Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(Minerva @ 2009 11 27, 11:15)
Dėkui 4u.gif

Super  bigsmile.gif Tik baltų nosinių nekvėpink patamsėjusiais nuo amžiaus kvepalais - neišskalbsi tamsių dėmių...

aciu uz patarima 4u.gif

Atsakyti
Labas

Visos sages grazios,Erszebeth. Bent jau del to, kad buvo su meile pirktos ir nesiotos artimu zmoniu. Turiu stiklo karoliu likuti, kuri devejo kazkur apie 1890 metus viena is gimines moteru. Kaip dziaugiuosi, kad jis nerado kelio i siuklsiu deze. Buvo ir daugiau, bet proto nebuvo.O mamos,tetos , kad ir visai paprastuciu papuosalu, jau nebeismeciau.

Minerva, labai idomu, kaip atrodo parfumistes ordinas bigsmile.gif . Mano beveik visi kvepalai turi savo "ordina". Matau papuosala ar skarute ir zinau kuriu kvepalu tuo metu noresiu.
Nosinukai geruliai. Kai nereikejo, tai kiekvienam kuistuke pilna buvo, tokiu tikrai vintaziniu. Na, dar si savaitgali paziuresiu. Pati kelis turiu , bet juos jau tik pakvepinus laikyti, meteliu daug turintys.

Nostalgie, sages abi man patiko. Tas vidurys gal ne tiek itarima kelia, bet man nepatinka labai blizgus, a la auksiniai krastai. Jei greitai rasiu , ikelsiu didesne foto.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 11 27, 13:28)
Minerva, labai idomu, kaip atrodo parfumistes ordinas bigsmile.gif

Parodysiu, kai nufotografuosiu - GinCherry kūryba biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Va sita idomi, jei gerai suprantu, tikros gelytes viduj. Tik gali buti dazytos, lapeliai panasus i tikrus, bet ziedeliai?

Minerva, mano vieni kvepalai irgi turi Gin ordina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 27 lapkričio 2009 - 14:00

Minerva, kaip smagu skaityti, kad megstamiausia smile.gif

Danske, aga cia viduj tikros geles, kaip ir mano to pakabuko/sages kur vakar pirkau, tik ten nespalvotos smile.gif Ash kazkaip seniai norejau kazko panasaus, o ten pigiai pasitaike ir pagriebiau ir dar labai patiko tai, kad gali dviem budais nesiot smile.gif
Atsakyti
Gin, man tavoji irgi labiau patiko, nes naturalesnes spalvos. Bent zinosiu kaip atrodo butent su tikrom gelytem.

Anos neisidejau i adresyna, nerandu dabar. Bet esme, kad paskutiniosios tas metalas man graziau.

Grazu. Kodel jie visi tokie mazuliukai
user posted image
Atsakyti
user posted image

Kazkas ieskojo tokios? Tik brangoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 27 lapkričio 2009 - 16:06
QUOTE(Makarončikė @ 2009 11 26, 19:34)

Šiandien parsivežiau iš tėvų namų tokį, na gal kiek geresnės būklės. Ir dar sąsagas senas, ir dar senus senus eglutės žaisliukus 4u.gif Šiemt Kalėdų eglutė pas mus bus vintage thumbup.gif . Ai, dar suknelę tokią 70-80 metų, bet nežinau, ar nešiosiu g.gif Rytoj parodysiu foto
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 11 27, 19:57)
Šiandien parsivežiau iš tėvų namų tokį, na gal kiek geresnės būklės. Ir dar sąsagas senas, ir dar senus senus eglutės žaisliukus 4u.gif Šiemt Kalėdų eglutė pas mus bus vintage thumbup.gif . Ai, dar suknelę tokią 70-80 metų, bet nežinau, ar nešiosiu g.gif  Rytoj parodysiu foto

Nekantraujam foto 4u.gif
Atsakyti
Suknele
user posted image
user posted image
Mano ata proseneles ridikulis
user posted image
user posted image
Erszebeth daugiau maziau beveik viskas patiko. wub.gif
Atsakyti
Va ka tik supratau gilesne posakio "isnaudotas dienos zodziu limitas" prasme... Tai nereiskia, kad nenori kalbeti, tai reiskia, kad tavo smegenys nieko rislesnio nebesurezga biggrin.gif . Turiu paskutiniu metu daug "kalbamo" darbo. Tai cia uzejus belieka paziureti, pasigrozeti ir patyleti... O buvo labai geru dalykeliu. Ypac is juvelyrikos ir bizuterijos srities thumbup.gif

Dar klausma turiu: gal zinot, kur isigyti skrybeles deze/dezute? Nenoriu tokio daikto siustis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 11 27, 20:50)
Va ka tik supratau gilesne posakio "isnaudotas dienos zodziu limitas" prasme... Tai nereiskia, kad nenori kalbeti, tai reiskia, kad tavo smegenys nieko rislesnio nebesurezga  biggrin.gif . Turiu paskutiniu metu daug "kalbamo" darbo. Tai cia uzejus belieka paziureti, pasigrozeti ir patyleti... O buvo labai geru dalykeliu. Ypac is juvelyrikos ir bizuterijos srities  thumbup.gif

Dar klausma turiu: gal zinot, kur isigyti skrybeles deze/dezute? Nenoriu tokio daikto siustis  g.gif

tokio daikto seniai ieskau, bet beviltiskai doh.gif
Atsakyti