Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Mane tai labai zavi spalvoti batai.Tik koja nemaza ir cia beveik nieko nera

user posted image

Nostalgie, patarimo. Ji butu normali ar skardinuke? Yra ten pat dar viena idomi, bet as niekaip nesigaudau apie jas tikrovej
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 11 26, 23:35)
Nostalgie, patarimo. Ji butu normali ar skardinuke? Yra  ten pat dar viena idomi, bet as niekaip nesigaudau apie jas tikrovej
Papildyta:
user posted image

cia apie sita mazaja klausi? manau, kad nelabai verta.....bent jau kiek matau is foto....but geriau didesne pamatyt g.gif

o jei apie pirmaja ir ji siuvineta...ar as klystu? vel gi is sono nekaip matosi.... unsure.gif tai manau, kad verta imt smile.gif
Gin mane sudurnino, kad nusisnekus su siuvinejimu blush2.gif ten piesta ant tos pirmos sages? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 27 lapkričio 2009 - 00:11
na ir pridejot groziu! thumbup.gif 4u.gif jau ta sali kaip jamciau,tik nezinau,kur ir ka su juom veikciau,bet jamciau blush2.gif baciokai grazus,jei dar butu ne zalia,o kokia pvz raudona arba melyna spalva-man ju irgi reiktu baisiai doh.gif

nostalgie,nesijausk vienisa-mane mb irgi jau po biski ruosiasi kraustyt, dideli lagamina turim,bet ne vintage,tai kolkas galvos nesuku,bo jei prasitysciau vintage-tikrai iseit lieptu kartu su juom doh.gif

sages abi grazios,antros nesimato labai,bet speju,kad grazi-as tai net nesigilinu labai-jei man patinka-ir jamu,zinoma,jei kaina ne kosmine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 27 lapkričio 2009 - 00:05
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 11 27, 00:04)
nostalgie,nesijausk vienisa-mane mb irgi jau po biski ruosiasi kraustyt, dideli lagamina turim,bet ne vintage,tai kolkas galvos nesuku,bo jei prasitysciau vintage-tikrai iseit lieptu kartu su juom doh.gif

tai maniskis labai pakantus siaip..... wub.gif va tik meskiukai jo silpnoji vieta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, as daznai paskaitineju ir pasiziuriu ka jus rasot, man labai patinka viskas kas turi istorija, kas nutrinta nubluke suplesyta smile.gif bet as dabar turiu klausimeli, man arteja vakarelis, tema 1920 mafija, gal kuri galetumete ka patarti? Maciau viena nuotrauka kur su lapes apykakle, tai as ir turiu lapes kaili, tik sukneles neturiu smile.gif kokia sukuosena? mano kare iki peciu dabar yra smile.gif aciu jei ka patarsit merginos, visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, vintažistės 4u.gif Nesu šio stiliaus gerbėja, bet turiu savo mamos jaunystės papuošalų (mano mamai 65 metai), ir retkarčiais juos šen bei ten paderinu. Žavi mane tų laikų kokybė, tie blizgučiai labai kruopščiai pagaminti smile.gif Kaip supratau, čia rodote ne tik savo turimus, bet ir šiaip daiktus akims paganyti, tai parodysiu savo "kolekciją" paganyti akims.

Laikrodukas-medalionas, šitas ne baisiai senas, 80'tųjų vidurys, tai gal ir nesiskaito tikrasis vintažas unsure.gif

user posted image

Keletas segių:

user posted image

Žiedukas:

user posted image

Varinis medalionas:

user posted image

Segė, reikalaujanti remonto:

user posted image

Medalionas:

user posted image
Atsakyti
laaabai graži žydra segė (mėgstu tokios spalvos akmenis (ar stikliukus happy.gif )
ir pirmasis medalionas labai labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 27 lapkričio 2009 - 11:44
QUOTE(MartaS @ 2009 11 26, 22:21)
Sveikutes, as daznai paskaitineju ir pasiziuriu ka jus rasot, man labai patinka viskas kas turi istorija, kas nutrinta nubluke suplesyta  smile.gif  bet as dabar turiu klausimeli, man arteja vakarelis, tema 1920 mafija, gal kuri galetumete ka patarti? Maciau viena nuotrauka kur su lapes apykakle, tai as ir turiu lapes kaili, tik sukneles neturiu  smile.gif  kokia sukuosena? mano kare iki peciu dabar yra  smile.gif  aciu jei ka patarsit merginos, visoms po  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na,nesu labai didele zinove butent tu laiku,bet man irgi tas laikotarpis patinka,yra va toks psl,ten zurnalai,kuriuose visu laikotarpiu mados-gal kazkiek pades?
My Webpage

laikrodis ant kalo man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2009 11 27, 12:30)
Sveikos, vintažistės  4u.gif
Keletas segių:
user posted image

Net aiktelėjau, pamačius blink.gif blink.gif blink.gif
ta paskutinė segė, kur viduryje raudona akutė, o iš šonų - balti stikliukai blink.gif
Lygiai tokią pačią turiu ir kaip tik šiandien įsisegus esu blink.gif . Metelių maniškei tai nemažai g.gif O svarbiausia, šita mano segė yra mano tetos, kuri jau a. a., mirusi labai jauna, tai aš jos beveik ir nepamenu....bet kai įsisegu segę, visada apie ją pagalvoju wub.gif Va todėl tie seni daiktai ir yra mieli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 27 lapkričio 2009 - 12:16
Nenervuokite su segėmis... dry.gif Turiu vieną myliausią ir visur nešioju - parfumistės ordiną (bet kiek norėčiau, tai net nesakysiu...) biggrin.gif

Rekomenduoju skaitinį Tarpukario gerbėjoms. Pasirodo, ir tais laikais reklama buvo prekybos variklis biggrin.gif Apie muilą ir kultūringumą
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 11 27, 10:45)
Nenervuokite su segėmis... dry.gif Turiu vieną myliausią ir visur nešioju - parfumistės ordiną (bet kiek norėčiau, tai net nesakysiu...) biggrin.gif

Rekomenduoju skaitinį Tarpukario gerbėjoms. Pasirodo, ir tais laikais reklama buvo prekybos variklis biggrin.gif Apie muilą ir kultūringumą

kaip ir visada-juk buvo pasiula,reikejo paklausos... mirksiukas.gif
o tavo blogas man labai patinka 4u.gif

o as ikvepta tavuju minciu vakar va,isigyjau nosinauciu,zinoma,jos nebus kvepiancios mociute,bet bent vintage kvepalais-tai tikrai biggrin.gif
user posted image

kazkada reikejo kazkuriai telefono-prasom
telefonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 27 lapkričio 2009 - 13:10
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 11 27, 13:04)
o tavo blogas man labai patinka 4u.gif

o as ikvepta tavuju minciu vakar va,isigyjau nosinauciu,zinoma,jos nebus kvepiancios mociute,bet bent vintage kvepalais-tai tikrai biggrin.gif

Dėkui 4u.gif

Super bigsmile.gif Tik baltų nosinių nekvėpink patamsėjusiais nuo amžiaus kvepalais - neišskalbsi tamsių dėmių...
Atsakyti