Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

velniava kaip uzsiknisau su tuo 5ouju vakareliu. Sugalvoju ideju ir persigalvoju, nes tai to tai to truksta. Galiausiai nusipirkau saules klioso suknyte. Nesiusiu jai pasijonio nes ir taip labai pusta is saves. dabar atidaviau siuvejai, kad patrumpintu. Nors ir labai 50uju ilgis bet pati nepatogiai jauciuosi.
Suknele juoda, puosnesne. Kokius aksesuarus rinktis? Mausiuosi nertas pirstinaites.
Atsakyti
o suknelė kokia?
vasariška labiau ar šiltesnė?
koks kaklas, kokios rankovės? koks audinys?
kad kliošas tai čia visai ne laikmečio acpindys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 01, 20:28)
o suknelė kokia?
vasariška labiau ar šiltesnė?
koks kaklas, kokios rankovės?  koks audinys?
kad kliošas tai čia visai ne laikmečio acpindys blush2.gif

bet vienas is to laikmecio bruozu wink.gif suknele vakarine, storos medvilnes, atvirais peciais, desiuosi kardi, kaip irgi viena is pagrindiniu drabuziu
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 12 01, 18:42)
velniava kaip uzsiknisau su tuo 5ouju vakareliu. Sugalvoju ideju ir persigalvoju, nes tai to tai to truksta. Galiausiai nusipirkau saules klioso suknyte. Nesiusiu jai pasijonio nes ir taip labai pusta is saves. dabar atidaviau siuvejai, kad patrumpintu. Nors ir labai 50uju ilgis bet pati nepatogiai jauciuosi.
Suknele juoda, puosnesne. Kokius aksesuarus rinktis? Mausiuosi nertas pirstinaites.

labai man grazus vaizdelis priesiasi. Kol nemaciau, galiu nusisneket, bet as dar pasiorganzuociau kontrastinga medziagini dirzeli su prisiutu (ne suristu) bantuku (na panasiai, kaip butu isiuta kita medziaga) ir gal dar virsu puosciau bantuku... perliukai gal, jei jau nebus per daug, bet siaip tai ju klestejimo laikas... arba maza skaryte ant kaklo (jei iskirpte atvira). va tep...

O del klioso - itariu Zmonyte teisi, kiek teko matyt - sukneles rauktos arba klostytos, nepilno klioso, bet manau nebutina tiksli interpretacija - pats vaizdas svarbu... laukiam vaizdo!
Atsakyti
geriau butu pamatyti suknelės ir to kito daikto foto kardžio kaip jus sakot hihihi.gif
wa tada manau tikrai patarimų sulauktum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 01, 21:54)
geriau butu pamatyti suknelės ir to kito daikto foto kardžio kaip jus sakot hihihi.gif
wa tada manau tikrai patarimų sulauktum 4u.gif

kaip jau minejau suknyte pas siuveja, o kta priezastis mano landus bendradarbiai kartais patikrina si foruma, nesinori is anksto issiduoti. Na bet kazka sugalvosiu.
O megztuka desiuosi triju ketvirciu rankovytemis, kad pirstinaites dailiai atrodytu.

Zvirbli, del dirzo gera ideja, reikes kazka susimeistrauti, juk, pagaliau ismokau siuviamaja naudotis. Gal batuku spalvos pasisiusiu, jeigu medziageles rasiu
Atsakyti
Mirattes,ryt Humanoj viskas 12 litų
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2009 12 01, 22:09)
Mirattes,ryt Humanoj viskas 12 litų

O super jau norejau tau i AZ rasyti smile.gif
Atsakyti
Labas, norejau parasyti- rytas doh.gif . Kai zmones eina miegot as galu gale parsirandu doh.gif

Perliukai, auuuu.. Ko nekalbi, kai bandau kalbinti? Buvau kailiuku, bet eisiu dar rytoj.Nes siandien pati seimininke buvo isvykus prekiu, gal ka naujo tures. Atidejau viena tamsiai ruda, kita smelini. Kurie man geriausiai atrode.
Atsakyti
pažiūrim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 02, 10:37)

Patys indai tai man gruboki, bet žalią stiklą labai mėgstu wub.gif

Vat pasigirsiu į temą, parsivežiau iš močiutės prieškarinę čekoslovakišką sriubinę bigsmile.gif Gaila, kad be dangčio, bet vis tiek man be proto graži!
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 02, 09:37)

Gražu thumbup.gif
Mano tėvai, kai susituokė, pradėjo kaupti žalio stiklo indus. Šiek tiek jų liko man. Aišku, kaupimo, pirkimo laikas - sovietmetis. Tad ir stiklas nėra tokios kokybės ir grožio. Ale vis vien turiu gražią žalią peleninę su briedžiu, didelę silkinę lėkštę (su silke) ir mažas tokias pačias lėkšteles, keletą salotinių, vazelių... Man gražu.
Papildyta:
Mano du stiklai, buvę po ranka:
trikojė salotinė, kurioje dabar dukrytė laiko kriaukles, gintariukus ir akmenėlius
user posted image

ir peleninė
user posted image

Kiti indai spintoje...
Atsakyti