Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(GinCherry @ 2009 11 29, 17:32)
Miratess, kuri? ta su burbuliukais? smile.gif

Ash turiu tokiu laputaiciu namie, bet man kazkaip irgi visa gyvuneli nesiot sirdis neleidz  blush2.gif

Jo su burbuliukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Man kojytes ir uodegos kazkaip nieko. Nebent galvytes nuemus ir paprastai susiuvus gale. Myliu gyvunus ir as. Ir turiu namie. Bet ir kailinius deviu, ir batus bei rankines megstu odines
Papildyta:
user posted image

Kokia grazi lekste wub.gif .Nors nelabai megstu lekstes ant sienos, bet sitos noreciau
Atsakyti
Dėl tų akinių - laukiu, kol savininkė parašys, kuriame Vilniaus krašte gyvena. Tada, merginos, kaip sakoma, pagal gyvenamąją vietą kreipsiuosi ax.gif
Gal nieko tiems akiniams neatsitiks LT paštu keliaujant iki mano kaimo? : g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 29 lapkričio 2009 - 17:31
user posted image

Visai idomus. O tas 12 dydis? Bus koks 22 musu kalba? Iki Kaledu atkeliautu gal.

Stichija, rozytes ziedo nedidintu man, jau sake. Nes ten yra tokie pastorinimai salia pacios rozytes. Liudna.
Atsakyti

Grice tai tiesiog reiktu ne voke, o dezutes siusti,buna dezuciu pirkti paste, dar ivyniot i koki popieriu ir viskas smile.gif Ash ish uzsienio esu siuntusis akinius ir sveiki gyvi atkeliavo smile.gif O kodel atsisako siusti? Kuo motyvuoja? smile.gif
Papildyta:

Danske, CIA yra puslapis kur ziedu dydi gali ishsiversti mirksiukas.gif Nezinau kokia musu skaitosi sistema? Vokishka? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 11 29, 15:12)
meluoju, pakeliui gi buvau susitikusi su viena mergaite is MD ir nupirkau is jos mamos laiku dvi seges smile.gif ant vienos seges galineje puseje isgraviruota MIRACLE (stebuklas). Cia matyt seges vardas smile.gif

user posted image

labai grazios abi... maciau as jas kazkur... bet vadinasi ne man skirtos biggrin.gif

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 29, 15:21)
kažkas panašaus turi būti kaip manieji kvepalai, nes natos tos pačios - sexas, ne kvapas blush2.gif

joooooooo!

QUOTE(reeva @ 2009 11 29, 15:56)
uch,šian neasispyriau 30 proc.nuolaidai Humanoj,ir nusipirkau n-tąją suknią.
mama tuoj iš namų išvarys laugh.gif

vaizdu prasom!!! as si karta humana aplankiau viena vieninteli karta - pirma naujos kolekcijos diena, nesekmingai apsipirkau i psio... ir net nepajutau kaip lapkritis prabego... va ka reiskia issikraustyt is senamiescio verysad.gif
Atsakyti
Aciu Gin. Net nezinau kokia ta musu sistema. Dabar manau, kad bus 21,5. Pagal skersmens mm. Butu didokas, bet tai nebaisu.Geriau negu mazas. Is mamos palikimo mazinom.Iskirpo gabaliuka ir viskas.
Atsakyti
O matet kad centre nauja humana atidare? labai nustebau netiketai aptikusi. O gal cia tik man nauja... uz gedo 9, tilto gatveleje berods
Atsakyti
vaizdų gal vėliau,nes tik dabar ( doh.gif ) supratau,kad dar mačiau tobulą suknią šventėm,tai jeigu ryt nušuoliuosiu humanon,tai parodysiu abi (ryt jau bus viskam 50 proc )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 29 lapkričio 2009 - 18:04
QUOTE(Gricė @ 2009 11 29, 17:28)
Gal nieko tiems akiniams neatsitiks LT paštu keliaujant iki mano kaimo? : g.gif

Jei siuntėja gerai supakuotų, tikrai saugiai pasiektų pirkėją. Pati siunčiau akinius, pakavau į dėželę...
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2009 11 29, 19:03)
vaizdų gal vėliau,nes dabae supratau,kad dar mačiau tobulą suknią šventėm,tai jeigu ryt nušuoliuosiu humanon,tai parodysiu abi (ryt jau bus viskam 50 proc )

O tada jau prasides tie ispardavimai kur po kelis litukus? gal ryt nubegsiu tu paliktu batuku...
Atsakyti
nuuuuu poto atitinkamai eis 12,7,5 ir t.t. litų
trakų humanoj yra iškabintas visas tvarkaraštis,bet kadangi kiekvieną dieną pravažiuoju pro humaną,tai man jo nereik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mirattes @ 2009 11 29, 19:02)
O matet kad centre nauja humana atidare? labai nustebau netiketai aptikusi. O gal cia tik man nauja... uz gedo 9, tilto gatveleje berods

tokia pusrusyje??tai nenauja jin tikrai.bet kažkaip niekada nieko nerandu joje,ir šiaip maža,nepatinka man
Atsakyti