dar imesiu savo sasageles (kur rasiau, kad pirkau is Laisves)
o cia ant manes tas "didysis" kostiumelis - suknele dar puse bedos, gal net nesiaurinta suetu, bet pasiaurinus graziau, bet jau svarkas Platumaaaa (cia foto laikau suemus). Nieko gero, ane?
sasagos labai dailios, o va kostiumelis tai didokas tikrai
gal matet kur graziu zaisliuku eglutei (vilniuje)? o siandien radau va tokiu
Zvirbli, suemus tai nieko, gerai atrodo. Nebent taisymas = persiuvimas, tada ne kas.Ta svarkelio apacia tektu nuardyt visa.Sasagos tikrai grazios. Nepamirsau marskinuku tau, bet nemaciau..
Mano grobis Coty L'Aimant beveik pilnas 30 ml buteliukas ir Yardley White satin apie puse 25 ml. Abu po 3lt. Siaip jie nera brangus. Pastarasis buvo visai nezinomas, bet idomus kvapas,tokios aitrios vaniles su lygtais sandalmeddziu. Eisiu paskaitineti apie juos
Aisku, pora meskinu Nostalgie .
O tokiu zaisliuku turiu ir as.Nemaza dezute .Ir musu eglute vintage bus, nor ir buna visada. Man jie patys graziausi.
Mano grobis Coty L'Aimant beveik pilnas 30 ml buteliukas ir Yardley White satin apie puse 25 ml. Abu po 3lt. Siaip jie nera brangus. Pastarasis buvo visai nezinomas, bet idomus kvapas,tokios aitrios vaniles su lygtais sandalmeddziu. Eisiu paskaitineti apie juos
Aisku, pora meskinu Nostalgie .
O tokiu zaisliuku turiu ir as.Nemaza dezute .Ir musu eglute vintage bus, nor ir buna visada. Man jie patys graziausi.
Danske, ta pati firma kaip mano rozyciu yardley Ash sian ir parfumu papirkau
Grice, zaisliukai Nu visi nerealus labai labai, ypac meshka su armonika patiko
Minerva, klausimas tau ar teko kanors girdeti apie penhaligon's? Sian papirkau tris miniatiuras, labai patrauke aki buteliukai tai visas tris ir pagriebiau, nostalgie nei vieno nepalikau Nors nepilni buteliukai bet tai ir kainavo po lita, pilnesnis - 2 .lt.Ryt pafotkinsiu.Dabar ziurineju ju puslapi tai atrinksiu ka ash pasiemiau tik cia dideliu buteliuku foto, pas mane be banteliu ir proporcijos kitos Nepurskiami, labai koncenruoti ir aliejiniai atrodo, gal sakau ten gryni kvepalai? Tik paimi i rankas ir jau kvepia
Cornubia [1991]
Head Notes
Mandarin
Heart Notes
Freesia, Neroli, Orange Blossom, Jasmine and Heliotrope
Base Notes
Vanilla, Musk, Woods and Amber
Elisabethan Rose [1984]
Head Notes
Aldehydes and Geranium
Heart Notes
Camomile, Violet and Rose
Base Notes
Musk, Amber and Sandalwood
ir
Victorian posy [sitie seniausi ir dabar ju oficiliam puslapyje nera sukurti 1979]
Head Notes: Lemon, Orange, Hyacinth, Galbanum and Camomile
Heart Notes: Violet, Jasmine and Rose
Base Notes: Amber, Sandalwood, Patchouli, Oakmoss and Vetiver
Randu, kad si firma pirmuosius kvepalus sukure 1872 metais Kaip suprantu prikauso tiek patiem savininkam kaip ir L'artisan
Grice, zaisliukai Nu visi nerealus labai labai, ypac meshka su armonika patiko
Minerva, klausimas tau ar teko kanors girdeti apie penhaligon's? Sian papirkau tris miniatiuras, labai patrauke aki buteliukai tai visas tris ir pagriebiau, nostalgie nei vieno nepalikau Nors nepilni buteliukai bet tai ir kainavo po lita, pilnesnis - 2 .lt.Ryt pafotkinsiu.Dabar ziurineju ju puslapi tai atrinksiu ka ash pasiemiau tik cia dideliu buteliuku foto, pas mane be banteliu ir proporcijos kitos Nepurskiami, labai koncenruoti ir aliejiniai atrodo, gal sakau ten gryni kvepalai? Tik paimi i rankas ir jau kvepia
Cornubia [1991]
Head Notes
Mandarin
Heart Notes
Freesia, Neroli, Orange Blossom, Jasmine and Heliotrope
Base Notes
Vanilla, Musk, Woods and Amber
Elisabethan Rose [1984]
Head Notes
Aldehydes and Geranium
Heart Notes
Camomile, Violet and Rose
Base Notes
Musk, Amber and Sandalwood
ir
Victorian posy [sitie seniausi ir dabar ju oficiliam puslapyje nera sukurti 1979]
Head Notes: Lemon, Orange, Hyacinth, Galbanum and Camomile
Heart Notes: Violet, Jasmine and Rose
Base Notes: Amber, Sandalwood, Patchouli, Oakmoss and Vetiver
Randu, kad si firma pirmuosius kvepalus sukure 1872 metais Kaip suprantu prikauso tiek patiem savininkam kaip ir L'artisan
Gin, pavudziu kvepaliuku, daznai uzmatau kuistukuose, bet dar niekeda kazkodel nieko nepasiemiau. reiks pabandyti pauostyti.
kaledu zaisliukai irgai fainuoliai. Mano visi senoviniai pas draugo tevus ir per kiekvienas kucias jais puosiu, kad ir ne savo egle, bet vistiek seimos egle.
kaledu zaisliukai irgai fainuoliai. Mano visi senoviniai pas draugo tevus ir per kiekvienas kucias jais puosiu, kad ir ne savo egle, bet vistiek seimos egle.
Gin, manyk, kad pasiseke labai
QUOTE(blackberry @ 2009 11 28, 14:28)
gal matet kur graziu zaisliuku eglutei (vilniuje)? o siandien radau va tokiu
baisiai mieli ir artimi...
QUOTE(Gricė @ 2009 11 28, 17:43)
Kaip ir žadėjau, rodau eglutės žaisliukus (aš su jais užaugau, nes visos mano vaikystės Kalėdų eglės buvo jais papuoštos)
irgi - labai labai!!! man tos matrioskutes virsuj kampe
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 28, 18:21)
ooooo! cia geras!
Ir Danskes perfumai - geras!!!
Gin, pirmi tonai mano mylimiausi, jei ten dar yra ko nors?
danske, paro nuoroda sukneles su kutikais
siandien, Stichija, man atrodo tau suknele pirkau
jei man netiks - perleisiu (jei tau tiks)
danske, paro nuoroda sukneles su kutikais
siandien, Stichija, man atrodo tau suknele pirkau
jei man netiks - perleisiu (jei tau tiks)
Zmonyte, etsy yra, bet kur- tai neturiu supratimo .Buvo apie 350 psl. Bet jie ten keiciasi, nesuprasi.