Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Seniena
Tikra seniena - sunku net amziu isivaizduoti....
O cia rytai...
user posted image
Dar vieni labai neaiskus batai...
Štai
Situs avejo kazkoks faraonas...
user posted image
Siti ir man praverstu... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perliukai: 25 lapkričio 2009 - 15:14
As ne faraonas ir dar ne mumija, bet tokias tapkes priglausciau. Turiu ne vintazines, paveztas is Egipto. O siaip noreciau kazkoia pora nelabai nudevetu , tiesiog razu paziureti
Atsakyti
noreciau siu paskutiniu-is lovos ir iki jos nueit biggrin.gif
ir tu,kaip aulinukai,suraisiojami-jie dabar vel ateina ,tik siek tiek skiriasi,zinoma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 11 25, 12:50)
ir dabar ieskau va tokiu,kazkada,ankstyvoj jaunystej turejau juos
user posted image

Kad musu Sarmose yra 4u.gif , cia mano jaunystes irgi meile lotuliukas.gif , dar su vyru draugavom padovanojo, va ir dabar artypilnis buteliuks stovi, sitie man po Amor Amor eina blush2.gif , ale zek, gal mes dvynes lotuliukas.gif , ugiai identiski, apimtys irgi, dar ir kvepalus tuos pacius mylim blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 11 25, 14:54)
Kad musu Sarmose yra  4u.gif , cia mano jaunystes irgi meile  lotuliukas.gif , dar su vyru draugavom padovanojo, va ir dabar artypilnis buteliuks stovi, sitie man po Amor Amor eina  blush2.gif , ale zek, gal mes dvynes  lotuliukas.gif , ugiai identiski, apimtys irgi, dar ir kvepalus tuos pacius mylim  blink.gif

g.gif bigsmile.gif o cia tai geras butu lotuliukas.gif
bet kad nea,kiek zinau,as tik viena broli turiu,jaunesni bei sese,ne visai tikra blush2.gif
bet jei dar gime po tuo paciu zenklu butume-tai butu geras sutapimas bigsmile.gif siaip,as tai jautis,ir kiek atmenu,tu vyresne siek tiek uz mane ax.gif
as vienoj internet pardej irgi juos maciau,bet nenoriu daug moket uz juos,kaip ir sakiau,max £10 as uz vintaga nusiteikus moket ir norisi,kad tikrai butu vintage,ne praeitu metu pilstymo doh.gif maciau ir ebay pilna,tai va,suku dabar galva del ju,bet kolkas,uzteks dabar-nes jau sakiau be kitu metu nieko nepirksiu,ale va,nesusilaikiau ir prisipirkau vel kvepalu ir batelius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 11 25, 17:04)
g.gif  bigsmile.gif o cia tai geras butu lotuliukas.gif
bet kad nea,kiek zinau,as tik viena broli turiu,jaunesni bei sese,ne visai tikra blush2.gif
bet jei dar gime po tuo paciu zenklu butume-tai butu geras sutapimas bigsmile.gif siaip,as tai jautis,ir kiek atmenu,tu vyresne siek tiek uz mane ax.gif

As Liutcccc cool.gif new_russian.gif , uztat vyras, tevas, uosvis, kavalierius ir visi aplinkui Jauciai lotuliukas.gif , o dar sakoma, kad Liuto ir Jaucio sajunga tai jau total koshmar, nu koshmar, be ne total lotuliukas.gif
Atsakyti
nainainai atėjau pasigirti.
šian buvau pas močiutę,ir kaip gera anūkė padėjau nueiti į rūsį pasiimti bulvių.
dairausi,dairausi ir kągi matau-ogi puikiausiai išsilaikęs lagaminas
močiutė kaip į nevisai sveiką pasižiūrėjo kai pradėjau kaulyt.sakė,kad senas ir negražus laugh.gif
tai turėsiu dabar kur jau niekur nebetelpančias knygas susidėti
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 11 25, 15:23)
As Liutcccc  cool.gif  new_russian.gif , uztat vyras, tevas, uosvis, kavalierius ir visi aplinkui Jauciai  lotuliukas.gif , o dar sakoma, kad Liuto ir Jaucio sajunga tai jau total koshmar, nu koshmar, be ne total  lotuliukas.gif

kazkada,dar kai tik prasidejo horoskopu manija, as turejau fotografuota toki,kur usrasyta buvo,kaip sutinka kiekvienas zenklas,ir ka-jauciai su liutas negali vienas su kitu gyvent-pasirodo,tai ne tiesa,nors mano mama liutas-tai mes kartais viena kitai parodom savo prigimti doh.gif lotuliukas.gif

ai,jau susimokejau uz ta daikciuka,dbar jau laukiam,stichija tavo dalykelio,kai gausiu-pranesiu mirksiukas.gif

seno lagamino ir as neatsisakyciau,nors butu kur irgi knygas bei kitokius dalykelius susideliot 4u.gif
Atsakyti

Zmonyte, tavo koks batu dydis? 37? Radau baltus batukus, ne visai tai, ko nori, bet 36 dydis smile.gif
Atsakyti
ne, mano realiai 37/38. nors turiu ir 36 ir 39..
na nevisai tokie, jo. per grubūs
aš mainyk lt išsiregistravau vasarą kažkaip ir dabar neprisiruošiu.. tai net nelendu ten. nes neturiu katrybės su jaunom panelėm derėtis dėl jų norų... nes pinigais negalima o kažko ko jos pačios nežino ko nori) ieškoti ne man kažkaip

patiko ta pilka suknutė kur kažkas buvo įmetęs smile.gif bet ne sudba..
Atsakyti
Dilus megztinis, bet ne vintažinis g.gif
Suknute, ne vintazas, bet inspired gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarončikė: 25 lapkričio 2009 - 19:09
QUOTE(danske @ 2009 11 25, 15:52)
As ne faraonas ir dar ne mumija, bet tokias tapkes priglausciau.

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 11 25, 16:04)
noreciau siu paskutiniu-is lovos ir iki jos nueit biggrin.gif

Ne, as tokiu jau nenoriu. Kazkaip antikvaras jau turi uz stilko gulet, as pasitenkinsiu mociutes klumpem...

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 25, 18:22)
aš mainyk lt išsiregistravau vasarą kažkaip ir dabar neprisiruošiu.. tai net nelendu ten. nes neturiu katrybės su jaunom panelėm derėtis dėl jų norų... nes pinigais negalima o kažko ko jos pačios nežino ko nori) ieškoti ne man kažkaip

patiko ta pilka suknutė kur kažkas buvo įmetęs smile.gif  bet ne sudba..

galiu pakartot kiekviena zodi lotuliukas.gif ir del mainyk, ir del sukneles. O ji jau ismainyta? gal kas ja man noretu ismainyt? i "kazka tokio" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirblis: 25 lapkričio 2009 - 22:02