juodoji arbata su bergamote - saldžius citrusus - čia asmeniniai parfumeriniai fokusai iš mano praktikos biggrin.gif)

Lietuvoje? - Miss Dior Cherie L'Eau (būtent žaliasis buteliukas!), Novaya Zaria "Muguet" - vienos geriausiųjų pakalnučių (Nuotraukos nuoroda, pauostyti yra Eurokos), Estee Lauder "Pure White Linen" ir "Pure White Linen Breeze". Visų pirma siūlau pauostyti šiuos. O tada jau lauksiu įspūdžių ir bus aiškiau, ką patarti pauostyti toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 12 03, 10:48)
Liuks. (Žalia arbata indikuoja kartesnius kvapus, juodoji arbata su bergamote - saldžius citrusus - čia asmeniniai parfumeriniai fokusai iš mano praktikos biggrin.gif)

Lietuvoje? - Miss Dior Cherie L'Eau (būtent žaliasis buteliukas!), Novaya Zaria "Muguet" - vienos geriausiųjų pakalnučių (Nuotraukos nuoroda, pauostyti yra Eurokos), Estee Lauder "Pure White Linen"  ir "Pure White Linen Breeze". Visų pirma siūlau pauostyti šiuos. O tada jau lauksiu įspūdžių ir bus aiškiau, ką patarti pauostyti toliau smile.gif

jus kaip senelis saltis siandien man biggrin.gif geras, mielas, laukiamas ir dosnus smile.gif aciu, nes pati nebuciau nieko sugalvojus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 12 03, 10:56)
jus kaip senelis saltis siandien man biggrin.gif geras, mielas, laukiamas ir dosnus smile.gif aciu, nes pati nebuciau nieko sugalvojus wink.gif

Visada prašom smile.gif
p.s. Apie pavasarinius kvepalus pavasarį nemažai rašiau savo tinklaraštyje (tiesiog įveskite blog'o paieškos langelyje "pavasaris")
Atsakyti
Stichija- gaudyk AŽ biggrin.gif

aj, vis noriu pasakyt, man tavo parašas vis kliūna blush2.gif nu negi jau taip blogai yra blush2.gif gal kažką "į temą" užsidėtum blush2.gif ir smulkesniu raštu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 03 gruodžio 2009 - 11:21
QUOTE(Minerva @ 2009 12 03, 11:02)
Visada prašom smile.gif
p.s. Apie pavasarinius kvepalus pavasarį nemažai rašiau savo tinklaraštyje (tiesiog įveskite blog'o paieškos langelyje "pavasaris")

aciu, butinai smile.gif
Atsakyti
Nu va..... atejo is pasto pranesimai net 2, kad jau yra mano 2 siuntinukai, tai jauciu bus klios kelnes ir rozetoji suknia wub.gif O su snargliu iki keliu ir gal bandysiu tik ryt pasiimt, laikau kumscius, kad kelnes nebutu per dideles/per mazos ir kad suknia tiktu blush2.gif Jeigu viskas gerai atrodys, pasirodysiu, jeigu blogai - leisiu atgal ebejun blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 03, 12:34)
Nu va..... atejo is pasto pranesimai net 2, kad jau yra mano 2 siuntinukai, tai jauciu bus klios kelnes ir rozetoji suknia  wub.gif  O su snargliu iki keliu ir gal bandysiu tik ryt pasiimt, laikau kumscius, kad kelnes nebutu per dideles/per mazos ir kad suknia tiktu  blush2.gif  Jeigu viskas gerai atrodys, pasirodysiu, jeigu blogai - leisiu atgal ebejun  blush2.gif

O smagu. Tikiuosi viskas tiks 4u.gif lauksim vaizdu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 03, 11:21)
Stichija- gaudyk AŽ biggrin.gif

aj, vis noriu pasakyt, man tavo parašas vis kliūna blush2.gif  nu negi jau taip blogai yra blush2.gif  gal kažką "į temą" užsidėtum blush2.gif  ir smulkesniu raštu lotuliukas.gif  4u.gif

Aha, taip blogai blush2.gif ax.gif Ant kaklo is tikruju kaba masyvus gaublys lotuliukas.gif , nu ka daryt jei as cholerike iki kaulu smegenu ax.gif
Special for You po situom postu parasu nedesiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
smagu gauti kazko naujo.

Stichija, gal man tau ta nosinuka paprastu laisku pasiust? Daugiau nerandu. Nebent ryt dar uzmatyciau. Vaziuosiu ta miesto puse, kur retai bunu, o yra keli kuistukai net nezinomi man.
Atsakyti
Mirattes,viskas po 10 litų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 12 03, 11:02)
Visada prašom smile.gif

Minerva, nesusiturėsiu nepklaususi patarimo ax.gif
Baisiai sunkiai išsirenku kvepalus ir dažniausiai nebūnu jais visiškai patenkinta. Laabai patikę yra tik du kvapai: Rochas "Femme" ir Rochas "Absolu". Jei žinote juos, gal įsivaizduojate, kas dar galėtų patraukti mano dėmesį? Nes toje kvapų jūroje parduotuvėje netenku ūpo ir išeinu išsirinkusi ne tai, ko noriu..
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2009 12 03, 14:56)
Mirattes,viskas po 10 litų  wink.gif

reeva, kokia tu sauni 4u.gif vat siandien jau niekur nebenuleksiu, bet rytoj skuosiu likuciu gaudyti
Atsakyti