Mergaitės, laba
Kaip dėl lėlių? Kokiomis kainomis jas perkat? Kokia kaina yra normali? Šiandien užtikau, tai labai parūpo ar kaina neužkelta. Dar mėginau pasižiūrėti ar turi jos vardą ieškojau jo po sijonu na net neįsivaizduoju kur jo ieškoti reiktų
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 24, 21:02)
Cia juostele su dekliuku? Taigi Kaledos, prispausk ta dosnuji Seni
Zvirbli, as irgi siuvinejau. Kai laukiausi, tai visi marskinukai, marliukai buvo visokais katiniukais ir meskiukais siuvineti. Tik irgi ne kryzeliu, o pilnuoju siuvinejimu
Ko gero nesirgsiu.Padejo Stichijos receptas, pabudau ryte slapia, slapia. Bet iki siol kaip i nieko blogo. Tik karsto vyno kuri laika nenoresiu
Papildyta:
QUOTE(Donnatella @ 2009 11 24, 21:14)
Mergaitės, laba
Kaip dėl lėlių? Kokiomis kainomis jas perkat? Kokia kaina yra normali? Šiandien užtikau, tai labai parūpo ar kaina neužkelta. Dar mėginau pasižiūrėti ar turi jos vardą ieškojau jo po sijonu na net neįsivaizduoju kur jo ieškoti reiktų
Vardas buna po plaukiukais ant sprando. Po sijonu nesu ieskojus, gal....
Nors gal nevienodai, nes maciau Leonardo lelyte, kuriai nebuvo vardo ant galvytes, bet ant rankos net kelios etiketes, ant to stovo taip pat kompanijos pavadinimas ir lelytes vardas. Tik nebuvau apie ta kompanija skaicius. Pasirodo,kad ir jos laikomos kolekcinemis.
QUOTE(Donnatella @ 2009 11 24, 21:14)
Mergaitės, laba
Kaip tik siandien viena ziurinejau 10 lt kainavo visur ieskojau vardo ir po sijonu kaip tu rasei ir ant koju,bet niekur neradau matyt tik inspired Tik va nezinau ar pirkti? Mane suzavejo tos dvi suristos kasytes. Nezinau ar man jos reikia,nes ir taip jau niekas niekur nebetelpa.
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 24, 20:02)
labai nice! as turbut neistverciau...
Gin , va tokia beretka buvo, kai zadejau paimti tau.Tik dar su tankesniu apatiniu sluoksniu. Bet daugiau jos nebemaciau. Buvo dar tokia kaip sita,tik murzinai melyna.Suabejojau. Nors man grazu tokios. Turiu balta, tik aisku be bumbulo Ir tankenio mezgimo.
QUOTE(danske @ 2009 11 24, 14:41)
O netingetum man, ne sau ? Pabandyciau paieskoti kazko panasaus parodyti ko noriu
Cia apie ta pantera kalba eina? Na pavyzdzio prasyciau
Oi, faina kokia Aha, taip ir supratau, kad tos raudonos jau nebuvo, o murzina melyna kaip atrodo?
Pavyzdi paieskosiu, bent jau panasu.
O beretkos spalva beveik tokia, jei rasai atsakyma i posta cia SM, virsuj yra melyna juosta- Atsakoma Vintage. Tik gerokai tamsesne. Ir siulas mazai pukuoto mocherio. Tokia didoka, turetu daugiau apdribus buti, negu foto
Papildyta:
http://www.etsy.com/...cat1_gallery_15
Visai idomi turetu buti , tarkim prie laaabai kliosiniu dzinsu su paprastuciais marskineliais
Papildyta:
http://www.etsy.com/...=cat1_gallery_3
O beretkos spalva beveik tokia, jei rasai atsakyma i posta cia SM, virsuj yra melyna juosta- Atsakoma Vintage. Tik gerokai tamsesne. Ir siulas mazai pukuoto mocherio. Tokia didoka, turetu daugiau apdribus buti, negu foto
Papildyta:
http://www.etsy.com/...cat1_gallery_15
Visai idomi turetu buti , tarkim prie laaabai kliosiniu dzinsu su paprastuciais marskineliais
Papildyta:
http://www.etsy.com/...=cat1_gallery_3
QUOTE(danske @ 2009 11 24, 23:19)
akimirka net suabejojau ka parduoda
QUOTE(Stichija @ 2009 11 24, 18:10)
Ahaaaaaaaaaaaaaa! Dabar zinau, kas visas graziasias suknias ebejuj is pa nosies nukniaukia! Oi tu!
nu tikrai,negvelbiu visu,nors buna tikrai labai labai,bet kai kaina pasidaro daugiau nei £15-nelendu,nes as uz vinatge nusiteikus moket ne daugiau £15
o del leliu-na,pas mane visos,kurios vardines,tai turi ant ranku pakabintas etiketes su vardu ir jei dar kolkecijos pavadinimas-ir tas uzrasytas,taip,yra ir po plaukais,ties kaklu uzdetas spaudas...
o cia,matyt,kaip kam atrodo tos kainos-nes as pirmas dviejas kur isigyjau-abi vardines,senos labai,bet paemiau uz £6,o va,paskutines 4-tai nepigiai kainavo
http://www.etsy.com/...cat1_gallery_16
Gin, forma tokia,tik ji gal daugiau viena letena buvo ismetus i prieki . Ir tupejo ant peties. Gal didesne. Manau lengviausia butu man paieskoti vaikisko zaisliuko, neplaukuoto, o lygios medziagos. Is vidaus isemus dali kamsalo, butu pats tas.O visa pasiuvinejus karoliukais. Maciau tik filme, sunku dabar detales prisiminti. Isivaizduoju visa juodu mazu karoliuku, su akytem ir raudonu liezuviuku. O gal ir tigriukas gali buti. Tik ne siaip siuvinetas blynas, o tokia kaip tikra mazute tupetu ant peties.
Gin, forma tokia,tik ji gal daugiau viena letena buvo ismetus i prieki . Ir tupejo ant peties. Gal didesne. Manau lengviausia butu man paieskoti vaikisko zaisliuko, neplaukuoto, o lygios medziagos. Is vidaus isemus dali kamsalo, butu pats tas.O visa pasiuvinejus karoliukais. Maciau tik filme, sunku dabar detales prisiminti. Isivaizduoju visa juodu mazu karoliuku, su akytem ir raudonu liezuviuku. O gal ir tigriukas gali buti. Tik ne siaip siuvinetas blynas, o tokia kaip tikra mazute tupetu ant peties.