Zmonyte, tobuli
QUOTE(danske @ 2009 11 21, 23:24)
Arba
http://www.etsy.com/...i...56[]=tags&includes[]=title
Bet , as turiu labai siuolaikines ******. Visi idomesni batai baigiasi 38 dydziu. Ziurejau Adzani nuoroda, klausiau pasakojimo. Vidutine moteris buvo apie 15o-160, tai ir kojytes atitinkamos.Tai va ir baigiasi tik dziaugsmu akims
http://www.etsy.com/...i...56[]=tags&includes[]=title
Bet , as turiu labai siuolaikines ******. Visi idomesni batai baigiasi 38 dydziu. Ziurejau Adzani nuoroda, klausiau pasakojimo. Vidutine moteris buvo apie 15o-160, tai ir kojytes atitinkamos.Tai va ir baigiasi tik dziaugsmu akims
kad sitie 39
Paltukas tai labai fainas
QUOTE(mirattes @ 2009 11 22, 01:05)
O kaip man reiktu ryzu batuku, ale, kad jau 3 besidomintys, tai jauciu net neverta rashyt
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 22, 00:08)
kad sitie 39
O kaip man reiktu ryzu batuku, ale, kad jau 3 besidomintys, tai jauciu net neverta rashyt
kiek suprantu besidomintys buna tie kurie siuncia laiska, as pavyzdziui irgi rasau, ar parduosit pigiau, ar norit mainyt, dar kokio briedo prisigalvoju?
bet tai nereiskia kad as pirksiu? ar domejimasis ne taip skaitomas?
siandien suderejau del vienu
Fire, as supratau, kad cia tas daiktas, kai jau nepastovi ant aukstakulniu, bet basa neisi. Turiu panasu daikta, tik ne odiniai. Jie lenkiasi per puse ir laikomi rankinej iki vakarelio pabaigos.
Zmonytes grazuciai labai.
Paltuko savininkes ir kiti paltukai man grazus
Gin , vistiek mazi man tie baciukai
QUOTE(danske @ 2009 11 22, 00:23)
Fire, as supratau, kad cia tas daiktas, kai jau nepastovi ant aukstakulniu, bet basa neisi. Turiu panasu daikta, tik ne odiniai. Jie lenkiasi per puse ir laikomi rankinej iki vakarelio pabaigos.
aaa, žinau apie ką kalbi, mačiau, labai praktiški tie lankstomi daikčiukai. Ale man jie mielesni tokie, kaip pas Tave, o ne tos odinės kurpaitės
Ryži faini bačiukai
QUOTE(danske @ 2009 11 21, 20:46)
http://www.etsy.com/...i...10[]=tags&includes[]=title
Koks palciukas . Tegu ir perdirbti galima butu kazkoki paprastesni nupirkus. Man tai labai idomus
Koks palciukas . Tegu ir perdirbti galima butu kazkoki paprastesni nupirkus. Man tai labai idomus
aha, dailus labai nors panagrinejus modeliukas paprastas...
QUOTE(danske @ 2009 11 21, 21:24)
saldaininiai batukai. man patinka kokios keistos spalvos: zali oranziniai, roziniai. gali buti kaip akcentas.
As dar tiesa papirkai is Laisves labai fainus "kulionikus" - pasirodysiu veliau. O gal zinot, kur marskiniu su skylem sasagom galima nusipirkt - turiu tik vienus, greit sunesiosiu
Labas rytas
Zvirbli, esu vienus macius, tik Next ir ne vintage. Ir dar sasagos Next idetos. Salia darbo toj parduotuvej, kur vis ikisu nosi paziureti. Paprasti balti .
Lekiu medzioklen, tik pramigom siek tiek. Kazko ilgai nepavaiksciosim
Man labai paltas patiko. Kai as toli grazu ne mazute ir nesmulki, tai man gerai ir ideja pagavus eiti pas siuveja. O spalvotus batus megstu
Zvirbli, esu vienus macius, tik Next ir ne vintage. Ir dar sasagos Next idetos. Salia darbo toj parduotuvej, kur vis ikisu nosi paziureti. Paprasti balti .
Lekiu medzioklen, tik pramigom siek tiek. Kazko ilgai nepavaiksciosim
Man labai paltas patiko. Kai as toli grazu ne mazute ir nesmulki, tai man gerai ir ideja pagavus eiti pas siuveja. O spalvotus batus megstu
QUOTE(danske @ 2009 11 22, 09:52)
Labas rytas
aaaa, tai man reikia ju! marskiniu neieskau vintage, nes noriu labai labai baltu. koks dydis? jei 6-8, xs-s, tai prasysiu gal man juos prigriebt???
geros medziokles, as irgi i blusturgi trauksiu
O as sergu ir niekur netrauksiu... gerai, kad ne viena savaitgali blusturgis bus.