Taigi patupdyciau po stikliniu tortines dangciu Tuos baciokus
O cia kazkas tooookio
http://www.etsy.com/...cat1_gallery_18
http://www.etsy.com/...ing_id=34166450
Nostalgie, Kaledu senis jau eina
Ka darau ne taip, kad foto baisingo dyzio?
Nostalgie, Kaledu senis jau eina
Ka darau ne taip, kad foto baisingo dyzio?
QUOTE(danske @ 2009 11 25, 23:00)
ojezusmarija sita jei tureciau, tai niekam, niekam neparduociau..... bet neturesiu
Geriausiai atrodo paukstukas su peace zenklu snape
Danske, kopijuoja nuoroda, kuria rodo paspaudus ant foto,kai ji pasidaro didele, o tereikia uzeiti su pele ant mazos foto, paspausti desini peles klavisha, kai ishmes lentele pasirinkti "image properties", o ten nukopijuot nuoroda su jpg gale
jau tikrai jėzus marija su visais šventaisiais... bet ten blefas, kažkokių karoliukų pridėta kaip saldainių "dėl masės".
kątik atnešė mano skarelę ir ką man dabar daryt, ji tokia graži kad nors jamk ir sijoną darykis
kątik atnešė mano skarelę ir ką man dabar daryt, ji tokia graži kad nors jamk ir sijoną darykis
Jis pilnas skanios kavos . Labas rytas.
Cia bandymas pagal Gin patarimus
Zmonyte, cia ta gavai kur anksciau rodeisi? O tai vienos pakaktu sijonui? Ar derintum su kitu audiniu?
Labas rytas
Panienkos, gal kur uzmatet - ebejuj, etsy ar aplamai LT perlu motinos maziukus auskariukus drugelio formos - brukstelkit, baisingai reikia
Turiu didziule " broske " delno dydzio drugi is perlu motinos, bet be auskaru nevaikstau, o pagal mano durna supratima jie turi but kaip broske
Panienkos, gal kur uzmatet - ebejuj, etsy ar aplamai LT perlu motinos maziukus auskariukus drugelio formos - brukstelkit, baisingai reikia
Turiu didziule " broske " delno dydzio drugi is perlu motinos, bet be auskaru nevaikstau, o pagal mano durna supratima jie turi but kaip broske
QUOTE(danske @ 2009 11 26, 09:36)
Zmonyte, cia ta gavai kur anksciau rodeisi? O tai vienos pakaktu sijonui? Ar derintum su kitu audiniu?
aha, ta pati
na nedidukas išeitų, išteis būtinai derinti reiktų. nes skara vienkryptė(raštas)
O cia mano drauge anoreksike , neapsisprendziu kuriu kelniu man labiau reik ( nors sitos jai ryskiai per trumpos )
ar situ man reikia , sitos smulkaus mezgimo.... bijau, kad uodega bus kaip troba
Nostalgie - tu geriau neziurek, nes prasei sitos mirstancios stirnos daugiau nerodyt
ar situ man reikia , sitos smulkaus mezgimo.... bijau, kad uodega bus kaip troba
Nostalgie - tu geriau neziurek, nes prasei sitos mirstancios stirnos daugiau nerodyt
Kelnes man abi negrazios, pirmu virsus kaip treninginiu kelniu ta guma, o antros neimanoma net modelio isivaizduot kaip ji uzsidejus Ui paziurejau, kad pirmu ir dar pridetines kisenes, nu tikrai kaip treningai
Stichija
Klipsai
=tags&includes[]=title]linkas
Nezinau ar bent kazkas panasaus, ebay tingiu ieskoti Man shiaip klipsai graziausi ir pigiausi jie tik neziurejau ar i LT siuncia ir dar paskutiniai grazus, viduriniai kazkokie vaikishki
Stichija
Klipsai
Nezinau ar bent kazkas panasaus, ebay tingiu ieskoti Man shiaip klipsai graziausi ir pigiausi jie tik neziurejau ar i LT siuncia ir dar paskutiniai grazus, viduriniai kazkokie vaikishki
man tai antros ir tik antros dėl audinio, nes gerai krenta (gal labai jau stovi kaip statūla) ir man raštas patinka , bet jų liemuo... kažkoks samadielnas reiktų iš arčiau žvilgsnį mest, bet čia kažkas netaip
gal nepirk jokių
ir išvis ji kažkokia beckham fanė atrodo
gal nepirk jokių
ir išvis ji kažkokia beckham fanė atrodo