Koks oras geras.Kad butu ana savaitgali toks buves, butu Nostalgie nesusalus.
Zinau puikiai, kad radai patinkanti daikta, tai pirk. Nes ir daugiau atsiras kam patinka. Bet vis su tuo pagalvosiu. Nei paveiksliuku, nei kava-arbata.
Lelytes dvi nusipirkau, ne tos kolekcines, bet mielos . Buvo ir tu didziuju damu, bevardziu, tik labai numyletu.
Radom tikra kareiviska odini dirza su kuju ir pjautuvu. Labai senas, nes pries isgaruojant tarybinei armijai is LT jau buvo kitokie.
Ir YSL skarute. Zalia, simpatiska.
Zvirbli , paziuresiu koks ten dydis. Aiskiu, jei dar bus
A, dar maciau tokiu kailiuku. Kaip du seskiukai ar audines, su galvytem sujungtos , o visas kunelis kaip salikelis gal. Su kojytem ir uodegom. Gal ir idomiai butu. Nesugalvojau.
Sveikos merginos
Mano teplepui vel kapiec, tai is telefono rasau
Giriu pasirodziusiuju pirkinukus
Danske, pasidemonstruok.
Mano teplepui vel kapiec, tai is telefono rasau
Giriu pasirodziusiuju pirkinukus
Danske, pasidemonstruok.
Galiu emailu. Bet kad nezinau tavojo, o bus sunku is tel. Vakare, gal Nostalgie bus nepavargus, ar Gin pasirodys.
QUOTE(danske @ 2009 11 22, 13:51)
Nebuvo tu graziuju nosiniu? Na apmegztu, siuvinetu , geletu
QUOTE(Stichija @ 2009 11 22, 15:06)
Nebuvo tu graziuju nosiniu? Na apmegztu, siuvinetu , geletu
Viena geleta, labai murzina, tai dviem pirstais paemiau , o dabar ACE mirksta. Gera ji, tik jei demes isnyks. Geles neblunka, tegu pamirksta, paziuresim kas bus.
Sakau, kad labai skirtingom dienom skirtingos prekes. Kartais pamatai gera daikta, kelias savaites nebera, vel po kurio laiko randi. Gal prekeiviai taip atnaujina asortimenta
Pasaulio pabaiga...
Vakar man "kuistuke" viena ponia pardavėja sugebėjo iškalbėti dėl to, kad perku vintažinę rankinę už 6 Lt: "o dar sako, kad žmonės Lietuvoje blogai gyvena - karnavalams net rankines perka!" Kai pasakiau, kad perku įprastiniam nešiojimui, paaiškino, jog neatrodau ubagė ir galiu iš jos nusipirkti ne vieną brangesnę
Vakar man "kuistuke" viena ponia pardavėja sugebėjo iškalbėti dėl to, kad perku vintažinę rankinę už 6 Lt: "o dar sako, kad žmonės Lietuvoje blogai gyvena - karnavalams net rankines perka!" Kai pasakiau, kad perku įprastiniam nešiojimui, paaiškino, jog neatrodau ubagė ir galiu iš jos nusipirkti ne vieną brangesnę
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 22, 11:09)
geros medziokles, as irgi i blusturgi trauksiu
Buvau turgeli gal kokias 5-10 min - mano seimyna eilini karta zyyyyyyyze bu... Nostalgie nemaciau - gal pietu buvo isejus... Nieko nepapirkau. Neblogu dalyku buvo, bet labai jau brangsta Vilniaus turgelis Kaip ir viskas Vilniuj. I don't like...
QUOTE(Minerva @ 2009 11 22, 14:32)
Pasaulio pabaiga...
Geras! Pardaveja tai dar Ok, mano familija nesupranta, kad man pasidare...
QUOTE(Minerva @ 2009 11 22, 14:32)
Pasaulio pabaiga...
Aha, man panasiai buvo Persa savo nuomone su ala Gariuninem baisiom tasem, apkabinetom kniedem, visokiais gelzgaliais ir dar bala zino kuom Nu juk kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir skoniu, tai vat ne........ savo pirst reikia
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 22, 14:39)
mano familija nesupranta, kad man pasidare...
Maniskis irgi nesupranta , tavoji mano mylima oranzine suknia total koshmar, nautical palciokas irgi, tolereuoja nebent juodas aptemptas suknias ala 50' ieji ir batelius ant taureles formos kulniuko, jokios jis nuovokos neturi kas grazu , bo jam tik paduok tai, kas ant kokiu Zmoniu virselio
man tik dabar dašuto,kad iš nostalgie sagę papirkau.
labai nuostabiai graži moteris esate
labai nuostabiai graži moteris esate
as irgi norejau seges is nostalgie
As i kuistukyna vaziuoju tokia apranga, kaip vaziuociau grybaut ar malku kirsti miskan. Mokeciau , pasidaryciau melsvos nosies ir pamustu paakiu makiaza.Nes kitaip daiktas pabrangsta.Ne visur, bet tokia situacija pastebiu.
Man tik pasakytu, kad karnavalui Tuoj paverkciau, kad dar pora litu nuleistu, kad daiktas tik tam ir tetinkamas, dar pabandyciau pasakyt , kad vaikams mokykloje sugalvojo atsinest.
Man tik pasakytu, kad karnavalui Tuoj paverkciau, kad dar pora litu nuleistu, kad daiktas tik tam ir tetinkamas, dar pabandyciau pasakyt , kad vaikams mokykloje sugalvojo atsinest.
danske aferiste? ko tik del grobio nepadarysi