Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 02, 19:23)
čia gobšumas, ne nostalgija wink.gif

ramiai. įkvėpk giliai  mirksiukas.gif

Vat is Nostalgijos tuo gobsumu suknelems ir apsikreciau lotuliukas.gif Ale kazi kur pati Nostalgie pasidejo? Sirguliavo ir jokiu ziniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 20:26)
Vat is Nostalgijos tuo gobsumu suknelems ir apsikreciau  lotuliukas.gif  Ale kazi kur pati Nostalgie pasidejo? Sirguliavo ir jokiu ziniu  verysad.gif

gyva ji dar, tikrai gyva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 16:35)
Tik buk gera, nestatyk uz ja  blush2.gif , ir taip kaina aukstoka... O tas daikciukas - tai ateis, ne kur desis, gi kiek zinau pas jumi ten vis pastininkai streikuoja  blush2.gif

nea,as jos nepirksiu-man jau dabar atoslugis prasidejo lotuliukas.gif
zinoma,susipirkciau puse turbut,kiek yra ebay ir ne tik,ale stabdzius ijungiau,ech,kad ir kaip butu gera kaledos,bet islaidu reikalauja doh.gif
ka tik su maze dirbtine eglute pasipuosem,kazkaip tikros senai nebeperkam-gaila man ju paskui mest,visi zailsiukai vintage,tik ne mano vaikystes smile.gif
o streikai jau baigesi-savo daikciukus keliom dienom anksciau pirktus jau senai gavau,o va tavasis-nervas jau ima blush2.gif doh.gif

tai Nostalgie linkejimus,kad nesirgtu,o jei serga-greiciau pasveiktu,prasom perduot 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,

Manęs vintažiniai rūbai nelabai žavi - tiesiog dar neatradau savojo "vintažo". Bet va rankinukai ir segės...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 12 01, 11:39)
oi, kaip miela  biggrin.gif manau, kazkas su jazminais, pakalnutem, tik gal dar kazkiek svelniau smile.gif

Minerva, man rodos mane pamirsai verysad.gif galiu pakartot dar klausima, kokius pavasariskus kvepalus rekomenduotum?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 19:26)
Vat is Nostalgijos tuo gobsumu suknelems ir apsikreciau  lotuliukas.gif  Ale kazi kur pati Nostalgie pasidejo? Sirguliavo ir jokiu ziniu  verysad.gif

manes prasau nekaltint schmoll.gif kaupimas, mano atveju, paveldeta liga doh.gif as ta darau labai seniai ir ilgai blush2.gif
sveika...tik didele minti patyliukais audzia 4u.gif

QUOTE(mash @ 2009 12 02, 19:39)
gyva ji dar, tikrai gyva smile.gif

isdavike dry.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 12 02, 20:27)
tai Nostalgie linkejimus,kad nesirgtu,o jei serga-greiciau pasveiktu,prasom perduot 4u.gif

priimu 4u.gif nesergu, tiesiog daug rupesciu...laiko lieka tik paskaitymui 4u.gif

o ir siaip smagu, kad mane prisimenat blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 12 02, 15:55)
Rami kokia temuke, nieks nieko neperka. Va ka reiskia sventes arteja, visos taupo.
As tik internete grozius ziurineju ikelsiu ir cia keleta

Nuotrauka didele, tai tik nuoroda metu. bantukas, kaip mano  wub.gif  ar bent panasus

net paciai is saves juokas paeme - net akys suzibo ir sirdis smarkiau plakti pradejo kai pamaciau biggrin.gif

QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 16:)
As tai tiek visko prisisakiau, kaip durnius giros  doh.gif  lotuliukas.gif , sedziu laukiu savo sukniu 3, kelniu, batu, klipsu  doh.gif , ir esu juodam minuse, uztat net nosies i ebeju ar etsy nebekisu, bo bijau pati saves  lotuliukas.gif

ai, zinok ir man tas pats, - gerai, kad grybauskaite neleido motinystes pasalpu sumazinti smile.gif
va ir sianiden, kad ir ne vintaze, ale nerealia sidabrine sage nusipirkau - jau pakuiciu pas save dezej, tai neisivazduoju kada as viska segesiu, ale vistiek mazai...
dar labai noreciau geros stambios apyrankes... o gal ir keliu mirksiukas.gif

QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 19:11)
Nu vistiek velnias nunese akis paganyt kur nereikia  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Panos, kaip manot, ar man aplamai tokia DAR tiktu ar jau nelabai....  blush2.gif  Ar cia vel atrodysiu, kaip per I komunija su gelytem  lotuliukas.gif
pagal aprasyma modelis identiskas visiems mano ismatavimams, tik vat veidelis 20 metu jaunesnis  doh.gif

nemacius as taves, bet jei nuemus tuos neriniukus, gal ir visai nieko butu. Cia reikia tokios miniatiurines moterytes prie jos. tie neriniai man nelabai - tikrovej gal ir graziai atrodo, bet nuotraukoj primena kiniska "mena" kur ant apatiniu siuva
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 12 01, 15:27)

labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 17:31)
Nu vienas jau atkeliavo

Grazus labai! O kas us kokybe negerai?

QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 18:11)
Nu vistiek velnias nunese akis paganyt kur nereikia  doh.gif  doh.gif  doh.gif

suknele tobula! Kaip tik sventems norejau kazko aksominio... super, tik as tuos mezginukus lupciau lauk - jei kas gali asocijuotis su vaikyste - tai jie... paliksciau juoda juoda, juodas pedkelnes ir ... buciau as...
QUOTE(Margot @ 2009 12 02, 18:58)
Sveikos, merginos smile.gif Gal žinot, kokia situacija su vintage krautuvėlėmis ir antikvaro turgumis Rygoje? Būsiu neužilgo Rygoje, tai prie progos galėčiau prasinešti pro "taškus" biggrin.gif

tiksliai nieko nezinau, bet ju tikrai yra... kazkas man kazka porino. as irgi po nauju vaziuosiu - tai lauksiu ispudziu su adresais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 12 03, 07:31)
Grazus labai! O kas us kokybe negerai?

Turejau omeny, kad foto kokybe labai prasta gavosi blush2.gif Siaip tai palciokas kaip naujas, jei nezinot specifiniu to laikmecio dalyku, tai sakytum, kad naujas, bet siaip jis daugiau ilgas svarkas nei paltas, nes tik medziagyte ir pamusaliukas, na dar priekyje ant medziagos paklijuota ala " marle " kazkokia, o medziaga tai vilna, nes kai garinau karstais garais - tai tradicinis vilnos kvapelis taip trenke smile.gif . O per nakti sumasciau, kad prie jo nesiosiu arba raudonus arba tamsiai violetinius batelius ax.gif , nes norisi kokis tai akcento, nes jei desius kokius zydrus, kreminius.... nu bus gal nieko, bet taip jau labai... kaip cia susakyt g.gif , a, isdailinta, per sterilu blush2.gif Ir dar butina beretka blush2.gif , noriu zydros, nes ta spalva man idealiai prie veidelio tinka, kur uzmatysit vaikisko dydzio - saukit garsiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 03 gruodžio 2009 - 09:23
QUOTE(brumbrumai @ 2009 12 02, 21:16)
Minerva, man rodos mane pamirsai  verysad.gif galiu pakartot dar klausima, kokius pavasariskus kvepalus rekomenduotum?smile.gif

Labai atsiprašau 4u.gif Man dar trūksta vieno informacijos momento: patinka saldesni, kartesni ar gaivesni kvepalai? (Jeigu sunku atsakyti, klausiu kitaip: kokią arbatą labiausiai mėgstate? biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 12 03, 10:09)
Labai atsiprašau  4u.gif Man dar trūksta vieno informacijos momento: patinka saldesni, kartesni ar gaivesni kvepalai? (Jeigu sunku atsakyti, klausiu kitaip: kokią arbatą labiausiai mėgstate? biggrin.gif)

oi, nesunku, patinka gaivesni smile.gif o arbata tai earl grey. bet is tikro, tai net nzn ar as megstu arbatos kvapa.. zalios tai nemegstu tikrai smile.gif
Atsakyti