Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

dar imesiu savo sasageles (kur rasiau, kad pirkau is Laisves)

user posted image

o cia ant manes tas "didysis" kostiumelis - suknele dar puse bedos, gal net nesiaurinta suetu, bet pasiaurinus graziau, bet jau svarkas doh.gif Platumaaaa (cia foto laikau suemus). Nieko gero, ane? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirblis: 27 lapkričio 2009 - 22:37
sasagos labai dailios, o va kostiumelis tai didokas tikrai
Atsakyti
gal matet kur graziu zaisliuku eglutei (vilniuje)? 4u.gif o siandien radau va tokiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Zvirbli, suemus tai nieko, gerai atrodo. Nebent taisymas = persiuvimas, tada ne kas.Ta svarkelio apacia tektu nuardyt visa.Sasagos tikrai grazios. Nepamirsau marskinuku tau, bet nemaciau..
Mano grobis Coty L'Aimant beveik pilnas 30 ml buteliukas ir Yardley White satin apie puse 25 ml. Abu po 3lt. Siaip jie nera brangus. Pastarasis buvo visai nezinomas, bet idomus kvapas,tokios aitrios vaniles su lygtais sandalmeddziu. Eisiu paskaitineti apie juos
Aisku, pora meskinu Nostalgie doh.gif .
O tokiu zaisliuku turiu ir as.Nemaza dezute .Ir musu eglute vintage bus, nor ir buna visada. Man jie patys graziausi.
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, rodau eglutės žaisliukus (aš su jais užaugau, nes visos mano vaikystės Kalėdų eglės buvo jais papuoštos)
user posted image

ir sąsagos ir dar dvi smulkmenos, kurių gal ir nepritaikysiu niekur g.gif
user posted image
na, foto čia nevykusi blush2.gif

O lagaminas buvo duše, tad dabar džiūsta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 28 lapkričio 2009 - 17:44
Danske, ta pati firma kaip mano rozyciu yardley smile.gif Ash sian ir parfumu papirkau biggrin.gif

Grice, zaisliukai wub.gif Nu visi nerealus labai labai, ypac meshka su armonika patiko biggrin.gif

Minerva,
klausimas tau ar teko kanors girdeti apie penhaligon's? Sian papirkau tris miniatiuras, labai patrauke aki buteliukai tai visas tris ir pagriebiau, nostalgie nei vieno nepalikau hihihi.gif Nors nepilni buteliukai bet tai ir kainavo po lita, pilnesnis - 2 .lt.Ryt pafotkinsiu.Dabar ziurineju ju puslapi tai atrinksiu ka ash pasiemiau tik cia dideliu buteliuku foto, pas mane be banteliu ir proporcijos kitos smile.gif Nepurskiami, labai koncenruoti ir aliejiniai atrodo, gal sakau ten gryni kvepalai? Tik paimi i rankas ir jau kvepia biggrin.gif

Cornubia [1991]

user posted image

Head Notes
Mandarin

Heart Notes
Freesia, Neroli, Orange Blossom, Jasmine and Heliotrope

Base Notes
Vanilla, Musk, Woods and Amber

Elisabethan Rose [1984]

user posted image

Head Notes
Aldehydes and Geranium

Heart Notes
Camomile, Violet and Rose

Base Notes
Musk, Amber and Sandalwood

ir

Victorian posy [sitie seniausi ir dabar ju oficiliam puslapyje nera g.gif sukurti 1979]

user posted image

Head Notes: Lemon, Orange, Hyacinth, Galbanum and Camomile

Heart Notes: Violet, Jasmine and Rose

Base Notes: Amber, Sandalwood, Patchouli, Oakmoss and Vetiver

Randu, kad si firma pirmuosius kvepalus sukure 1872 metais g.gif Kaip suprantu prikauso tiek patiem savininkam kaip ir L'artisan g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 28 lapkričio 2009 - 18:02

va, miniatiuros taip atrodo

user posted image

Pas mane ant visu uzrishti tie sniuriukai smile.gif
Atsakyti
Gin, pavudziu kvepaliuku, daznai uzmatau kuistukuose, bet dar niekeda kazkodel nieko nepasiemiau. reiks pabandyti pauostyti.

kaledu zaisliukai irgai fainuoliai. Mano visi senoviniai pas draugo tevus ir per kiekvienas kucias jais puosiu, kad ir ne savo egle, bet vistiek seimos egle.
Atsakyti
Gin, manyk, kad pasiseke labai
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2009 11 28, 14:28)
gal matet kur graziu zaisliuku eglutei (vilniuje)?  4u.gif o siandien radau va tokiu  blush2.gif

baisiai mieli ir artimi...
QUOTE(Gricė @ 2009 11 28, 17:43)
Kaip ir žadėjau, rodau eglutės žaisliukus (aš su jais užaugau, nes visos mano vaikystės Kalėdų eglės buvo jais papuoštos)

irgi - labai labai!!! man tos matrioskutes virsuj kampe thumbup.gif

QUOTE(GinCherry @ 2009 11 28, 18:21)
va, miniatiuros taip atrodo

ooooo! cia geras!
Ir Danskes perfumai - geras!!!

Atsakyti
Gin, pirmi tonai mano mylimiausi, jei ten dar yra ko nors? blush2.gif

danske, paro nuoroda sukneles mirksiukas.gif su kutikais smile.gif

siandien, Stichija, man atrodo tau suknele pirkau lotuliukas.gif
jei man netiks - perleisiu (jei tau tiks) biggrin.gif
Atsakyti
Zmonyte, etsy yra, bet kur- tai neturiu supratimo .Buvo apie 350 psl. Bet jie ten keiciasi, nesuprasi.
Atsakyti