Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

neroli- esmė iš esmės blush2.gif , mandarinas, vanilė... o jėėėėė-ga.
kažkas panašaus turi būti kaip manieji kvepalai, nes natos tos pačios - sexas, ne kvapas blush2.gif

studijavau biskiuką visokių Mckalusų ir kitokių klaudų ir kitų šeimų istoriją, tai jėėė.. na aš čia apie tas languotasias vilnas. knygutė nesidukė, sakau gal padaryti liaudžiai gerą darbą - išverst, nuskenuot paveiksliukus ir sudėt internetan g.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 11 29, 16:12)
meluoju, pakeliui gi buvau susitikusi su viena mergaite is MD ir nupirkau is jos mamos laiku dvi seges smile.gif ant vienos seges galineje puseje isgraviruota MIRACLE (stebuklas). Cia matyt seges vardas smile.gif

user posted image

Man tas kaspinėlis labai patinka - mielai priglausčiau, jei ką...
Merginos - vilnietės,
turiu prašymą. Gal nuo vasaros esu nusižiūrėjusi akinius (iš MD), bet savininkė atsisako siųsti paštu. Na, neprikalbinu. Gal galėtumėt kuri tiesiogiai nupirkti ir atsiųsti man paštu? Noriu aš tų akinių ir viskas blush2.gif Jei ką - tai man į až parašykit.
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 11 29, 15:12)
meluoju, pakeliui gi buvau susitikusi su viena mergaite is MD ir nupirkau is jos mamos laiku dvi seges smile.gif ant vienos seges galineje puseje isgraviruota MIRACLE (stebuklas). Cia matyt seges vardas smile.gif

user posted image

Ta su karoliukais tai fantastiška. Jei ne paslaptis, kiek atsiėjo? ax.gif
Atsakyti
Grice - rašyk kas kur - padarysim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustule @ 2009 11 29, 16:36)
Ta su karoliukais tai fantastiška. Jei ne paslaptis, kiek atsiėjo?  ax.gif

uz abi 15lt
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 11 29, 16:39)
uz abi 15lt

Nors is triju galejai padaugint ir pameluot, ne taip pavydu butu mirksiukas.gif . Grazios abi wub.gif
Atsakyti
uch,šian neasispyriau 30 proc.nuolaidai Humanoj,ir nusipirkau n-tąją suknią.
mama tuoj iš namų išvarys laugh.gif
Atsakyti

Pamirshau atrashyt doh.gif biggrin.gif

Miratess, kad ten kazkaip nieko labai rodomo, megztuka paprastas su pynem sonuose, tiek, kad svelnutis labai, o sijonai ir paprastuciai ir dar taisytini doh.gif [bo amzinai viska ish akies imu] biggrin.gif

O sages labai grazios,ypac bantelis ir ji kazkur esu macius g.gif Gal sakau kazka pirkau ish tos pardavejos ar shiaip uzciokinus buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 29, 16:57)
Pamirshau atrashyt  doh.gif  biggrin.gif

Miratess, kad ten kazkaip nieko labai rodomo, megztuka paprastas su pynem sonuose, tiek, kad svelnutis labai, o sijonai ir paprastuciai ir dar taisytini  doh.gif [bo amzinai viska ish akies imu]  biggrin.gif

O sages labai grazios,ypac bantelis ir ji kazkur esu macius  g.gif Gal sakau kazka pirkau ish tos pardavejos ar shiaip uzciokinus buvau  biggrin.gif

Kai rasiau atsiliepima, maciau, kad ir tavo paliktas buvo smile.gif

Aciu visoms 4u.gif

del tu batu nenupirktu sirdi skauda, gal buciau partampiusi... nu gal nieks nenupirks
Papildyta:
Paknisau internete ir radau MIRACLE seges aprasymus. Gan smagu smile.gif
Atsakyti

As vis suku galva del va tokiu kailiuku, kaip foto. Tik gal ant megztuko vietoj apykakles ar salikelio naudot. Yra keli tokie vienoj parduotuvej,Tamsiai rudi , smelinis ir pilkas. Buvo ir seskas, bet man audines grazesnes. Kainuoja 20-30 lt.Kaip kurios. Bet dar nesiderejus.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 29 lapkričio 2009 - 16:19
Aj man tai kazkaip graudu, kai visas gyvunelis net su letenelemis kaba. Nu kazkaip as per daug myliu gyvunelius. Nesu zaliuke, aviu odinius batus, bet va kazkaip visas gyvunelis... man graudu.

As dar apie sege norejau pasigirti. Pagal spauda ir aprasymus tai 1950-uju kazkur smile.gif
Atsakyti

Miratess, kuri? ta su burbuliukais? smile.gif

Ash turiu tokiu laputaiciu namie, bet man kazkaip irgi visa gyvuneli nesiot sirdis neleidz blush2.gif
Atsakyti