Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(GinCherry @ 2009 11 29, 23:07)
Smeiziate tongue.gif
Amm, nezinau, bet manau, kad ne biggrin.gif Iduosiu papugai i nagus  biggrin.gif

rolleyes.gif biggrin.gif

iduok, bet tada papuga pati pristatyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 11 29, 15:39)
uz abi 15lt

Ojei................ blink.gif blink.gif blink.gif pasaka. ir segės, ir kaina.
Atsakyti
Vietine, is Vilniaus as, Danske 4u.gif
Atsakyti
Gin, pažiūrėk, man kažkoks įtartinas. na bantikas tai susidorojęs, ir neaišku kada buvo atidaryti jie... i chočica i kolica...
Atsakyti
bantikas tai tikrai toks "idomesnis" biggrin.gif Zinok nezinau ka patart, bijau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 30 lapkričio 2009 - 18:05
as irgi neimciau,juolab,kad is singapuro-o is tokiu azijos saliu,as bent jau,niekad neperku-ten pastoviai fake buna doh.gif

gavau siandien savo kvepaliukus-tai 4711 kazkokie keisti-etikete skiriasi siek tiek,bei kamstukas,nors kvapas tai tas pats,kaip ir tu,kur turiu g.gif ar galejo ju buti su keliom etiketem g.gif
baciokai melyni-kaip man gaminti ir svarbiausia-visai nauji thumbup.gif
vienus siandien radau pas mus vietinej charity pardej-per mazi,o tokie fainuciai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 30 lapkričio 2009 - 18:09
na atsižvelgiant į tai kad jiems benveik 20metų, bantikas pofik.
radau naujus galima už 80$ (50ml) nusipirkt, na dar kiek už siuntima i LT neaišku. arb aper tarpininkes.
mane labiausiai gazdina, kad jie atidarytio tasrkim prieš, na gerai 10 metų.. tai kas ten tada viduj?

Minerva, help, patark wink.gif 4u.gif
Atsakyti

Zmonyte, ar jie tikrai tokie seni? Juk jie ir dabar gaminami, tik sukurti 1991 metais, tai gali buti pirkti ir pernai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 11 30, 18:07)
as irgi neimciau,juolab,kad is singapuro-o is tokiu azijos saliu,as bent jau,niekad neperku-ten pastoviai fake buna doh.gif

va va. na bet būna išimčių gal... nežinau.
parašiau tarpininkės paskaičiuot kiek i lt kainuotų su viskuo ax.gif
man šiaip jų net ir nereik, nes turiu savuosius- visai kitus, visai ne vintage, ir jie mane varo iš proto, tai čia labai didelis sportinis interesas, nes, jau 3-ias gyvenime sutiktas kvapas, visai skirtingų formų, ale natos tos pačios.
manjakė esu biskiuką tų kvapų, niekas manęs taip nenuteikia alpulingai kaip neroli, mandarinai/apelsinai gryni, vanile ir kt.

ėch....
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 30, 18:11)
Zmonyte, ar jie tikrai tokie seni? Juk jie ir dabar gaminami, tik sukurti 1991 metais, tai gali buti pirkti ir pernai  mirksiukas.gif

jo jo, anderstand, bet as primeciau del isvaizdos kad jie seni, seniai pirkti, na nes baltas per 5 metus taip nenusidėvi schmoll.gif g.gif
užtatai ir primečiau kad mažu čia seniena kokia užmiršta ištraukta g.gif
Papildyta:
jei kada užtiksite va šiuos kurnors wink.gif pazvanykit varpais manęs link blush2.gif
user posted image
aš turiu dabartinį leidimą, norėtūs ir senesnį turėt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 30 lapkričio 2009 - 18:21
nainaianai turiu suknią šventėm wub.gif
vaizdų kadanors vėliau patėkšiu,nes dabar per tamsu jau ką nors fotkinti,ypatingai,kad ta suknė su blizgučiu
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 30, 18:03)

Tai, kad priima jis tik bank transferi. Kainuos - kosmosas!!! Ir atrodo tikrai kaip pagyvene...

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 30, 18:17)
niekas manęs taip nenuteikia alpulingai kaip neroli, mandarinai/apelsinai gryni, vanile ir kt.
ėch....

pritariu visiems sitiems, tik apelsinu ziedai man neeeee. Apelsinai - ok, ziedai - man toks karstelejes saltas kvapas - jau dvejus isbandziau ir supratau, kad ne. Va ir dabar turiu miela miniuka, o nelabai jis man limpa... Tiksliau nelabai lipdziausi. O sian nusipirkau du naujus L'Occitane kvapus (miniukus, aisku), tai laaaaabai. Atradimas cia man. Ir neroli dar - Zmonyte nepyk, bet kai uzkvepejaiiiiiii. neatsilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 30, 19:41)
Zmonyte nepyk, bet kai uzkvepejaiiiiiii. neatsilaikiau.

biggrin.gif į sveikatą mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti