man klausimas "atsistojo" - ar kas nors mane galetu apsviesti apie vintage Avon kvepalus. Labai skeptiskai ziuriu i sia kompanija, kas be ko, bet ju vintage kvepalu yra labai daug, ir kaip suzinojau jie nuo kvepalu ir pradejo...
http://www.etsy.com/...i...90[]=tags&includes[]=title
Radau ,Zmonyte
Radau ,Zmonyte
QUOTE(Gricė @ 2009 11 28, 17:43)
Kaip ir žadėjau, rodau eglutės žaisliukus (aš su jais užaugau, nes visos mano vaikystės Kalėdų eglės buvo jais papuoštos)
Ir grojančią mešką, ir braškę, ir dar kelis tokius pačius ir aš turiu
Ir kitokių turiu... Ir savo mamos vaikystės (tarpukario laikų) irgi porą turiu Reiks kada nufotografuoti
QUOTE(mirattes @ 2009 11 28, 20:31)
Gin, pavudziu kvepaliuku, daznai uzmatau kuistukuose, bet dar niekeda kazkodel nieko nepasiemiau. reiks pabandyti pauostyti.
na, kvepalai mano siokia tokia silpnybe, tai ash jei pamatau kazka, kas aki patraukia tai ir imu Situos tai pastebejau del buteliuku
QUOTE(danske @ 2009 11 28, 20:42)
Gin, manyk, kad pasiseke labai
Manau Ish tiesu tai nera jie brangus, 5 miniatiuru rinkinys - 30 svaru, tik tie rinkiniai yra tik keli, atskirai miniatiuriu pas juos nemaciau, reiktu ebay pasiziuret Tai dabar testuoju visus, viena ant vieno rieso, kita ant kito rieso, o trecia ties sulenkimu, ant tattuiruotes uztepus Ir visi trys labai skaniai ant odos kvepia, labiausiai tai cornubia Antroj vietoj rozes, o trecioj vitorian posy, bet shiaip visi geri
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 28, 20:57)
Gin, pirmi tonai mano mylimiausi, jei ten dar yra ko nors?
Zinok nesupratau ka norejai pasakyt
Zvirbli dekui ir tau
Beje, eilini karta kazka pamirsau pakomentuot Graziai kostiumelis atrodo man, tas svarkas suimtas tai gerai, bet gal per daug darbo persiut
O ash vakar pasiemiau megztuka ir pora sijonu, megztukas skalbiasi, tokio ieshkojau pastaruoju metu tai dziaugiuosi radusi,nes pieno spalvos, sudetis gera, siltas ir svelnutis toks
Gin, tikimes, kad pasirodysi ar sen ar ten
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 28, 18:57)
Gin, pirmi tonai mano mylimiausi, jei ten dar yra ko nors?
danske, paro nuoroda sukneles su kutikais
siandien, Stichija, man atrodo tau suknele pirkau
jei man netiks - perleisiu (jei tau tiks)
danske, paro nuoroda sukneles su kutikais
siandien, Stichija, man atrodo tau suknele pirkau
jei man netiks - perleisiu (jei tau tiks)
Tai turbut zydra?
Grice, zaisliukai nuostabus.. man labai patiko tie vanka-vstanka , noreciau tokiu labai
Papildyta:
oj, o gal ten matrioskos?nu zodziu, tie pirmieji:))
Papildyta:
oj, o gal ten matrioskos?nu zodziu, tie pirmieji:))
Gin, jei tuos mandarininius sugalvosi kada "perleist" na čia aš namiokinu
Stichija, aha, žydravota, tiksliau mėlyna, murzina žydra su raštu. na senobinė puikioji sakyč, tik va dydis nežinau kaip bus. na kai namuose būsiu pakomentiuosiu su foto tikiuosi
Danske, ale ūch, 55$ daug man
Avon, +virbli, labai sena kompanija, amerikėj ten ne tik kosmetika, bet ir daiktai ir kt.
manau tikrai vintage yra realių, tik na pati žinai kokybė kokia tų kvepalų, nors vienus šūlios laikais labai mylėjau ir kaina gera būdavo, net daba net nepamenu pavadinimo
Papildyta:
aj,. papirkau knygą apie languotuosius raštus, jų kilmė ir t.t.
ten su pavydžiais rašto - tai va, jei ką kas domina - galėsiu paieškoti ir parašyti kas iš kur ir ką reiškia
Stichija, aha, žydravota, tiksliau mėlyna, murzina žydra su raštu. na senobinė puikioji sakyč, tik va dydis nežinau kaip bus. na kai namuose būsiu pakomentiuosiu su foto tikiuosi
Danske, ale ūch, 55$ daug man
Avon, +virbli, labai sena kompanija, amerikėj ten ne tik kosmetika, bet ir daiktai ir kt.
manau tikrai vintage yra realių, tik na pati žinai kokybė kokia tų kvepalų, nors vienus šūlios laikais labai mylėjau ir kaina gera būdavo, net daba net nepamenu pavadinimo
Papildyta:
aj,. papirkau knygą apie languotuosius raštus, jų kilmė ir t.t.
ten su pavydžiais rašto - tai va, jei ką kas domina - galėsiu paieškoti ir parašyti kas iš kur ir ką reiškia
Labas. Oras netikes visai.Negana to, kad negali i kuistukyna palekt, tai dar ir miegas ima.
Suku galva, ar man reikia vienu kvepalu.Lyg kazkada esu uoscius, o gal ne...
Zmonyte, rasiau , kad brangu.Tiesiog nesamoningai brangu.Nebent labai norisi
Suku galva, ar man reikia vienu kvepalu.Lyg kazkada esu uoscius, o gal ne...
Zmonyte, rasiau , kad brangu.Tiesiog nesamoningai brangu.Nebent labai norisi
Sveikos, as katik is blustrugio, bet be jokio grobio...
Dar aplankiau dvi humanas, naujas, vienoje palikau labai mielus vintage batelius, bet ne didelei kojytei. Seip 37 ikisau, bet patogumas buvo menkas... o kitos, 38,5 fainuolius lugiapadzius zomsinius aulinukus... cia lietus kaltas, kad taip nesiseke
Dar aplankiau dvi humanas, naujas, vienoje palikau labai mielus vintage batelius, bet ne didelei kojytei. Seip 37 ikisau, bet patogumas buvo menkas... o kitos, 38,5 fainuolius lugiapadzius zomsinius aulinukus... cia lietus kaltas, kad taip nesiseke
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 29, 14:57)
Tai, kad mandarinas tik virsutineje natoje, tai jis labai greitai "nugaruoja", net nepasakytum, kad jo yra, bet kaip sakiau, man tie labiausiai patiko, tokie minksti Radau miniuka ebay toki pati - 25 doleriai, gali pabandyt pirkt Ash tai mastau kaip didesni kieki isigyt ju
meluoju, pakeliui gi buvau susitikusi su viena mergaite is MD ir nupirkau is jos mamos laiku dvi seges ant vienos seges galineje puseje isgraviruota MIRACLE (stebuklas). Cia matyt seges vardas