Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Aš tai šituos priglausčiau rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rami kokia temuke, nieks nieko neperka. Va ka reiskia sventes arteja, visos taupo.
As tik internete grozius ziurineju ikelsiu ir cia keleta

Nuotrauka didele, tai tik nuoroda metu. bantukas, kaip mano wub.gif ar bent panasus
http://www.bricklane....com/climgs/433

user posted image
Atsakyti
As tai tiek visko prisisakiau, kaip durnius giros doh.gif lotuliukas.gif , sedziu laukiu savo sukniu 3, kelniu, batu, klipsu doh.gif , ir esu juodam minuse, uztat net nosies i ebeju ar etsy nebekisu, bo bijau pati saves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 16:05)
As tai tiek visko prisisakiau, kaip durnius giros  doh.gif  lotuliukas.gif , sedziu laukiu savo sukniu 3, kelniu, batu, klipsu  doh.gif , ir esu juodam minuse, uztat net nosies i ebeju ar etsy nebekisu, bo bijau pati saves  lotuliukas.gif

Oj greiciau viskas atkeliautu tau, bus smagu pasiziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 12 02, 15:09)
Oj greiciau viskas atkeliautu tau, bus smagu pasiziureti  4u.gif

Nu vienas jau atkeliavo - cia pries pora men kazkuri buvot uzrodzius is MD toki zydra ( ir vel doh.gif lotuliukas.gif ) paltuka... tai masciau masciau, tardziau tardziau pardaveja ir nuspredziau nepirkt kazkodel, paskum uzsipirkau zydras klios kelnes is ebejaus ir tada sumasciau, kad man jau cia labai tiks - rasau pardavejai - palto nebera, tai isprasiau pirkejos duomenis, jai parasiau - o jai kaip tycia per mazas, tai isvadoj tas palciokas dabar pas mane blush2.gif lotuliukas.gif
Tik man kirba mintis ispjaut tas permatomas sagas ir sukalt perliamutrines tongue.gif zydras blush2.gif
Nu nugaroj dar skeltukas, 2 eiles sagu, po sagute ant rankoviu ( irgi kirba mintis ispjaut arba siut po kokias 3 g.gif )
Nu nezinau kokia cia foto patumsy gavosi g.gif
user posted image
rastas , gal bus aiskiau suprast
user posted image
svelniai zydras, su murzina balta ir pilksvai sviesiai violetiniai rusva...

Jo, kokybe tai total koshmar doh.gif Issamesne foto bus, kai derinsiu su kliosinem kelnem... O vat patarkit, koks jusu manymu ridikiulis tiktu, tiek spalviskai, tiek formos prasme g.gif O kokie bateliai? doh.gif g.gif O tai pasiklydau mados labirintuose.. Ketinu ta paltuka nesiot siltom pavasario dienom su pencil sijonu arba klios kelnem blush2.gif
Atsakyti
Nu vistiek velnias nunese akis paganyt kur nereikia doh.gif doh.gif doh.gif
Panos, kaip manot, ar man aplamai tokia DAR tiktu ar jau nelabai.... blush2.gif Ar cia vel atrodysiu, kaip per I komunija su gelytem lotuliukas.gif
user posted image
pagal aprasyma modelis identiskas visiems mano ismatavimams, tik vat veidelis 20 metu jaunesnis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 02 gruodžio 2009 - 18:12
QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 16:11)
Nu vistiek velnias nunese akis paganyt kur nereikia  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Panos, kaip manot, ar man aplamai tokia DAR tiktu ar jau nelabai....  blush2.gif  Ar cia vel atrodysiu, kaip per I komunija su gelytem  lotuliukas.gif
user posted image
pagal aprasyma modelis identiskas visiems mano ismatavimams, tik vat veidelis 20 metu jaunesnis  doh.gif

jamam viska! thumbup.gif batelius,suknele,netgi sukuosena su baltom pedkelnem lotuliukas.gif kodel man ja uzrodei? man jos dabar prisireike doh.gif

tiesa,vis dar laukiu tavo daikciuko-parasiau jau net pardavejui,nesuprantu,kur pradingo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 12 02, 18:15)
jamam viska! thumbup.gif batelius,suknele,netgi sukuosena su baltom pedkelnem lotuliukas.gif kodel man ja uzrodei? man jos dabar prisireike doh.gif

tiesa,vis dar laukiu tavo daikciuko-parasiau jau net pardavejui,nesuprantu,kur pradingo doh.gif

Tik buk gera, nestatyk uz ja blush2.gif , ir taip kaina aukstoka... O tas daikciukas - tai ateis, ne kur desis, gi kiek zinau pas jumi ten vis pastininkai streikuoja blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Gal žinot, kokia situacija su vintage krautuvėlėmis ir antikvaro turgumis Rygoje? Būsiu neužilgo Rygoje, tai prie progos galėčiau prasinešti pro "taškus" biggrin.gif
Atsakyti
apie Rygą nieko nežinau. bet visai norėčiau ten, šiaip, tiesiog pasivaikščiot ax.gif

Stichija, man atrodo nereik tau tos suknelės. nu kaip čia... čerezčiur jau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 02 gruodžio 2009 - 19:07
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 02, 19:07)
nu kaip čia... čerezčiur jau ax.gif

Vat uztat ir norejau pasitart lotuliukas.gif , ale zinai... nostalgija praejusiai jaunystei doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 12 02, 19:11)
Vat uztat ir norejau pasitart  lotuliukas.gif , ale zinai... nostalgija praejusiai jaunystei  doh.gif  lotuliukas.gif

čia gobšumas, ne nostalgija wink.gif

ramiai. įkvėpk giliai mirksiukas.gif
Atsakyti