Aš tai šituos priglausčiau
Rami kokia temuke, nieks nieko neperka. Va ka reiskia sventes arteja, visos taupo.
As tik internete grozius ziurineju ikelsiu ir cia keleta
Nuotrauka didele, tai tik nuoroda metu. bantukas, kaip mano ar bent panasus
http://www.bricklane....com/climgs/433
As tik internete grozius ziurineju ikelsiu ir cia keleta
Nuotrauka didele, tai tik nuoroda metu. bantukas, kaip mano ar bent panasus
http://www.bricklane....com/climgs/433
As tai tiek visko prisisakiau, kaip durnius giros , sedziu laukiu savo sukniu 3, kelniu, batu, klipsu , ir esu juodam minuse, uztat net nosies i ebeju ar etsy nebekisu, bo bijau pati saves
QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 16:05)
As tai tiek visko prisisakiau, kaip durnius giros , sedziu laukiu savo sukniu 3, kelniu, batu, klipsu , ir esu juodam minuse, uztat net nosies i ebeju ar etsy nebekisu, bo bijau pati saves
Oj greiciau viskas atkeliautu tau, bus smagu pasiziureti
QUOTE(mirattes @ 2009 12 02, 15:09)
Oj greiciau viskas atkeliautu tau, bus smagu pasiziureti
Nu vienas jau atkeliavo - cia pries pora men kazkuri buvot uzrodzius is MD toki zydra ( ir vel ) paltuka... tai masciau masciau, tardziau tardziau pardaveja ir nuspredziau nepirkt kazkodel, paskum uzsipirkau zydras klios kelnes is ebejaus ir tada sumasciau, kad man jau cia labai tiks - rasau pardavejai - palto nebera, tai isprasiau pirkejos duomenis, jai parasiau - o jai kaip tycia per mazas, tai isvadoj tas palciokas dabar pas mane
Tik man kirba mintis ispjaut tas permatomas sagas ir sukalt perliamutrines zydras
Nu nugaroj dar skeltukas, 2 eiles sagu, po sagute ant rankoviu ( irgi kirba mintis ispjaut arba siut po kokias 3 )
Nu nezinau kokia cia foto patumsy gavosi
rastas , gal bus aiskiau suprast
svelniai zydras, su murzina balta ir pilksvai sviesiai violetiniai rusva...
Jo, kokybe tai total koshmar Issamesne foto bus, kai derinsiu su kliosinem kelnem... O vat patarkit, koks jusu manymu ridikiulis tiktu, tiek spalviskai, tiek formos prasme O kokie bateliai? O tai pasiklydau mados labirintuose.. Ketinu ta paltuka nesiot siltom pavasario dienom su pencil sijonu arba klios kelnem
Nu vistiek velnias nunese akis paganyt kur nereikia
Panos, kaip manot, ar man aplamai tokia DAR tiktu ar jau nelabai.... Ar cia vel atrodysiu, kaip per I komunija su gelytem
pagal aprasyma modelis identiskas visiems mano ismatavimams, tik vat veidelis 20 metu jaunesnis
Panos, kaip manot, ar man aplamai tokia DAR tiktu ar jau nelabai.... Ar cia vel atrodysiu, kaip per I komunija su gelytem
pagal aprasyma modelis identiskas visiems mano ismatavimams, tik vat veidelis 20 metu jaunesnis
QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 16:11)
Nu vistiek velnias nunese akis paganyt kur nereikia
jamam viska! batelius,suknele,netgi sukuosena su baltom pedkelnem kodel man ja uzrodei? man jos dabar prisireike
tiesa,vis dar laukiu tavo daikciuko-parasiau jau net pardavejui,nesuprantu,kur pradingo
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 12 02, 18:15)
jamam viska! batelius,suknele,netgi sukuosena su baltom pedkelnem kodel man ja uzrodei? man jos dabar prisireike
tiesa,vis dar laukiu tavo daikciuko-parasiau jau net pardavejui,nesuprantu,kur pradingo
Tik buk gera, nestatyk uz ja , ir taip kaina aukstoka... O tas daikciukas - tai ateis, ne kur desis, gi kiek zinau pas jumi ten vis pastininkai streikuoja
apie Rygą nieko nežinau. bet visai norėčiau ten, šiaip, tiesiog pasivaikščiot
Stichija, man atrodo nereik tau tos suknelės. nu kaip čia... čerezčiur jau
Stichija, man atrodo nereik tau tos suknelės. nu kaip čia... čerezčiur jau
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 02, 19:07)
nu kaip čia... čerezčiur jau
Vat uztat ir norejau pasitart , ale zinai... nostalgija praejusiai jaunystei
QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 19:11)
Vat uztat ir norejau pasitart , ale zinai... nostalgija praejusiai jaunystei
čia gobšumas, ne nostalgija
ramiai. įkvėpk giliai