Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(Minerva @ 2009 12 01, 10:20)
Labas rytas,

Apie apelsinus ir jų žiedus. Mėgstančioms apelsinus rekomenduoju Clinique Happy (vyriškus!)..

oo, galvojau, kad as kazkokia keista, kad naudoju vyriskus Clinique Happy biggrin.gif o pasirodo, kad galima smile.gif jau daugiau nei 5 metus jie mano megstamiausi. bet kaip tik jau pradedu noret kitokiu prisiklausius graziu istoriju apie kvepalus smile.gif Minerva, gal galetum rekomenduot kokius labai svelnius ir labai pavasariskus? nors jauciu kvailai paklausiau..
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 12 01, 08:42)
ačiū kad esat  4u.gif  nes mes čia bloodnos dievačkos nebais gaudomės kvapų istorijoj blush2.gif

pritariu ir dekoju taip pat,nes tikrai daug ko iki siol nezinojau doh.gif 4u.gif

o man siandien sirdi skauda-kaimynai sumaste medi nezinau,kiek metu senumo,nupjaut doh.gif verysad.gif ziuriu dabar ir verkt norisi-o jis man toks mielas patapes buvo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2009 12 01, 07:04)
user posted image

Senutėlį juodą odinį rankinuką jau turėjau anksčiau. O štai penkiasdešimties metų senumo "slyvinius" karolius gavau dovanų vakar  rolleyes.gif

va situ karoliu ir as neatsisakyciau,vis ieskau kazkokiu panasiu,bet vis ne tie-paemus i rankas,nejauciu,kad patinka ir norisi turet,o per ebay-kartais taip uzkyla nezmoniskai kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2009 12 01, 11:18)
Minerva, gal galetum rekomenduot kokius labai svelnius ir labai pavasariskus? nors jauciu kvailai paklausiau..

Mielai smile.gif Tik pasakyk, kas tau kvepia skaniausiai: gėlių puokštė, pakalnutės, alyvos, ievos, pavasarinė žaluma, laukinės našlaitės? (kitaip sakant, su kokiu kvapu tau asocijuojasi pavasaris)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 01 gruodžio 2009 - 11:30
QUOTE(Minerva @ 2009 12 01, 11:24)
Mielai smile.gif Tik pasakyk, kas tau kvepia skaniausiai: gėlių puokštė, pakalnutės, alyvos, ievos, pavasarinė žaluma, laukinės našlaitės? (kitaip sakant, su kokiu kvapu tau asocijuojasi pavasaris)

oi, kaip miela biggrin.gif manau, kazkas su jazminais, pakalnutem, tik gal dar kazkiek svelniau smile.gif
Atsakyti
Labas

Na jau tie "slyviniai" wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 12 01, 11:21)
va situ karoliu ir as neatsisakyciau,vis ieskau kazkokiu panasiu,bet vis ne tie-paemus i rankas,nejauciu,kad patinka ir norisi turet,o per ebay-kartais taip uzkyla nezmoniskai kainos doh.gif

QUOTE(danske @ 2009 12 01, 13:11)
Na jau tie "slyviniai" wub.gif  wub.gif

Pamaloninot 4u.gif Lauksiu švenčių dabar rolleyes.gif
Atsakyti
O linkomanijoje kaip manot galima rasti tuos filmukus apie paryziu?
man dabar labai aktualu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 12 01, 14:32)
O linkomanijoje kaip manot galima rasti tuos filmukus apie paryziu?
man dabar labai aktualu smile.gif  4u.gif

2 dienos paryžiuje lyg ir buvo, dėl kitų nžn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 01, 00:30)
Gal sakau kam pravers? delninuke smile.gif

koookia grazi! Bet brangi...

QUOTE(Laisvė @ 2009 12 01, 09:04)

Senutėlį juodą odinį rankinuką jau turėjau anksčiau. O štai penkiasdešimties metų senumo "slyvinius" karolius gavau dovanų vakar  rolleyes.gif

abu nice, bet rankinukas tai super super!

QUOTE(Margot @ 2009 12 01, 09:34)

2. Kur už tokią kainą duoda filmus? bigsmile.gif Gal dar liko? biggrin.gif
Apie Pont Neuf žinau ne tokį ir seną filmą - turbūt bus ne tas: Leo Caraxo "Les amants du Pont-Neuf" (Pont Neuf meilužiai) su Juliette Binoche. Sukrečiantis.

Mna nupirko Norfos bazej (kur Vilkpedej). Turbut pacioj norfoj. Beje ten yra ir knygu isparduotuve.

Les amants du Pont-Neuf - joooo, sita ir turejau galvoj! Reik paziureti!!! Binoche man nuostabi. Ji beje vaidina ir mano abiejuose mano minetuose apie paryziu...
Kaip parsisust, deja, nezinau - cia mano vyriskio darbas...

Atsakyti
Dailuma wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 12 01, 15:27)

man tai patinka kaip ir pati idėja, bet nepatinka tai, kad atrodo kad tie perlai atrodo kaip ant nykščių pamauti g.gif
ir grandinėlės raštas galėtų būti ne toks... ax.gif pigus gal tinkamas žodis mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 01 gruodžio 2009 - 16:28

O man kaip tik atrodo, kad taip graksciai dviem pirshtais paemus biggrin.gif Grandinele tikrai kitokia galetu buti smile.gif
Atsakyti