Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Taigi patupdyciau po stikliniu tortines dangciu bigsmile.gif Tuos baciokus

O cia kazkas tooookio biggrin.gif
http://www.etsy.com/...cat1_gallery_18
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 25 lapkričio 2009 - 22:12
Aš dabar kaip tik Etsy'je naršau, tai gal kam bus aktualu:
http://www.etsy.com/...arGoldenVintage
ir
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 25 lapkričio 2009 - 22:34
http://www.etsy.com/...ing_id=34166450
Nostalgie, Kaledu senis jau eina biggrin.gif

Ka darau ne taip, kad foto baisingo dyzio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 25 lapkričio 2009 - 23:03
QUOTE(danske @ 2009 11 25, 23:00)

ojezusmarija blink.gif sita jei tureciau, tai niekam, niekam neparduociau..... bet neturesiu cray.gif
Atsakyti

Geriausiai atrodo paukstukas su peace zenklu snape hihihi.gif

user posted image

Danske, kopijuoja nuoroda, kuria rodo paspaudus ant foto,kai ji pasidaro didele, o tereikia uzeiti su pele ant mazos foto, paspausti desini peles klavisha, kai ishmes lentele pasirinkti "image properties", o ten nukopijuot nuoroda su jpg gale mirksiukas.gif
Atsakyti
jau tikrai jėzus marija su visais šventaisiais... bet ten blefas, kažkokių karoliukų pridėta kaip saldainių "dėl masės".

kątik atnešė mano skarelę biggrin.gif ir ką man dabar daryt, ji tokia graži surrender.gif kad nors jamk ir sijoną darykis doh.gif
Atsakyti
user posted image

Jis pilnas skanios kavos smile.gif . Labas rytas.

Cia bandymas pagal Gin patarimus

Zmonyte, cia ta gavai kur anksciau rodeisi? O tai vienos pakaktu sijonui? Ar derintum su kitu audiniu?

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Panienkos, gal kur uzmatet - ebejuj, etsy ar aplamai LT perlu motinos maziukus auskariukus drugelio formos - brukstelkit, baisingai reikia blush2.gif
Turiu didziule " broske " delno dydzio drugi is perlu motinos, bet be auskaru nevaikstau, o pagal mano durna supratima jie turi but kaip broske doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 26 lapkričio 2009 - 10:21
QUOTE(danske @ 2009 11 26, 09:36)
  Zmonyte, cia ta gavai kur anksciau rodeisi? O tai vienos pakaktu sijonui? Ar derintum su kitu audiniu?

aha, ta pati bigsmile.gif
na nedidukas išeitų, išteis būtinai derinti reiktų. nes skara vienkryptė(raštas)
Atsakyti
O cia mano drauge anoreksike blush2.gif , neapsisprendziu kuriu kelniu man labiau reik ( nors sitos jai ryskiai per trumpos doh.gif )
user posted image
ar situ man reikia g.gif , sitos smulkaus mezgimo.... bijau, kad uodega bus kaip troba doh.gif
user posted image
Nostalgie - tu geriau neziurek, nes prasei sitos mirstancios stirnos daugiau nerodyt doh.gif
Atsakyti
Kelnes man abi negrazios, pirmu virsus kaip treninginiu kelniu ta guma, o antros neimanoma net modelio isivaizduot kaip ji uzsidejus biggrin.gif Ui paziurejau, kad pirmu ir dar pridetines kisenes, nu tikrai kaip treningai biggrin.gif

Stichija

Klipsai

user posted image

=tags&includes[]=title]linkas

user posted image

user posted image

Nezinau ar bent kazkas panasaus, ebay tingiu ieskoti smile.gif Man shiaip klipsai graziausi ir pigiausi jie tik neziurejau ar i LT siuncia ir dar paskutiniai grazus, viduriniai kazkokie vaikishki biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 26 lapkričio 2009 - 10:35
man tai antros ir tik antros dėl audinio, nes gerai krenta (gal labai jau stovi kaip statūla) ir man raštas patinka , bet jų liemuo... kažkoks samadielnas g.gif reiktų iš arčiau žvilgsnį mest, bet čia kažkas netaip g.gif
gal nepirk jokių biggrin.gif

ir išvis ji kažkokia beckham fanė atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 26 lapkričio 2009 - 10:49