neroli- esmė iš esmės , mandarinas, vanilė... o jėėėėė-ga.
kažkas panašaus turi būti kaip manieji kvepalai, nes natos tos pačios - sexas, ne kvapas
studijavau biskiuką visokių Mckalusų ir kitokių klaudų ir kitų šeimų istoriją, tai jėėė.. na aš čia apie tas languotasias vilnas. knygutė nesidukė, sakau gal padaryti liaudžiai gerą darbą - išverst, nuskenuot paveiksliukus ir sudėt internetan
QUOTE(mirattes @ 2009 11 29, 16:12)
meluoju, pakeliui gi buvau susitikusi su viena mergaite is MD ir nupirkau is jos mamos laiku dvi seges ant vienos seges galineje puseje isgraviruota MIRACLE (stebuklas). Cia matyt seges vardas
Man tas kaspinėlis labai patinka - mielai priglausčiau, jei ką...
Merginos - vilnietės,
turiu prašymą. Gal nuo vasaros esu nusižiūrėjusi akinius (iš MD), bet savininkė atsisako siųsti paštu. Na, neprikalbinu. Gal galėtumėt kuri tiesiogiai nupirkti ir atsiųsti man paštu? Noriu aš tų akinių ir viskas Jei ką - tai man į až parašykit.
QUOTE(mirattes @ 2009 11 29, 15:12)
meluoju, pakeliui gi buvau susitikusi su viena mergaite is MD ir nupirkau is jos mamos laiku dvi seges ant vienos seges galineje puseje isgraviruota MIRACLE (stebuklas). Cia matyt seges vardas
Ta su karoliukais tai fantastiška. Jei ne paslaptis, kiek atsiėjo?
Grice - rašyk kas kur - padarysim
QUOTE(Faustule @ 2009 11 29, 16:36)
Ta su karoliukais tai fantastiška. Jei ne paslaptis, kiek atsiėjo?
uz abi 15lt
QUOTE(mirattes @ 2009 11 29, 16:39)
uz abi 15lt
Nors is triju galejai padaugint ir pameluot, ne taip pavydu butu . Grazios abi
uch,šian neasispyriau 30 proc.nuolaidai Humanoj,ir nusipirkau n-tąją suknią.
mama tuoj iš namų išvarys
mama tuoj iš namų išvarys
Pamirshau atrashyt
Miratess, kad ten kazkaip nieko labai rodomo, megztuka paprastas su pynem sonuose, tiek, kad svelnutis labai, o sijonai ir paprastuciai ir dar taisytini [bo amzinai viska ish akies imu]
O sages labai grazios,ypac bantelis ir ji kazkur esu macius Gal sakau kazka pirkau ish tos pardavejos ar shiaip uzciokinus buvau
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 29, 16:57)
Pamirshau atrashyt
Miratess, kad ten kazkaip nieko labai rodomo, megztuka paprastas su pynem sonuose, tiek, kad svelnutis labai, o sijonai ir paprastuciai ir dar taisytini [bo amzinai viska ish akies imu]
O sages labai grazios,ypac bantelis ir ji kazkur esu macius Gal sakau kazka pirkau ish tos pardavejos ar shiaip uzciokinus buvau
Kai rasiau atsiliepima, maciau, kad ir tavo paliktas buvo
Aciu visoms
del tu batu nenupirktu sirdi skauda, gal buciau partampiusi... nu gal nieks nenupirks
Papildyta:
Paknisau internete ir radau MIRACLE seges aprasymus. Gan smagu
As vis suku galva del va tokiu kailiuku, kaip foto. Tik gal ant megztuko vietoj apykakles ar salikelio naudot. Yra keli tokie vienoj parduotuvej,Tamsiai rudi , smelinis ir pilkas. Buvo ir seskas, bet man audines grazesnes. Kainuoja 20-30 lt.Kaip kurios. Bet dar nesiderejus.
Aj man tai kazkaip graudu, kai visas gyvunelis net su letenelemis kaba. Nu kazkaip as per daug myliu gyvunelius. Nesu zaliuke, aviu odinius batus, bet va kazkaip visas gyvunelis... man graudu.
As dar apie sege norejau pasigirti. Pagal spauda ir aprasymus tai 1950-uju kazkur
As dar apie sege norejau pasigirti. Pagal spauda ir aprasymus tai 1950-uju kazkur