Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Koks oras geras.Kad butu ana savaitgali toks buves, butu Nostalgie nesusalus.

Zinau puikiai, kad radai patinkanti daikta, tai pirk. Nes ir daugiau atsiras kam patinka. Bet vis su tuo pagalvosiu. doh.gif Nei paveiksliuku, nei kava-arbata.
Lelytes dvi nusipirkau, ne tos kolekcines, bet mielos . Buvo ir tu didziuju damu, bevardziu, tik labai numyletu.
Radom tikra kareiviska odini dirza su kuju ir pjautuvu. Labai senas, nes pries isgaruojant tarybinei armijai is LT jau buvo kitokie.

Ir YSL skarute. Zalia, simpatiska.

Zvirbli , paziuresiu koks ten dydis. Aiskiu, jei dar bus

A, dar maciau tokiu kailiuku. Kaip du seskiukai ar audines, su galvytem sujungtos , o visas kunelis kaip salikelis gal. Su kojytem ir uodegom. Gal ir idomiai butu. Nesugalvojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 22 lapkričio 2009 - 14:03
Sveikos merginos 4u.gif
Mano teplepui vel kapiec, tai is telefono rasau blush2.gif
Giriu pasirodziusiuju pirkinukus bigsmile.gif
Danske, pasidemonstruok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu emailu. Bet kad nezinau tavojo, o bus sunku is tel. Vakare, gal Nostalgie bus nepavargus, ar Gin pasirodys.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 11 22, 13:51)
Koks oras geras.Kad butu ana savaitgali toks buves, butu Nostalgie nesusalus.

Nebuvo tu graziuju nosiniu? verysad.gif Na apmegztu, siuvinetu , geletu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 11 22, 15:06)
Nebuvo tu graziuju nosiniu?  verysad.gif  Na apmegztu, siuvinetu , geletu  ax.gif  blush2.gif

Viena geleta, labai murzina, tai dviem pirstais paemiau , o dabar ACE mirksta. Gera ji, tik jei demes isnyks. Geles neblunka, tegu pamirksta, paziuresim kas bus.
Sakau, kad labai skirtingom dienom skirtingos prekes. Kartais pamatai gera daikta, kelias savaites nebera, vel po kurio laiko randi. Gal prekeiviai taip atnaujina asortimenta mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasaulio pabaiga...

Vakar man "kuistuke" viena ponia pardavėja sugebėjo iškalbėti dėl to, kad perku vintažinę rankinę už 6 Lt: "o dar sako, kad žmonės Lietuvoje blogai gyvena - karnavalams net rankines perka!" Kai pasakiau, kad perku įprastiniam nešiojimui, paaiškino, jog neatrodau ubagė ir galiu iš jos nusipirkti ne vieną brangesnę laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 22, 11:09)
geros medziokles, as irgi i blusturgi trauksiu smile.gif

Buvau turgeli gal kokias 5-10 min - mano seimyna eilini karta zyyyyyyyze doh.gif bu... Nostalgie nemaciau - gal pietu buvo isejus... Nieko nepapirkau. Neblogu dalyku buvo, bet labai jau brangsta Vilniaus turgelis g.gif g.gif Kaip ir viskas Vilniuj. I don't like...

QUOTE(Minerva @ 2009 11 22, 14:32)
Pasaulio pabaiga...

Vakar man "kuistuke" viena ponia pardavėja sugebėjo iškalbėti dėl to, kad perku vintažinę rankinę už 6 Lt: "o dar sako, kad žmonės Lietuvoje blogai gyvena - karnavalams net rankines perka!" Kai pasakiau, kad perku įprastiniam nešiojimui, paaiškino, jog neatrodau ubagė ir galiu iš jos nusipirkti ne vieną brangesnę laugh.gif

Geras! Pardaveja tai dar Ok, mano familija nesupranta, kad man pasidare...
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 11 22, 14:32)
Pasaulio pabaiga...

Aha, man panasiai buvo doh.gif Persa savo nuomone su ala Gariuninem baisiom tasem, apkabinetom kniedem, visokiais gelzgaliais ir dar bala zino kuom doh.gif Nu juk kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir skoniu, tai vat ne........ savo pirst reikia doh.gif

QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 22, 14:39)
mano familija nesupranta, kad man pasidare...

Maniskis irgi nesupranta lotuliukas.gif , tavoji mano mylima oranzine suknia total koshmar, nautical palciokas irgi, tolereuoja nebent juodas aptemptas suknias ala 50' ieji ir batelius ant taureles formos kulniuko, jokios jis nuovokos neturi kas grazu blush2.gif lotuliukas.gif , bo jam tik paduok tai, kas ant kokiu Zmoniu virselio doh.gif
Atsakyti
man tik dabar dašuto,kad iš nostalgie sagę papirkau.
labai nuostabiai graži moteris esate 4u.gif
Atsakyti
as irgi norejau seges is nostalgie sad.gif
Atsakyti
As i kuistukyna vaziuoju tokia apranga, kaip vaziuociau grybaut ar malku kirsti miskan. Mokeciau , pasidaryciau melsvos nosies ir pamustu paakiu makiaza.Nes kitaip daiktas pabrangsta.Ne visur, bet tokia situacija pastebiu.

Man tik pasakytu, kad karnavalui mirksiukas.gif Tuoj paverkciau, kad dar pora litu nuleistu, kad daiktas tik tam ir tetinkamas, dar pabandyciau pasakyt , kad vaikams mokykloje sugalvojo atsinest.
Atsakyti
danske aferiste? smile.gif ko tik del grobio nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti