Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(GinCherry @ 2009 11 26, 10:34)
Kelnes man abi negrazios, pirmu virsus kaip treninginiu kelniu ta guma, o antros neimanoma net modelio isivaizduot kaip ji uzsidejus biggrin.gif Ui paziurejau, kad pirmu ir dar pridetines kisenes, nu tikrai kaip treningai  biggrin.gif
Stichija

Klipsai

Aciu, tie pirmi tai wub.gif Kaip cia tam etsy pirkti? Ku cia mon daryt? g.gif blush2.gif
Aciu ir del kelniu , jau pradedu darytis aiskesne nuomone smile.gif
Atsakyti

Stichija galiu nupirkt ir mestelsi saskaiton pinigus mirksiukas.gif Siuntimas i LT bus 2.50$
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 26, 10:48)
man tai antros ir tik antros dėl audinio, nes gerai krenta (gal labai jau stovi kaip statūla) ir man raštas patinka , bet jų liemuo... kažkoks samadielnas  g.gif  reiktų iš arčiau žvilgsnį mest, bet čia kažkas netaip g.gif 
gal nepirk jokių  biggrin.gif

ir išvis ji kažkokia beckham fanė atrodo  lotuliukas.gif

Ten ir daugiau foto yra, bet kad ji ta klyna nusismaukus nezmoniskai, o apie liemeni parasyta, kad tipo elastine juosta viduje ir tinka liemeniui nuo 22 iki 28 coliu.. bet kotos foto tokios blink.gif kad bijau det blush2.gif
user posted image
user posted image
lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 26, 10:55)
Stichija galiu nupirkt ir mestelsi saskaiton pinigus  mirksiukas.gif Siuntimas i LT bus 2.50$

Jau nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
tai ji nusismaukus nes jai jos pertrumpos mirksiukas.gif arba šiaip ne-fasonas lotuliukas.gif
aj, nepirk, jomajo, bus tų kelnių. na tikrai gražesnių būna biggrin.gif
o siaube, dar iš priekio matau kad linijos visai nesuderintos doh.gif na tikrai chaltūrkė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 26 lapkričio 2009 - 11:25
QUOTE(Nostalgie @ 2009 11 26, 00:41)
ojezusmarija  blink.gif sita jei tureciau, tai niekam, niekam neparduociau..... bet neturesiu  cray.gif

tai kai daug daug sagiu prikaupsi, galesi pasidaryti tokia
Atsakyti
Man tik audinys tas languotas grazus, dar modelis. Bet, kaip Zmonyte sako, tik sugadintas audinys.
O ta guma sonuose ar nugarinej daly labai populiaru anksciau buvo.
Ta peralkusi stirna gerai kad idedi,Stichija. Dazniau matysim ir nesugalvosim buti i ja panasios. Ypac paskutinej foto. O gal ji veidrodzio neturi?
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 11 26, 10:22)
Man tik audinys tas languotas grazus, dar modelis. Bet, kaip Zmonyte sako, tik sugadintas audinys.
O ta guma sonuose ar nugarinej daly labai populiaru anksciau buvo.
Ta peralkusi stirna gerai kad idedi,Stichija. Dazniau matysim ir nesugalvosim buti i ja panasios. Ypac paskutinej foto. O gal ji veidrodzio neturi?

tai jau tikrai-baisu,as tikrai nekisciau saves i interneta,jei buciau tokia doh.gif blink.gif
Atsakyti
net nepastebejau, kad rashtas nesueina kol zmona neparashe blush2.gif Tik jau vien dle to neverta pirkti schmoll.gif

O ta mergina ash manau naturaliai auksta ir liesa, nes nepanasu, kad butu ishdziuvus nuo nevalgymo, pilvukas normalus atrodo t.y nei dubens kaulu nesimato beveik, mesytes yra g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 26 lapkričio 2009 - 13:18
QUOTE(GinCherry @ 2009 11 26, 13:15)
net nepastebejau, kad rashtas nesueina kol zmona neparashe  blush2.gif Tik jau vien dle to neverta pirkti  schmoll.gif

O ta mergina ash manau naturaliai auksta ir liesa, nes nepanasu, kad butu ishdziuvus nuo nevalgymo, pilvukas normalus atrodo t.y nei dubens kaulu nesimato beveik, mesytes yra  g.gif  biggrin.gif

Vat dar baisiau nukudus as buvau, su ugiu 156 ir svoriu 40 doh.gif , valgiau ka noriu ir kiek noriou, o svoris krito, bet cia jau liga, skydliaukes hyperfunkcija, tai taip man tai mergaitei ir norisi parasyti, kad sveikata pasitikrintu... blush2.gif
Nu dabar pas mane hypo funkcija, kai vadinasi storeju nuo oro doh.gif
Atsakyti

Nu vis negerai zmogui biggrin.gif

Gerai atrodai, maziau nervinkis mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienu metu su savo 174-175 ugiu sveriau 52 kg. Baisiau negali buti, nes jei luztu sonkaulis - rentgeno nereiktu doh.gif
Sitoji man panasi i tailandiete ar pan., jos gi buna miniatiurines. Nors man jau negrazu. Kaip pagaliukas.
Atsakyti

Stichija, ieshkojau tau auskaru ir ilindau pasidairyt i to klipso pardavejo parduotuvele ir turim rezultata stai koki biggrin.gif [kazkas jau apie vasara svajoja biggrin.gif ]

Pakabukas su dziovintom gelem viduj, kuri galima ir kaip sage naudot ax.gif

user posted image

user posted image

O sita susiviliojo Nostalgie kai ash uzrodziau ir padariau meskos paslauga hihihi.gif

user posted image

Atsakyti