va dar atsitiktinai koki puslapeli uztikau:
http://www.retro-hou...ro-fashion.html
toks netvarkingas kazkoks, bet informacijos yra. Enjoy!
Tiesa visai ne i tema: prie VCUP nuo upes kepa kastonus
Dar vienas ne i tema: ar matet du filmus apie Paris? Paris, je t'aime ir Paris? Man jie labai labai... Labai stilistiskai panasus, visai nesaldus, bet tokie romantiski...
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 30, 19:49)
Tiesa visai ne i tema: prie VCUP nuo upes kepa kastonus
jėėga. ačiū reiks vestis vaiką
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 30, 19:41)
pritariu visiems sitiems, tik apelsinu ziedai man neeeee. Apelsinai - ok, ziedai - man toks karstelejes saltas kvapas - jau dvejus isbandziau ir supratau, kad ne. Va ir dabar turiu miela miniuka, o nelabai jis man limpa... Tiksliau nelabai lipdziausi. O sian nusipirkau du naujus L'Occitane kvapus (miniukus, aisku), tai laaaaabai. Atradimas cia man. Ir neroli dar - Zmonyte nepyk, bet kai uzkvepejaiiiiiii. neatsilaikiau.
Zvirbli, neroli aliejus ir yra gaunamas iš apelsinmedžių žiedų O kokius antrus papirkai?
Dėl skrudintų kaštainių palei Nerį - puiki žinia!!! Būtinai eisiu išmėginti. Pamenu, labai mėgdavau kaštonų kremą, kurį tepdavau ant skrudintų batono riekelių ir valgydavau kaip desertą. Nerealus skonis, nieko panašaus į jį nėra. Gaila, kad Lietuvoje nesu niekur aptikusi tokio daikto.
Nu dar apie filmus pasisakysiu Žiūriu visus, kurie kažkaip susiję su Paryžiumi. Mačiau tuos tavo paminėtus, bet dar galiu rekomenduot Dvi dienos Paryžiuje. Apie visus egzistuojančius mitus, kuriais apaugę paryžiečiai (ne be pagrindo) Dar vienas nerealus filmas, tik jau ne su Paryžiumi, o su Prancūzija susijęs - Šerbūro lietsargiai. Šitą tai verta žiūrėt, kaip į kino istoriją įėjusį miuziklą, kuris buvo pats pirmas prancūzų spalvotas filmas ir dėl Le Grando muzikos, kurią visos mokat mintinai, tik nežinot, iš kur O aktorių garderobas koks!!!! 100 balų vienareikšmiškai. O kur dar jauna Catherine Deneuve pagrindiniame vaidmenyje:
http://www.youtube.c...qlQ&feature=fvw
QUOTE(Margot @ 2009 11 30, 21:51)
Zvirbli, neroli aliejus ir yra gaunamas iš apelsinmedžių žiedų O kokius antrus papirkai?
O tai kaip cia suorasti tada del tu ziedu Neroli - sauletas, ryskus, saldus, sultingas. O Jo Malone ir Serge Lutens Fleur d'Oranger man turi ta salta kartoka kvapa. Itariu, reiks giliau cia pasiaiskint kas ir kaip...
Del filmu - 2 dienas paryziui kaip tik vakar man nupirko uz 1,49 , o Lietsargius kazkada seniai seniai esu macius... Dar zinau, kad yra kazkoks senas filmas apie meile, susijes su Point Neuf, bet dabar uzkrito pavadinimas...
Senutėlį juodą odinį rankinuką jau turėjau anksčiau. O štai penkiasdešimties metų senumo "slyvinius" karolius gavau dovanų vakar
QUOTE(Zvirblis @ 2009 12 01, 07:26)
1. O tai kaip cia suorasti tada del tu ziedu Neroli - sauletas, ryskus, saldus, sultingas. O Jo Malone ir Serge Lutens Fleur d'Oranger man turi ta salta kartoka kvapa. Itariu, reiks giliau cia pasiaiskint kas ir kaip...
2. Del filmu - 2 dienas paryziui kaip tik vakar man nupirko uz 1,49
2. Del filmu - 2 dienas paryziui kaip tik vakar man nupirko uz 1,49
1. Su tais citrusais ir jų žiedais man tikra painiava. Va čia Biologė yra gerai išaiškinus.
2. Kur už tokią kainą duoda filmus? Gal dar liko?
Apie Pont Neuf žinau ne tokį ir seną filmą - turbūt bus ne tas: Leo Caraxo "Les amants du Pont-Neuf" (Pont Neuf meilužiai) su Juliette Binoche. Sukrečiantis.
QUOTE(Margot @ 2009 12 01, 09:34)
Apie Pont Neuf žinau ne tokį ir seną filmą - turbūt bus ne tas: Leo Caraxo "Les amants du Pont-Neuf" (Pont Neuf meilužiai) su Juliette Binoche. Sukrečiantis.
jė. pritariu, žiūrėjau vasarą... na toks... mmmm filmas
QUOTE(Minerva @ 2009 12 01, 10:20)
Apie apelsinus ir jų žiedus. Mėgstančioms apelsinus rekomenduoju Clinique Happy (vyriškus!), L'Occitane Ruban d'Orange ir kitas apelsinų serijas (L'Occitane sėkmingai apelsinų kvapą atskleidė). O dėl apelsinų žiedų... Aš teikiu pirmenybę vaisiams
L'Occitane super atskleidė, yra kvepalai, aliejai kūnui - esu viską bandžius
iš tos pačios serijos, kiek kitoks bet nenusileidžiantis kvapas - JPG Classique
Margot su Minerva kvepalų žinovės?
QUOTE(Minerva @ 2009 12 01, 10:36)
Kaip ir...
ačiū kad esat nes mes čia bloodnos dievačkos nebais gaudomės kvapų istorijoj